Właściciel Mesharsky Napisano 31 Maja 2024 Właściciel Udostępnij Napisano 31 Maja 2024 Witajcie, Aby zapewnić Wam lepszy wgląd w pracę naszej administracji, na koniec każdego miesiąca będę publikował podsumowanie aktywności zespołu administracyjnego. Ma to na celu zrekompensowanie chwilowego braku szczegółowych opisów w zakładce "Staff". Jak już wspominałem, wciąż pracuję nad rozwiązaniem, które pozwoli Wam lepiej śledzić nasze działania. Więcej informacji na ten temat pojawi się wkrótce. # Podsumowanie za maj, od momentu przejęcia sieci przeze mnie: Wprowadzenie kompletnie nowego systemu administracyjnego, dzięki któremu dokładnie wiem ile kto robi i czy cokolwiek robi. Przez ostatni tydzień nasza administracja bardzo ciężko pracowała i zrobiła naprawdę kawał dobrej roboty. # Zadania Forum Statystyki Kilka najważniejszych zadań które zostały wykonane: Pełna reorganizacja działów na forum. Usunięcie zbędnych jak i złączenie podobnych. Pełny porządek z Rangami na forum, usunięcie nieaktywnych. Dodanie opcji: "Zmień tło" Współpraca z @ Opiekun Typerówaby dostosować dział jak i rangi pod zapotrzebowania. Dodanie dedykowanego bloku od aktywności działu Typerki, aby wydzielić je od zwykłych tematów forum. Ogarnięcie wszelakich działów na forum i ich aktualizacja - to zadanie jest ponawiane co tydzień. Ogarnięcie wszystkich kategorii i działów na forum (Archiwizacja starych tematów). Kontakt z administratorami serwerów w celu poznania planów na rozwój, abyśmy mogli zaproponować zmiany jak i nasze wsparcie. Dużo więcej kosmetycznych zmian w ACP aby praca przebiegała szybciej i przyjemniej dla administracji i dla mnie. Usunięcie i zaktualizowanie wszelakich aplikacji jak i wtyczek (Wiele duplikatów, nieużywanych od dłuższego czasu). Wiele innych małych zadań zleconych przeze mnie. # Reaktywacja naszych Social Media. Zabraliśmy się poważnie nad naszymi mediami społecznościowymi (Facebook, Steam) od teraz będą aktywne cały czas. Dodanie wymogu minimum 3 postów tygodniowo każdego rodzaju. Pełne monitorowanie jak i przypomnienia dla osób, które się nimi zajmują, aby było to aktualizowane tydzień w tydzień. W najbliższym czasie zajmiemy się reaktywacją naszego TikToka, aby móc skutecznie reklamować naszą sieć, jak i serwery. Statystyki: # Serwer Discord Kompletne przerobienie serwera pod naszą sieć. Dziękuje za ciężką pracę @ ilovehotmilfs:3 Skonfigurowanie naszego dedykowanego bota pod każdy kanał. Poprawa uprawnień każdej roli jak i kanałów. Dodanie nowych ról dla użytkowników sieci. Uporządkowanie wszelkich kanałów, aby pasowały pod każdą sekcję. Dodano więcej kanałów głosowych. Wstępne integracje z naszymi serwerami gier. Za jakiś czas również pojawi się BOT Muzyczny, jak i rozbudowane kanały informacyjne, aby łatwiej odnaleźć się na serwerze. Statystyki: ---------------------------------------- Ranking aktywności administracji za Maj Punkty zostały przyznane na podstawie wykonanych zadań oraz aktywności na forum: 1. @ moose`- 4079 2. @ ilovehotmilfs:3- 3982 3. @ White Legend - 2200 4. @ Jax Teller- 1780 5. @ ferstel- 1300 6. Elite Spartan - 15 ( Degradacja ) Ostatnie dwie osoby (oprócz osoby zdegradowanej) mają jeszcze sporo do poprawy, ale w ostatnich dniach wykazały się zwiększoną aktywnością i zrealizowały powierzone zadania. W tym miesiącu obyło się bez ostrzeżeń, ale nastąpiła jedna degradacja. ---------------------------------------- W tym tygodniu opublikujemy również informacje na temat rozwoju serwerów i naszych planów dotyczących ich przyszłości. Serwery nadal pozostają naszym priorytetem, choć to niełatwe zadanie. Kolejna aktualizacja w tym wątku pojawi się pod koniec czerwca. Pozdrawiam! 5 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/88018-dziennik-aktywno%C5%9Bci-administracji-podsumowanie-ka%C5%BCdego-miesi%C4%85ca/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi