Yei.. Napisano 22 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2024 (edytowane) @ PapiChulo [P] Jak trafiłeś na forum? Kurde, ciezko stwierdzić, pare lat temu grałem na jednej sieci zrobilem sobie przerwę od grania i po 3/4 latach wróciłem do rozgrywki, chcąc przypomnieć sobie jakie to forum szukalem i trafiłem tu [P] Jaki jest Twój ulubiony owoc Jabuszko boże [P] Czy masz narzeczoną,żonę? Rękę [P] W jakim zawodzie pracujesz? Uczę się w Technikum Mechatronicznym [P] Z kim masz tutaj najlepszy kontakt? Wydaje mi się, że z @ DON P Z X, @ kanapkowy, @ klamraMiss@Ojciec Rydzyk @ MajkiWolf150 [P] Czy masz jakieś zwierzątko? Pieska - Bella się nazywa [P] Jaki jest Twój ulubiony film/ serial? Wydaje mi się że Peaky Blinders [P] Co jest najważniejsze w życiu? Zdrowie i rodzina [P] Jaką grę polecasz? Gothic 3 @ ilovehotmilfs:3 [P] Ulubiony znak zodiaku? Waga lol [P] Masz jakies tatuaze? Jak tak to pokazesz? Nie mam na ten moment żadnego [P] Ulubione danie? Uszka z barszczem [P] Ostatnia rzecz jaka kupiles to? Paliwo [P] Ulubiony baton? Snikers @ klamraMiss [P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? Jak wyzej Peaky Blinders [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Grać w gry lub na akordeonie, zalezy od humoru w sumie [P] Jakie masz hobby? Taniec regionalny [P] Co lubisz jeść? Wszystko [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? Czerwony [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? [P] Jaki jest Twój ulubiony zespół/wykonawca? Enej, Cacani, Kiborica [P] Jakie są Twoje marzenia i cele? Grać już tak biegle i płynnie na akordeonie aby dorównać mojemu "Nauczycielowi" [P] Co jest dla Ciebie największym sukcesem? Powrót do gry na akordeonie [P] Żałujesz czegoś? Okłamaniem bliskiej mi osoby [P] Co jest dla Ciebie największym źródłem inspiracji? Motywacja [P] Kto jest dla Ciebie największym autorytetem? Mój "Nauczyciel" gry na akordeonie [P] Jakiej rady udzieliłbyś sobie sprzed 10 lat? Stary, przyłóż się, ucz się dobrze, nie zmieniaj tego i inwestuj w krypto, pozdro [P] Co jest dla Ciebie największym wyzwaniem? Szczera rozmowa z bliską osobą [P] Co sprawia, że jesteś szczęśliwy? Pochwalenie mnie, że coś robie dobrze @ Zuzaa [P] Ulubiona mapa w cs? de_mirage - cs go/2, cs 1.6 - de_dust2 [P] Bycie adminem czy ubt? Admin [P] Jaki jest Twój typ kobiety? Szczera, miła, otwarta, gadatliwa a za razem spokojna [P] Do jakiej serii na forum byłbyś chętny? Każdej lol [P] Która dziewczyna z Ministerstwa najprędzej byłaby w Twoim typie? Kocham Beatke Szydło pozdro pis joł [P] Z którym z chłopaków z Ministerstwa najlepiej się dogadujesz? @ kanapkowy, @ DON P Z X [P] Na jakim instrumencie marzysz by zagrać? Grać płynnie na kontrabasie [P] Jakie masz plany na siebie na najbliższy rok? Doszkalanie sie w grze na dwóch instrumentach @ Jax Teller [P] Który utwór muzyczny jest Twoim popisowym jeśli chodzi o grę na akordeonie? Beer Barrel Polka - Rasmude [P] Który utwór muzyczny jest Twoim popisowym jeśli chodzi o grę na kontrabasie? Jakieś standardowe polki regionalne [P] Jak nazywa się Twoja kapela? Nie ma to jakiejś nazwy, jest w sumie tak o [P] Pokażesz swoje instrumenty? Look this Kontrabasu nie będę wyciągał bo za duzo czasu XD [P] Można gdzieś posłuchać utworów, które grasz? Na ts3 XD, tak ogólnie to nie nagrywam siebie lub zespołu, gdzieś to lata pewnie ale nie lubie jakos nagrywanie siebie [P] Twój ulubiony zespół/artysta muzyczny? Enej, Cacani, Kiborica [P] Kto z użytkowników forum jest Twoim bestie? @ klamraMiss, @ kanapkowy@ DON P Z X [P] Czy masz ambicje na piastowanie jakiegoś stanowiska na forum? Tak szczerze mówiąc, nie intersuje mnie bawienie w upominanie graczy czy ich banowanie na forum, nie czuje weny na to wiec raczej nie, permisje jakie daje mi ubt i admin na serwerze dd2 są wystarczające @ DON P Z X [p] Czemu chciałes zostac adminem Stary, fajna zabawa, nie lubię graczy którzy przeszkadzają w zwykłej rozgrywcę, więc jestem [p] ktora z obecnych kobiet na forum/serwerze wydaje sie najlepsza dla Ciebie je***e pytanie na minę, tak szczerze nie ma tu kobiety pasującej w mój typ, z tego co zauważyłem [p} Jaka jest twoja opinie o aktualnych adminach classica uwazasz ze sie sprawdzaja czy potrzeba nowej swiezej krwi? Im więcej nowych tym zawsze lepiej, ktoś się wypali, pójdzie na urlop, przyjdzie nowy i zrobi robote [p] Czy jest jakis uzytkownik ktorego uwazales za dzbana ale jak poznales zmieniles o 180 stopni zdanie Kostek XD ale dalej jest dzbanem [p] Co bys poprawił na forum/serwerze Na forum to nie mój typ komunikacji, nie ten wiek [p] Co bys poprawil na TS3/grupie goats Wspaniale jest, kocham jak nie ma udziwnień [p] Czy jest jakas osoba z ktora kiedys trzymales sie na innym serwerze gier a teraz brakuje jej u nas? Miałem na innej sieci grupke znajomych, z którymi tak naprawdę można było grać we wszystko, tak jak z goats, ale kontakt mi się urwał jakoś [p] Brunteki? Blondynki? czy Rude? Brunet w sumie taki wpadajacy w blond ale bez przesady [p] Czy moglbys zyc w zwiazku i miec dzieci z innej rasy kobieta tj Murzynka, Azjatka? Nie mój typ [p] Czy gdyby padla propozycja z odpowiednim wyprzedzeniem zebys mogl zaplanowac 2-4 dni wolnego to bylbys chetny wynajac jakis domek grupa goats czy csowicza i zrobic integracje 1-2 dniowa? W większości czas by mnie ogarniczał, nawet z wyprzedzeniem do 3 miesiecy ciężko mi znaleść takie dni żeby mieć fest wolne [p] Masz w glowie jakis autorski event ktory chcialbys zrealziowac na serwerze? 1v1, 2v2 o sianko [p] ktora osoba z wlascicieli/adminow/moderatorow/UBT aktualnych nie zasluguje na swoje stanowisko Zostawie bez komentarza bo mnie wypierdolom [p] jakbys mial dziecko chlopca badz dziewczynke jak dalbys im na imie Chłopiec - Michał, Dziewczynka - Anna, Kinga [p] jakbys mial mozliwosc samemu stworzyc sztab serwerowy kto bylby twoja prawa reka, kto adminem glownym, kto moderatorem glownym Prawa łapa, lewa mózg i dupa - @ DON P Z X Admin głowny - @ kanapkowy Moderator - @ klamraMiss@Ojciec Rydzyk [p] Co po cs 1.6 jest taki moment ze w kazdej chwili boom na 1.6 moze zniknac jaka gra wtedy cs2 czy cos innego? CS2, FiveM, Minecraft, Gothic 3 jeszcze raz, The Forest [p] Spotkales kiedys kogos z forum IRL? Ze starego, tak pare razy mieliśmy meeting [p] Ulubiony film/serial/bajka Film - Shrek Serial - Ranczo, Peaky Blinders Bajka - Reksio, Spangebob [p] Stworz idealnego kebaba podaj skladniki jakie mieso jakie warzywa czy ciasto/bulka/kubek i w jaki spososb go podasz Mienso miesiany (Baraniana, Wołowina, Kurciak), sos miesiany, sałatka (Pomidor, ogórek, sałata, rzodkiewka, marchewka) w cieście francuskim, podaje podchodze, masz mistrzu kebaba Bogów [p] masz 10.000 zł złoż idealnego kompa wliczajac mysz, monitor ,klawe, sluchawki Tu link do konfiguratora ,potem edytuj koszyk i wstaw-> https://www.morele.net/kategoria/dyski-ssd-518/?konfigurator=konfigurator-zestawu-komputerowego&configId=1240390 Nie umiem składać kompa [p] jako ze jest euro 2024 zabaw sie w probierza i uloz swoja 11 reprezentacji polski Sczęsny Bereszynśki, Kiwior, Bednarek, Salamon, Frankowski Moder, Zielinski, Zelwski, Szymański Lewy [p] stworz najlepsza 11 pilkarska pilkarzy aktulanie grajacych na euro Donnaruma Arnold, Dias, Van Dijk, Silva, Gvardiol Rice, Rodri Bellingham, Wirtz Mekambe Pozdrawiam fanuf Nominuje: @ kanapkowy Edytowane 22 Czerwca 2024 przez Yei.. 5 Sukces wydaje się być w dużej mierze kwestią wytrwania, gdy inni rezygnują. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88313-odpowied%C5%BA-yei/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamra Napisano 22 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2024 2 minuty temu, Yei.. napisał: [P] Kto z użytkowników forum jest Twoim bestie? @ klamraMiss, @ kanapkowy@ DON P Z X Wzruszyłam się ??? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88313-odpowied%C5%BA-yei/#findComment-423095 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PapiChulo Napisano 22 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2024 Dzięki za odpowiedzi na moje pytanie, pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88313-odpowied%C5%BA-yei/#findComment-423096 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi