Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 26 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2024 Cześć! Zapraszam do zabawy, w której Użytkownicy anonimowo wyrażają opinie o innym użytkowniku. Zadaje kilka krótkich pytań a moi anonimowi goście na nie odpowiadają. Dziś na celowniku jest @ waszmośćPanna Co sądzisz o @ waszmośćPanna? #użytkownik1 Jest bardzo pozytywną i wesołą osobą z dużym dystansem do siebie #użytkownik2 Zwariowana kobieta o cudownym serduszku #użytkownik3 Jest osobą niezwykle empatyczną, sympatyczną i inteligentną osóbką, ale potrafi również rozśmieszyć w głupkowaty sposób. #użytkownik4 Czort niemiłosierny #użytkownik5 Fajna osoba, bardzo ja cenie i ciesze sie ze wita sie ze mna na chatbox ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Gdybyś mógł/mogła zadać jej jedno pytanie mając gwarancję odpowiedzi to, o co byś spytał/spytała? #użytkownik1 Dlaczego przeszkadza Ci słowo bynajmniej? #użytkownik2 Kiedy ślub z Danielem? #użytkownik3 Zapytałabym czego w życiu żałuje. #użytkownik4 Kiedy ma nocke w pracy XD #użytkownik5 Skad pomysl na profilowe? ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaką radę możesz dać @ waszmośćPanna? #użytkownik1 Nie zmieniaj się #użytkownik2 Nigdy sie nie zmieniaj jestes cudna osóbką #użytkownik3 Tylko jedną, żeby się nie zmieniała. Świat potrzebuje pozytywnych ludzi #użytkownik4 Pamiętaj o oleju XD #użytkownik5 Nie wyzywaj kostino ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co w niej lubisz a co Cię denerwuje? #użytkownik1 W sumie to wszystko, najbardziej to że ma wielki dystans do siebie, hmmm czego nie lubię? W sumie nie wiem nie ma takiej rzeczy w sumie #użytkownik2✦To jaki ma dystans do wielu rzeczy nie obraża się w sekunde zawsze mozna na nia liczyć - że chodzi spac o 20 #użytkownik3 Co w niej lubię? Chyba najbardziej jej super riposty i pomysły. Po dłuższych przemyśleniach pomimo upływu lat, nic mnie w niej nie denerwuje. #użytkownik4 Lubię wszystko / denerwuje mnie jest uparta jak koza #użytkownik5 Lubie jej humor, nic mnie nie denerwuje ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jakim jednym słowem byś opisał/a tego użytkownika? #użytkownik1 Żaneta (tylko kilka osób wie o co chodzi ??) #użytkownik2 Bynajmniej #użytkownik3 BOMBA #użytkownik4 Botek #użytkownik5 Pannica ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaką emotka byś opisał tego użytkownika? #użytkownik1 ? #użytkownik2 #użytkownik3 #użytkownik4 #użytkownik5 ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co chciał(a)byś mu anonimowo przekazać? #użytkownik1 Gdzie moja zaległa należność za bycie menagerem (z przymrużeniem oka oczywiście) #użytkownik2 Kocham Cię świrusko #użytkownik3 Że ją kocham #użytkownik4 Czy jedziemy do maczka w weekend xd #użytkownik5 Kocham ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jak brzmiałby tytuł filmu o jej życiu? #użytkownik1 Waćpanna i jej ferajna ? #użytkownik2 Bynajmniej żaneta i jej kogiel mogiel. #użytkownik3 Życiowy kogel-mogel #użytkownik4 Życie jak poemat #użytkownik5 Kogiel mogiel 7 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88349-52-opinia-waszmo%C5%9B%C4%87panna/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PapiChulo Napisano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2024 Cieplusia opinia o naszej koleżance, pozdrawiam serdecznie 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88349-52-opinia-waszmo%C5%9B%C4%87panna/#findComment-423368 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP znvk Napisano 27 Czerwca 2024 VIP Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2024 Matko bosko! Jakie miłe słowa w moją stronę! ❤️❤️ 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88349-52-opinia-waszmo%C5%9B%C4%87panna/#findComment-423376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi