Liryczna Napisano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2024 (edytowane) @ DON-PZX [p] na kiedy planowany termin porodu? Na 20.10 [p] czy Ciocia Justyna bedzie chrzestna (pytanie pulapka xD) Nie, udało jej się. Chrzestnym będzie mój brat. [p] czy imie dziecka wybrane? Tak, imię mięliśmy wybrane zanim się dowiedziałam o ciąży. Będzie Gaja [p] Jak dlugo grasz w cska 1.6 Łooo, z 15 lat już. [p] Ulubiona gra poza csem multiplayer oraz singleplayer Multiplayer na obecną chwilę to Sneak Out, a single to Simsy. [p] czy cheatowalas kiedys w grach poza simsami i gta? Nawet w GTA nie cheatowałam, tylko w Simsach! hahaha [p] Wszyedzie masz czerwone wlosy czy to wina 9ogoniastego czy jestes naturalnie ruda? To wina ukrytego we mnie lisa! (z natury jestem blondynką, ale rudy po prostu lubię) [p] skoro ty jestes ruda atomowka Justi blond atomowka kto kto jest czarna atomowka? Może Ty chcesz nią zostać? [p] ulubiona bajka z Jetix/foxkids i cn/cartoon network Z CN to zdecydowanie Krowa i Kurczak! xD [p] Na duscie grasz skinem Son Goku czy to znaczy ze wychowywalas sie na dragon ballu i chcialas zostac Sayianinem Owszem, wychowałam się na Dragon Ballu, aczkolwiek nie jestem jakąś wielką fanką, a ze skinem grałam dlatego, bo jest pomarańczowy [p] ulubiony streamer/erka Na obecną chwilę chyba nikt, raczej nie oglądam streamów. [p] ulubiony Youtuber Mnóstwo lubię, w zależności od contentu [p] Ulubiona bron w csie Zdecydowanie AK. [p] ulubione miejsce na ziemi mozesz podac lookalziacje z google mapa Aktualnie to staw u mojej mamy, lubię sobie pochillować na molo <3. [p] Czy jestes zachwycona czy troche przestraszona macierzynstwem? Właśnie sama jestem w szoku, ale w ogóle się nie boję, może to ze względu juz na wiek. Wręcz nie mogę się doczekać. [p] czemu nie namawiasz Waszmoscpanny do macierzynstwa tak bycie mialy ten sam rocnzik bejbiki Ojej, bo ona już i tak wystarczająco przeżywa ze mną moją ciążę, obawiam się, że swojej by nie udźwignęła na obecną chwilę, hahaha [p] skad nick liryczna X lat temu grałam z nickiem "Liryczna Terrorystka" aczkolwiek wydawał mi się on za długi, więc został skrócony (ale nie pytaj skąd powstał poprzedni, bo po prostu nie pamiętam) @ psia dupa [P] moge zdj stup Proszę bardzo! @ Jax Teller [P] Jakie zwierzęta miałaś/masz? Obecnie posiadam kota i dwa psy. [P] Jak wołali na Ciebie w dzieciństwie/szkole? Nie tylko w dzieciństwie, ale i do dzisiaj cała rodzina, mówi do mnie "Aja" [P] W czym chciałabyś stawać się coraz lepsza i w jakim kierunku rozwijać własne umiejętności? Na obecną chwilę nie mam określonej dziedziny. [P] Na którym filmie płaczesz za każdym razem kiedy go oglądasz? "Zanim się pojawiłeś" [P] Imprezy w klubach czy w plenerze? Zdecydowanie w plenerze. [P] Czy wierzysz w istnienie obcych cywilizacji z kosmosu? Raczej nie. [P] Podaj swoje 3 zalety i 1 wadę. Odpowiedzialność, wyrozumiałość, pewność siebie i łatwowierność. [P] Twój ulubiony film i serial? Na obecną chwilę serial: Brigertonowie, film: niezmiennie od lat: Dirty Dancing [P] Jaki jest znak Twojego zodiaku? Lew [P] Jakie masz podejście do dzieci? Czy mogłabyś być nianią? Uwielbiam dzieci, myślę, że sprawdziłabym się jako niania, ale na razie szykuję się na bycie mamą [P] Jakie masz plany na wakacje? Wyjazd w góry z ekipą przyjaciół [P] Jesteś prawo czy leworęczna? Praworęczna. [P] Czy uważasz, że Krzysztof Krawczyk był fajnym gachem? No a jak! [P] Czego nie lubisz w płci przeciwnej? Wybujałego ego. [P] Mając wolność wyboru gdzie mogłabyś zamieszkać na stałe po ucieczce z Polski przed listem gończym? Gdzieś z dala od wielkiego miasta, wolę ciszę [P] Czy kiedykolwiek popełniłaś jakieś wykroczenie lub przestępstwo umyślnie? Przekroczenie dopuszczalnej prędkości sie liczy? xD [P] Który utwór muzyczny katowałaś najwięcej za czasów gimnazjum? To był czas kiedy grałam w GTA i zapętlony był Akon - Smack that @ Twink gang [P] Lubisz kotki? Kocham kotki! [P] Lubisz catboyów? To jedyny Catboy, jakiego znam xD [P] Podobają Ci się twinki? NIE [P] Co sądzisz o rolnictwie w Burkina Faso Bardzo mi się podoba! @ klamraMiss [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Aktualnie, to odpoczywać, najlepiej z książką. [P] Jakie masz hobby? Uwielbiam rysować, choć w ostatnim czasie nie mam weny. [P] Co lubisz jeść? Gołąbki i fasolkę szparagową [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? Pomarańczowy [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? Aktualnie Dedis - Zagubione dziecko [P] Jaki jest Twój ulubiony zespół/wykonawca? Słoń [P] Jakie są Twoje marzenia i cele? Aktualnie moim celem i w zasadzie również marzeniem jest spełnić się w roli mamy. [P] Co jest dla Ciebie największym sukcesem? Moja rodzina [P] Żałujesz czegoś? Oczywiście, każdy z Nas czegoś żałuje. [P] Co jest dla Ciebie największym źródłem inspiracji? Myślę, że jak większości z nas, INTERNET. [P] Kto jest dla Ciebie największym autorytetem? Zdecydowanie moja mama, najsilniejsza kobieta jaką znam. [P] Jakiej rady udzieliłabyś sobie sprzed 10 lat? Żeby nie wierzyć, we wszystko co mówią lekarze. Natura ma dla nas inny plan. [P] Co sprawia, że jesteś szczęśliwa? Na obecną chwilę wszystko co dzieje się dookoła. @ ilovehotmilfs:3 [P] ulubiony znak zodiaku? Pod względęm charakretu to LEW, a tak po prostu to popdoba mi się Koziorożec [P] jakich obowiazkow domych nie lubisz wykonywac? Prasować! [P] co niemilego cie ostatnio spotkalo? Nie tyle mnie, ale byłam świadkiem obojętności ludzi. I chyba nic tak bardzo mnie nie wkurza. [P] ulubiona mapa w cs 1.6? de_prodigy [P] jak sie poznalyscie z @ waszmośćPanna :d No oczywiście, że przez tą cudową gre jaką jest CS 1.6 @ waszmośćPanna [P] co Cię uspokaja? Jak sobie posłucham serduszka Gai [P] jaka była Twoja pierwsza samodzielnie podjęta decyzja i jakie są jej konsekwencje? ja wiem ale nie powiem (bejbiczek) No to skoro wiesz, to po co pytasz, hahaha [P] wymień trzy najlepsze cechy @ waszmośćPannaswojej ukochanej przyjaciólki Oczywiście, że SKROMOŚĆ, POCZUCIE HUMORU i NIENAGANNA APARYCJA [P] stresujesz sie porodem? Póki co nie, może jeszcze zacznę, na razie nie mogę się doczekać [P] ulubiony sport do oglądania w piąteczek przy czipsikach? Żużel albo koszykówka [P] masz silną wolę? wiem, że nie ale mozesz odpowiedziec Skoro mogę odpowiedzieć, to nie mam @ Boski Z Polski [P] Czy dobrze wspominasz pingla? Pewnie, że tak. Składamy sobie życzenia na święta xD Dziękuję za wszystkie zadane pytania Pytania, które się powtarzały zostały pominięte Jako następną osobę nominuję: @ Jax Teller bo był dawno, o! Edytowane 7 Czerwca 2024 przez Liryczna 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88114-odpowiedzi-liryczna/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamra Napisano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2024 Godzinę temu, Liryczna napisał: [P] Jakie masz hobby? Uwielbiam rysować, choć w ostatnim czasie nie mam weny. Ooooo, widzę, że bratnia dusza ? Pokażesz jakieś swoje prace? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88114-odpowiedzi-liryczna/#findComment-422048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liryczna Napisano 7 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2024 @ klamraMiss Tu pastele olejne i ołówek 1 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88114-odpowiedzi-liryczna/#findComment-422049 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Ragnarok Napisano 7 Czerwca 2024 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2024 kazdy rysuje ale w gartic phona to zodyn nie przyjdzie poszmarowac atramentem. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88114-odpowiedzi-liryczna/#findComment-422055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serrrnik Napisano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2024 4 godziny temu, Liryczna napisał: [P] ulubiony znak zodiaku? Pod względęm charakretu to LEW, a tak po prostu to popdoba mi się Koziorożec @ ilovehotmilfs:3wez juz przestan kazdego pytac o ulubiony znak zodiaku psychicza!!!! 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88114-odpowiedzi-liryczna/#findComment-422057 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yei.. Napisano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2024 W dniu 7.06.2024 o 13:11, DON-PZX napisał: kazdy rysuje ale w gartic phona to zodyn nie przyjdzie poszmarowac atramentem. przepraszam bardzo, ładnie wychodzi mi malowanie ku*****w, W dniu 7.06.2024 o 10:37, Liryczna napisał: Jako następną osobę nominuję: @ Jax Teller bo był dawno, o! halo a ja co to Sukces wydaje się być w dużej mierze kwestią wytrwania, gdy inni rezygnują. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88114-odpowiedzi-liryczna/#findComment-422164 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi