VIP znvk Napisano 31 Maja 2024 VIP Udostępnij Napisano 31 Maja 2024 (edytowane) ilość pytań jest duża więc na wszystkie nie będę odpowiadała bo nie chce mi sie siedzieć tyle przy tym ;v ale dziękuję wszystkim, którzy je zadali @ Lotencjusz [P] Który przedmiot w szkole jest według Ciebie niepotrzebny? [O] uważam, że każdy przedmiot ma wiele zbędnych elementów, które w 99% nie przydają się w życiu codziennym dorosłych ludzi. Stawiałabym w szkołach głównie na języki, matme i poprawną polszczyznę [P] Jesteś otwarta na nowości? Jak radzisz sobie z wychodzeniem ze swojej strefy komfortu? [O] strefa komfortu to jest coś z czym mam duży problem przez co często nie potrafię się przełamać w wielu kwestiach aczkolwiek, gdy już to zrobię to mega szybko się oswajam i przyzwyczajam. [P] Z czego jesteś najbardziej dumna? [O] najbardziej jestem dumna z tego jakim człowiekiem jestem, jakie wartości sobą reprezentuje i że jestem twardą babą [P] Co liczy się najbardziej dla ciebie w życiu? [O] rodzina jest najważniejsza, wsparcie, miłość i szacunek. [P] Jaki masz dzwonek w telefonie? [O] intro gta san andreas [P] Wolisz wyjść z domu bez śniadania czy bez makijażu, gdy jesteś spóźniona? [O] odpowiedz jest prosta: oczywiście, że bez makijażu ;v [P] Czy zjadłabyś najostrzejszą papryczkę na świecie za nowy wymarzony samochód? [O] za golfa jedynke? najaaaak [P] O czym ludzie zapominają najczęściej na co dzień? [O] żeby tak nie gonić za hajsem - biedny nic nie zostawi a bogaty nie zabierze ze sobą @ Liryczna [P] Jaki jest Twoj ulubiony kolor? [O] szary, miętowy i czarny [P] Czemu jesteś taka fajna? ? [O] wiesz a się pytasz, lepszej ciotki dla małej nie znajdziesz! [P] Jaki masz znak zodiaku? [O] byczek [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] być szczęśliwym człowiekiem po prostu! żyć w swoim domku z mężem - uprawiać pietruszkę, szpinak, szczypiorek i mieć kilka kurek :v [P] Jaka jest Twoja ulubiona rasa psa? [O] nie mam ulubionej rasy psa ale jak bym miała znów wybierać psa to zdecydowanie ZNOWU wybrałabym mieszańca albo kundelka @ klamraMiss [P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? [O] breaking bad [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] gotować chyba najbardziej ;v [P] Jaki jest Twój ulubiony zespół/wykonawca? [O] niezmiennie od 10 lat O.S.T.R [P] Żałujesz czegoś? [O] nie żałuje w życiu niczego, wszystkie błędy są cenną lekcją na przyszłość [P] Kto jest dla Ciebie największym autorytetem? [O] zdecydowanie mój starszy brat - zawsze powtarzał " rób swoje i nie patrz na innych" [P] Jakiej rady udzieliłabyś sobie sprzed 10 lat? [O] nie śpiesz się do dorosłości bo jest gówniana a plastik to nie wszystko @ Yei.. [P] Jaką supermoc chciałbyś/chciałabyś posiadać i dlaczego? [O] prześwietlanie ludzi i widok pod ubraniami P] Co uważasz za swoją największą słabość? [O] za szybko puszczają mi nerwy ale pracuję nad tym [P] Jakie miejsce na świecie chciałbyś/chciałabyś odwiedzić i dlaczego? [O] pierwsza myśl to Japonia i Chiny, wydają sie bardzo ciekawymi krajami do zwiedzania, poznania kultury i smaku [P] Jakie jest Twoje ulubione wspomnienie z dzieciństwa? [O] jak dziadek wziął mnie na kolana i pozwolił mi kręcić kierownicą w fiacie 126p koloru musztardowego z błyskiem niczym posypany brokatem [P] Gdybyś mógł/mogła przeżyć jeden dzień jako dowolne zwierzę, jakie by to było? [O] jako wąż bo nawet jak idzie to leży [P] Co najbardziej cenisz w swoich przyjaciołach? [O] to, że są szczerzy i ze mną wytrzymują mimo wszystko [P] Gdybyś mógł/mogła nauczyć się dowolnej umiejętności, co by to było? [O] zawsze marzyłam i o graniu na perkusji więc może to ;v [P] Jakie jest Twoje ulubione święto i dlaczego? [O] nie lubię świąt [P] Co byś zrobił/zrobiła, gdybyś wygrał/a na loterii? [O] zainwestowałabym w nieruchomości [P] Jakie jest Twoje ulubione jedzenie na pocieszenie? [O] kebson [P] Co najbardziej lubisz w swojej pracy lub szkole? [O] najbardziej to jak moja praca uczy mnie cierpliwości, miłości i chęci przekazywania wiedzy do młodszych pokoleń a uśmiech dziecka jest bezcenny [P] Gdybyś mógł/mogła spotkać dowolnego sportowca, kogo byś wybrał/a? [O] nikogo innego jak tylko Jordana [P] Dlaczego Yei jest zajebisty? [O] bo zajebiście gra na flecie ;v czy tam akordeonie @ DON-PZX [p] Czy praktykowałabys body sushi [O] wolałabym kebab body :vvv ale sushi tez yaas [p] ulubiony drink [O] colka z cytryną, miętą i lodem [p] poza Liryczna czy jest jakas osoba z forum tego czy innego ktora tez traktujesz jak siske? [O] tak, mamy zgraną ekipe od czasów starej gwardii z którą się trzymamy i spotykamy od 5 lat [p] jakbys miala stworzyc ulubionego kebaba to napisz z czego by sie skladal tzn jaki soos jakie skladniki i czy placek,pita lawasz itp [O] lawasz, sos ostry taki 6/10 plus sos łagodny z dodatkiem mięty na orzeźwienie - mięsko baraninka plus kurczak - kapusta biała delikatnie słodka no i warzywka, które dodają świeżości i chrupkości bo nienawidze jak kebab po paru gryzach jest zamulający i odbija sie sosem czosnkowym [p] jak dlugo znasz siske Liryczna [O] jakies 5-6 lat [p] ulubiona bron w csie [O] jestem lamusem ale tylko m4!!!!! [p] ulubiony owoc i warzywo [O] borówki i papryka czerwona [p] najlepsze lody an swiecie to : [O] wiśniowe i czekoladowe top! [p] czemu dalej nie masz rangi kobieta [O] bo chyba muszę fotke wysłać żeby wiedzieli, że 4real jestem łymyn [p] Masz jakis ulubiony knaal na youtube? [O] vlog casha - chłop serio robi zajebiste vlogi z wycieczek w różne miejsca i zakątki świata no i książulo :v [p] czy to prawda ze w cs 1.6 grasz na telewizorze z input lagiem 100ms przez co strzelasz z opoznieniem [O] no bez ściemy, wyśle Ci kiedys fotke mojego chu69owego stanowiska thx wszystkim za pytania! nominuje @ Liryczna Edytowane 31 Maja 2024 przez waszmośćPanna 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88023-odpowiedzi-waszmo%C5%9Bcpanna/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 31 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 31 Maja 2024 3 godziny temu, waszmośćPanna napisał: [P] Jaki masz dzwonek w telefonie? [O] intro gta san andreas jestem zakochana w tym genialnym pomyśle i pozwolę się zainspirować 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88023-odpowiedzi-waszmo%C5%9Bcpanna/#findComment-421599 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi