Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 12 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2024 Cześć! Zapraszam do zabawy, w której Użytkownicy anonimowo wyrażają opinie o innym użytkowniku. Zadaje kilka krótkich pytań a moi anonimowi goście na nie odpowiadają. Dziś na celowniku jest @ klamraMiss Co sądzisz o @ klamraMiss? #użytkownik1 Bardzo fajna babka! Można się z Nią pośmiać ? #użytkownik2 Bardzo pozytywna osoba zalpalismy dobre flow i rozwijamy znajomosc #użytkownik3 Utalentowana, miła, empatyczna #użytkownik4 Uważam, że jest super osobą, totalnie bratnia dusza! #użytkownik5 Fajna osoba, pomocna i bezinteresowna ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Gdybyś mógł/mogła zadać jej jedno pytanie mając gwarancję odpowiedzi to, o co byś spytał/spytała? #użytkownik1 Czy zdecyduję się spróbować kogla mogla #użytkownik2 Czy pojdziesz z MamCie na ta randke wkoncu #użytkownik3 Co Cię najbardziej inspiruje? #użytkownik4 Którego z Panów w naszym towarzystwie lubi najbardziej? #użytkownik5 Którą osobę lubisz z forum najbardziej? ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaką radę możesz dać @ klamraMiss? #użytkownik1 Nie czuję się na tyle odpowiednią osobą, aby dawać rady ludziom z internetu, aczkolwiek ciśnij dalej Kostka, bo to śmieszne w sumie xD #użytkownik2 Badz soba nie zmieniaj sie i pocwicz w gartic phona #użytkownik3 Kolega z autem pod domem czeka XD #użytkownik4 By zwiększyła swoją samoocenę #użytkownik5 Bądź sobą i uważaj na niektóre osoby ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co w jej lubisz a co Cię denerwuje? #użytkownik1 Nie znamy się na tyle, aby to oceniać. Jak na razie nie mam negatywnych wrażeń związanych z jej osobą. #użytkownik2 lubie pozytywne nastawienie mimo problemow jakie miala, nie lubie jak brzydko mowi na kostinho #użytkownik3 Bardzo miła lecz szybko się irytuje #użytkownik4 Lubię jej troskę, a denerwuje mnie to że nie wiem kiedy żartuje czasami #użytkownik5 Lubie w niej empatie i bezinteresownosc, wolonatriat tez jest na plus! Minus to zirytowanie szybkie ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jakim jednym słowem byś opisał/a tego użytkownika? #użytkownik1 Picasso #użytkownik2 ŁYMEN #użytkownik3 Upoś #użytkownik4 Szalona #użytkownik5 Piekna ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaką emotka byś opisał tego użytkownika? #użytkownik1 #użytkownik2 ✍? #użytkownik3 ? #użytkownik4 #użytkownik5 ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co chciał(a)byś mu anonimowo przekazać? #użytkownik1 Że jest super ♥️ #użytkownik2 "Pokaz na co cie stac ale nie jeden raz..." #użytkownik3 "Karolinko! #użytkownik4 Nie zmieniaj się, lovv you #użytkownik5 Jedyna prawilna miss ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jak brzmiałby tytuł filmu o jej życiu? #użytkownik1 50 rodzaji klamry #użytkownik2 KLAMRA. W PRZEDSIONKU ŚMIERCI https://www.filmweb.pl/film/Klamra.+W+przedsionku+śmierci-2013-701621 #użytkownik3 "Major czyli wieczne czekanie na Karolinke" #użytkownik4 Jak zdobyłam żółte papiery #użytkownik5 Nie mam pojecia 8 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88193-51-opinia-klamra/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamra Napisano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2024 Godzinę temu, ilovehotmilfs:3 napisał: #użytkownik4 Jak zdobyłam żółte papiery To się już kręci! Dziękuję za tak miłe słowa Totalnie się tego nie spodziewałam! Kocham Was kimkolwiek jesteście 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88193-51-opinia-klamra/#findComment-422518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi