KozackO. Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Dobree. Cytat +1 brak 3 powodów. 1. Piszesz że ma mało przegranych godzin, tyle że serwer wystartował nie dawno na nowo więc ma prawo złożyć podanie, a adminów trzeba. Po 2. To że ma admina na cod 2001 to sprawia że nie ogarnie 2 serwera? Dla mnie tylko nabijasz posty. Tak więc podsumowując masz tylko 2 powody. Dziękuje, leci warn. 1. Okej, zgodzę tym. 2. Mogłem sobie wymyślić BYLE jaki argument, więc dałem taki "zajmij się serwerem cod 2001", więc nie wiem jaki masz problem. Może i nie ogarnie, więcej jest ludzi łamiących regulamin na cod 2001 niż na dd2, więc dlatego tak napisałem a na dd2 znajdą się inni admini. Powody są jasne i przejrzyste. Chcę tylko, ściągnięcia warna, bo moim zdaniem on jest bezsensowny. Proszę o nie komentowanie was drodzy użytkownicy. elo. edit. W dniu 20.01.2015 o 21:22, Mario napisał: ja bardziej ogarniam niż ty życie , ja nabijam bezsensownie posty? ja tu dłużej jestem niż ty amigo , ja mam tyle postów , że na każde podanie posty będą + , ja nie nabijam bezsensownie nie to co ty , widze nowy temat "KozackO" napisał nowy temat w dziale hyde park czy jak tam jest , a do każdego podania trzeba trzy argumenty a nie dwa lub jeden a jak nie dostosujesz sie do pisania 3 argumentów do podań , które odpowiadasz mają ci dać +1 warn ,a twoim zachowaniem denerwujesz wszystkich , bo ty każdego krytykujesz , tylko cb nie można , bo jaśnie pan musi mieć all -_- ,a swoją drogą a co ci zaszkodzi zrobienie 10 reklam na zdjęcie warna? też dostałem bezsensownie warna od botek ( jak miał moderatora) i jakoś odrobiłem i mam spokój , a ty zachowujesz sie jak reszta tych ludzi ( nie o forum mi chodzi w 90%) , bo robią tak jak im regulamin i RumcajsJumper każe robić i tka robią to wy tylko skargi pisać umiecie i żalić sie bo to bo tamto bo sramto , jeden warn to nie koniec świata , ekipa CSowicze.pl to jest w 99% ogarnięta , a ta co była to brak słów i sie cież , że są aż za bardzo mili -_- Po 1, Zacznę od tego, że kupię Ci słownik, bo kiepsko trochę, "cież" i ty startujesz na Moderatora?. Po 2, skarga jest na ciebie? Nie więc po co to? (umieszczone w cytacie i pogrubione) Po 3, "a twoim zachowaniem denerwujesz wszystkich" , hmm tylko ciebie za to, że dałem Ci w podaniu Nie? Po 4, "bo ty każdego krytykujesz , tylko cb nie można , bo jaśnie pan musi mieć all" , aha spoko, jak ja "krytykuje" to Ty "krytykuj" mnie. Musze mieć all? Haha, ciekawe co muszę mieć. Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8803-zamkni%C4%99te-skarga-na-anarchiste/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Hrabia M Napisano 20 Stycznia 2015 Sponsor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 W dniu 20.01.2015 o 21:00, KozackO napisał: Dobree. 1. Okej, zgodzę tym. 2. Mogłem sobie wymyślić BYLE jaki argument, więc dałem taki "zajmij się serwerem cod 2001", więc nie wiem jaki masz problem. Może i nie ogarnie, więcej jest ludzi łamiących regulamin na cod 2001 niż na dd2, więc dlatego tak napisałem a na dd2 znajdą się inni admini. Powody są jasne i przejrzyste. Chcę tylko, ściągnięcia warna, bo moim zdaniem on jest bezsensowny. Proszę o nie komentowanie was drodzy użytkownicy. elo. ja bardziej ogarniam niż ty życie , ja nabijam bezsensownie posty? ja tu dłużej jestem niż ty amigo , ja mam tyle postów , że na każde podanie posty będą + , ja nie nabijam bezsensownie nie to co ty , widze nowy temat "KozackO" napisał nowy temat w dziale hyde park czy jak tam jest , a do każdego podania trzeba trzy argumenty a nie dwa lub jeden a jak nie dostosujesz sie do pisania 3 argumentów do podań , które odpowiadasz mają ci dać +1 warn ,a twoim zachowaniem denerwujesz wszystkich , bo ty każdego krytykujesz , tylko cb nie można , bo jaśnie pan musi mieć all -_- ,a swoją drogą a co ci zaszkodzi zrobienie 10 reklam na zdjęcie warna? też dostałem bezsensownie warna od botek ( jak miał moderatora) i jakoś odrobiłem i mam spokój , a ty zachowujesz sie jak reszta tych ludzi ( nie o forum mi chodzi w 90%) , bo robią tak jak im regulamin i RumcajsJumper każe robić i tka robią to wy tylko skargi pisać umiecie i żalić sie bo to bo tamto bo sramto , jeden warn to nie koniec świata , ekipa CSowicze.pl to jest w 99% ogarnięta , a ta co była to brak słów i sie cież , że są aż za bardzo mili -_- 1 serwery cs forum cs serwery cod mod pluginy amxx dołącz z serwerem cs cs serwer pb only dd2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8803-zamkni%C4%99te-skarga-na-anarchiste/#findComment-44720 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoLLuffka Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 No niestety Kozack0 ale sam jestem świadkiem Twojego "problemu". Nie dogadujesz się z graczami a tym bardziej z ekipą forum. U każdego szukasz jakiś minusów, komentujesz bezsensownie czyjeś reklamy mimo tego, że się postarał. Pouczasz nawet tych, których nie znasz i grasz tutaj krócej od nich. Wypowiadam się w temacie bo mam do tego święte prawo a Ty nie jesteś bogiem żeby mówić tutaj kto ma się wypowiadać a kto nie. Każdemu się zdarza pomyłka. Bo z tego co się orientuję "Ciebie" "Tobie" itp.. pisze się z dużej litery. Więc ogarnij siebie a potem innych krytykuj. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8803-zamkni%C4%99te-skarga-na-anarchiste/#findComment-44798 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimat Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Warn nie zostaje zdjęty , gdyż jest nałożony zgodnie z regulaminem. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8803-zamkni%C4%99te-skarga-na-anarchiste/#findComment-44978 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimat Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty przez moderatora. Powód: Temat został zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8803-zamkni%C4%99te-skarga-na-anarchiste/#findComment-44979 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Forum główne → Organizacja → Skargi na ekipę" do "Śmietnik → Archiwum". POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8803-zamkni%C4%99te-skarga-na-anarchiste/#findComment-45183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi