Skocz do zawartości

Zablokowane Wywiad z Klamra

Zuzaa

Rekomendowane odpowiedzi

wywiad z klamra od homiczka.png

Hejołkaa wszystkim! Dziś wywiad z @ klamraMiss:pepeserduszko: 

Poznajcie bliżej naszą Miss :malarz:

pasek klamra.png

Hejka bardzo miło mi Cię gościć w moim wywiadzie :pepeserduszko: Jak Ty się czujesz?

Hej! Bardzo się cieszę, że mogę w nim uczestniczyć! Jak się czuję? Hmm... Można powiedzieć, że powoli odżywam po złym czasie :) Z dnia na dzień coraz lepiej a tym bardziej, że na zewnątrz robi się coraz cieplej to i humorek będzie coraz lepszy :) 

Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej! Jakbyś opisała swoją personę?

Więc... Jestem Karolina, mam 24 lata, pochodzę z małej wioski na Mazowszu. Aktualnie studiuję Kryminologię na drugim stopniu, mimo, że z wykształcenia jestem pedagogiem :beka: Jestem także wolontariuszem, co już większość pewnie wie. W wolnym czasie lubię rysować, grać w gry, w siatkówkę/ piłkę ręczną i spać :beka: Ogółem opisałabym siebie, jako osobę spokojną, wrażliwą i szczerą ale też baaardzo upartą, dążącą do swojego i niedającą sobie wejść na głowę. Słyszałam też, że jestem osobą wielu talentów, ale nie mi to oceniać. Fun fact: mam fioła na punkcie perfum i butów :haha:

Zaczęła się sesja, jak Ci idą egzaminy i czy opowiesz nam coś o swoim kierunku?

Egzaminy- mogę powiedzieć, że elegancko. Na chwilę obecną same 5, a jeszcze trzy egzaminy przede mną więc mam nadzieję, że oceny pozostaną na tym samym poziomie ? Takie tematy fascynowały mnie od nastoletnich lat. W zasadzie studia pierwszego stopnia też miały być w takiej tematyce, ale wiadomo... Plany lubią się j... Psuć ? Coś o tym kierunku... W skrócie mogę napisać tak: Kryminologia jest nauką o przestępstwie i przestępczości. Poznajemy przyczyny przestępstwa, opisujemy te zjawiska, poznajemy przestępców. Natomiast moją specjalizacją jest kryminalistyka, a więc badania i techniki wykrywania sprawców przestępstw, czy zabezpieczania śladów, np. odcisków palców. I to jest to, co mnie najbardziej interesuje.

Trzymamy kciuki za 5-ąteczki! Co z pracą pedagoga jest to coś co trafiło się przypadkowo czy plany zostały zmienione?

Mimo, że w jakimś stopniu lubię dzieci i dzieci lubią mnie to wiem, że praca pedagoga nie jest dla mnie. Nie czuję się po prostu w tym zawodzie. Ale pewnie zapytasz "dlaczego w takim razie poszłaś na ten kierunek?". A no to już odpowiadam... Lokalizacja, w której mieszkam jest dosyć problematyczna. Uczelnie, które są blisko mnie nie miały do zaoferowania nic ciekawego. Więc to był jeden z kilku powodów, dla których poszłam na pedagogikę a i tak musiałam dojeżdżać 70/80km na uczelnię ? Drugim powodem było pójście na rękę mojej bratowej, która bardzo chciała iść razem ze mną na jedne studia ale nie chciała wybrać Logistyki (na którą również się dostałam, hah).

Co ważne nie żałuję tej decyzji. Wiele się nauczyłam i też wiele rzeczy z tego kierunku wdrożyłam w swoje życie.

Na szczęście to bardzo życiowy kierunek i wykorzystasz dużo wiedzy w życiu codziennym. Co to Twoich pasji zacznijmy od rysowania. Jakie techniki lubisz rysować? Co sprawia Ci największą satysfakcję? Robisz to bardziej już zawodowo czy dla własnej korzyści?

Mimo, że rysuję od dziecka, to dalej szukam swojego indywidualnego stylu. Zaczynało się od kredek, ale szybko zauważyłam, że to nie jest to. Przyszedł czas na ołówek i tu pojawiło się miłe zaskoczenie. No i teraz cały czas pracuję z ołówkiem. W między czasie próbowałam rysować markerem, węglem, czy nawet zwykłym długopisem. Aktualnie najlepiej czuję się w portretach, ale tez zaczynam powoli przygodę z malowaniem farbami. Mam w planach również zabrać się za malowanie tkanin/ bluz/ kurtek, ale jeszcze wiele przede mną. Oczywiście, robię to dla własnej korzyści. Nie czuję się w tym jakoś mega mocna, do profesjonalistki mi bardzo daleko ale uważam, że trening czyni mistrza, więc kto wie, co będzie za 5 czy 10 lat.

A skąd wzięła się inspiracją Twoja do rysowania?

Moją inspiracją był mój tata. On też jest człowiekiem orkiestrą. Potrafi zrobić totalnie wszystko, w tym też potrafi rysować. Jak byłam mała, zawsze ozdabiał mi zeszyty do szkoły. Pozazdrościłam mu, wzięłam się w garść i zaczęłam z nauką rysowania ?

Myślę też, że geny zrobiły swoje haha ?

pasek klamra.png

Super, że masz taki kontakt z rodzinką! Czy tata zaszczepił w Tobie miłość i pasję do sportu?

To prawda, kontakt z rodziną mam suuuper dobry. Czujemy się wszyscy, jak najlepsi przyjaciele ? Pasja do sportu zrodziła się we mnie sama. I tak szczerze to nie wiem, skąd się to wzięło. W szkole podstawowej zawsze to ja byłam tą "naj", jeżeli chodzi o piłkę ręczną, koszykówkę, czy siatkówkę. Udało mi się dostać do klasy sportowej w gimnazjum, jednak ze względu na atmosferę w mojej "cudownej klasie" musiałam sobie odpuścić. Aczkolwiek miłość do siatkówki, czy piłki ręcznej została. Wyjeżdżałam na różne mecze powiatowe, miałam również okazję wejść poziom wyżej jeżeli chodzi o piłkę ręczną, ale niestety kontuzja popsuła mi plany. No a później już plany mi się pozmieniały i marzenia o piłce przeminęły z wiatrem, haha ?

Powiesz coś więcej o tej kontuzji?

Grałyśmy z dziewczynami w koszykówkę na w-f'ie i niestety los tak chciał, że jedna z koleżanek we mnie wbiegła i uderzyła swoim kolanem w moje. Wypadła mi rzepka. Ból jak stąd do Warszawy, opuchnięcie jeszcze większe, no i zwolnienie na kilka miesięcy od grania w piłę ??

Znam ten ból ? Obecnie w coś grasz czy poświęcasz cały wolny czas na rysunki?

Czasami złapię za piłkę i coś porzucam ale raczej cały wolny czas poświęcam rysunkom i makijażom ? ?

Masz swoją ulubioną technikę makijażu? W jakich kolorach się lubujesz?

Oczywiście... Uwielbiam graficzne kreski na oczach, cut crease i dużo dodatków. Kiedyś nie potrafiłam narysować na oku nawet zwykłej, prostej kreski a teraz ta "zwykła, prosta kreska" jest dla mnie zbyt nudna. Baaardzo lubię też dodawać do makijaży różne cyrkonie, diamenciki czy kwiatki. Minusem jest to, że muszę mieć wszystko idealnie i zdarza się, że siedzę dwie godziny nad jednym makijażem :kekw: #życieidealisty Makijaż twarzy też muszę mieć idealny, aczkolwiek tu już doszłam do takiej wprawy, że zajmuje mi on mniej czasu niż makijaż samych oczu ? Jeżeli chodzi o cienie na oczach to najlepiej czuję się w kolorach brązu, złota i zieleni. Natomiast jeżeli chodzi o kreski... Tu bardzo zależy od mojego ubrania i od humoru ? Najbardziej pasują mi różowe, niebieskie, zielone i pomarańczowe kreski (nie licząc klasyków- czerni i bieli). No ale tak, jak mówię... To wszystko zależy od dnia.

Jesteś człowiekiem wielu talentów, czym jeszcze nas zaskoczysz?

Wspominałaś o fazie na perfumy, jakie są twoimi ulubionymi? 

Myślę, że zaskoczę Was jeszcze wieloma rzeczami ale nie wszystko na raz! ? Jeżeli chodzi o perfumki...

Moimi ulubionymi nutami są: paczula, gardenia i jaśmin. A perfumy- moje top of the top to Jean Paul Gaultier- Scandal oraz Gucci- Flora Gorgeous Gardenia (aczkolwiek krótko się utrzymują). Oczywiście, również piękne perfumy z niższej półki, które miałam i zostały w mojej pamięci na długo to Bugatti Eleganza Intensa ?

Kobieta z klasą ? Co do butów, masz ulubiona markę, bądź model butów? Jakie są Twoje wymarzone ?

Bardzo mi miło ? Jeżeli chodzi o buty... Nie mam ulubionej marki, aczkolwiek najwięcej butów mam od Adidasa. Natomiast moimi ulubionymi są Reebok Royal Turbo Impulse. Najwygodniejsze buty, jakie miałam ? Lubię też bardzo Adidas HOOPS MID 2.0 i zwykłe trampki na platformie z Potockiego (swoją drogą to najwygodniejsze trampki, jakie istnieją) ? A moje wymarzone buty... Adidas Ozelia i Louis Vuitton Archlight Marathon ? Nie każdemu mogą się podobać ale ja lubię dziwne buty, hah ?

pasek klamra.png

Czyli klasycznie Adidaski królują u Ciebie. Zbliża się lato a z latem wakacje, wymarzone miejsce na wczasy?

Hmm... Kiedyś chciałam odwiedzić Włochy, Chorwację i Japonię. Teraz ciężko powiedzieć tak szczerze. Chyba dla mnie nie liczy się miejsce na wakacje a ludzie, z którymi je spędzam.

W takim razie nie ważne gdzie a z towarzystwem? Z kim byś się wybrała na taki urlop?

Dokładnie tak! Myślę, że na taki urlop wybrałabym się z rodziną. Aczkolwiek wakacje z Radą Ministrów to byłoby coś. Byłby niezły, wakacyjny rozgardiasz ?

pasek klamra.png

Trzeba coś pomyśleć o tripie z Radą Ministrów :piwko: Przejdźmy do pytań odnośnie forum, jak trafiłaś na sieć?

Na sieć trafiłam właściwie przez przypadek. O ile można tak to powiedzieć. Stwierdziłam jakieś 2 miesiące temu, że to dobry czas na powrót do tych dawnych czasów, kiedy siedziałam na TeamSpeaku, grałam w Cs'a 1.6. Wpisałam po prostu w Google "Sieci Cs", przejrzałam kilka forów (nie wiem, czy tak to się pisze) i wasze okazało się być dla mnie tym najciekawszym ? Tak oto jestem ?

Bardzo nam miło, że dołączyłaś do naszej dużej rodzinki, jakie mody serwera są Twoimi ulubionymi?

Zdecydowanie moimi ulubionymi serwerami jest DD2 Classic i Only Mirage :) 

Czy masz jakieś większe plany odnośnie naszego forum?

Hmm... Raczej planuję zostać tu tylko zwykłym użytkownikiem.

Ostatnio mam dosyć mało czasu, no i to już nie ten wiek na jakiekolwiek role :kekw:

Z jakimi użytkownikami masz najlepszy kontakt i od czego się on zaczął?

Tak, jak mówiłam wcześniej i w Q&A- najlepszy kontakt mam z członkami Rady Ministrów. Ciężko powiedzieć z kim mam najlepszy, bo rozmawiam ze wszystkimi po trochu. Mogę zdradzić tylko, że znalazłam tu swoją bratnią duszyczkę! Jak to się zaczęło... Właściwie to @ DON P Z X wyhaczył mnie na ChatBoxie, podał TeamSpeaka, wbiłam... Pograliśmy sobie trochę, zaczęły przychodzić nowe (dla mnie) osoby, zaczęliśmy się poznawać i myślę, że z większością Rady Ministrów się polubiliśmy.

Nawiązując do Rady Ministrów, kogo Ci w niej brakuje? 

Hmm... Mocne pytanie. W Radzie Ministrów jest tyle osobowości i tyle charakterów, że nie wiem, czy kogokolwiek tam brakuje. Może przydałaby się tam taka osoba, która potrafiłaby ustawić niektórych do pionu - najlepiej jakaś babeczka... Babki potrafią to najlepiej ? Oczywiście, fajnie też jakby nie miała przy tym kija w d... :kekw:

Poszukujemy Panią, która ma tyle nerwów by wytrzymać z naszymi Panami! :kekw: Mamy tyle charakterów w grupie, bo tajemnicą oczywiście nie jest, że trzymamy gdzieś się fajną ekipą, który z Panów najlepiej wpisuje się w Twoje gusta i wartości?

Oho, myślałam, że poprzednie pytanie było mocne! Nie ukrywam, że każdy Pan z naszej grupy ma to coś w sobie, każdego bardzo lubię i szanuję. Natomiast, który najbardziej mi odpowiada, jeżeli chodzi o charakter, wartości, itd... Ciężko powiedzieć tak na szybko. Myślę, że jest jedna taka osoba, która zaimponowała mi bardzo swoją "życiową karierą", że tak powiem. I nie ukrywam, że po części bardzo zazdroszczę tego co osiągnął. Mogę też powiedzieć, że bardzo dobrze się dogadujemy, mamy gdzieś ten wspólny język i kilka wspólnych tematów. Mimo wszystko... To, że nie mam jakiegoś swojego typu, to wiem, że trochę tej osobie brakuje tego, czego oczekuję od drugiego człowieka (np. więcej szacunku, więcej zrozumienia, a mniej robienia sobie jaj z poważnych rzeczy).

To prawda nasi Panowie mają bardzo mocne charaktery, ale potrafią być na prawdę super osobami prywatnie! To powiedz nam jaki jest Twój ideał mężczyzny?

Ideał mężczyzny... Tak jak wspomniałam wyżej- nie mam swojego typu. Ważne jest dla mnie, żeby miał szacunek do mnie i do mojej rodziny (tak wiem, brzmi bardzo poważnie :kekw:). Równie ważne jest dla mnie to, żeby potrafił rozmawiać na poważne tematy i od nich nie uciekał; żeby potrafił mnie wesprzeć, zrozumieć i poklepać po plecach, gdy coś nie wyjdzie. Z wyglądu... Sama nie wiem. Mogę powiedzieć tylko, że dziwnie się czuję, gdy jestem wyższa od partnera... I lubię bródki ?

pasek klamra.png

Która seria na forum skradła Ci serce, a w której chciałabyś wziąć udział?

Myślę, że moje serce skradła Opiniolandia, ale to tylko dlatego, że przeczytałam tam wiele ciepłych słów na swój temat ? Lubię też Mruczało oraz FMK. Natomiast chciałabym wziąć kiedyś udział w Nigdy Przenigdy lub "Co wolisz?" ?

Mówisz i masz! Mam nadzieję, że kto chciał to poznał Cię nieco bliżej! Zapraszam Cię do serii Co wolisz?

*kolorem fioletowym są zaznaczone odpowiedzi @ klamraMiss

pasek klamra.png

KFC vs MC

CS vs LOL

Lato vs Zima

Mieć 17 lat vs 40 lat

Wódka vs Whisky

Być w związku vs Być singielką

Brunet vs Blondyn

Młodszy vs Starszy

Wyższy vs Niższy

Jezioro vs Morze

Upał vs 20 stopni

Snapchat vs Instagram

Ministerstwo vs Grupa z dc

Bmw vs Audi

Cs 1.6 vs CS 2

pasek klamra.png

https://csowicze.pl/topic/88311-wywiad-z-klamra/

• Sponsor PRO

Neguje wszelkie mozliwe plotki nie dostalem tekstu do autoryzacji i nie zmuszałem nikogo do pisania o sobie i naszej grupie  dobrze  pozdrawiam :kappa: 

1765ed09-d3c7-4ec5-8e96-f04fbb6ce401.png.c08d76fd7844cfc26b60185bbf149080.png

https://csowicze.pl/topic/88311-wywiad-z-klamra/#findComment-423081

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Color format