Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 27 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 27 Maja 2024 Cześć! Zapraszam do zabawy, w której Użytkownicy anonimowo wyrażają opinie o innym użytkowniku. Zadaje kilka krótkich pytań a moi anonimowi goście na nie odpowiadają. Dziś na celowniku jest @ The end. Co sądzisz o @ The end.? #użytkownik1 Bardzo miły chłopak #użytkownik2 Tajemniczy gość, o którym niewiele wiadomo. Jest całkiem normalny i można z nim pogadać. #użytkownik3 Przypomina mi osobe z czasow liceum ktora czasami na sile chce robic jakies swoje akcje czy wyglupy zeby wpasowac sie do popularnej grupy i zwrocic na siebie uwage ale ogolnie wydaje sie byc w porzadku. #użytkownik4 Jest to dość komunikatywna osoba, czasami aż za bardzo! #użytkownik5 Z jednej strony w porządku, ale by Ci kulke w plecy wjebał. ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Gdybyś mógł/mogła zadać jemu jedno pytanie mając gwarancję odpowiedzi to, o co byś spytał/spytała? #użytkownik1 Czemu zawiesił się w czasie 2 lata temu i myśli, że Rupercik dalej jest wielki? #użytkownik2 Wolisz frytki z jakiegoś punktu gastronomicznego, o ładnej barwie, czy takie domowe, o kolorze spalonego oleju? #użytkownik3 Czemu akurat mimo tylu negatywnych opinii z jego strony w kierunku sieci zostal tutaj a nie siedzi na innej podchodzi to pod masochizm #użytkownik4 Jakie masz zamiary co do tej sieci? #użytkownik5 !Czemu nie pchasz się w rangi? Przez to, że nie byłbyś odsłonięty na krytykę? ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaką radę możesz dać @ Twink gang? #użytkownik1 Nie przepierdalać hajsu na bukmacherce - stawienie na 8arce to ruletka #użytkownik2 Nie pajacuj. #użytkownik3 Nie patrz na innych nie szukaj poklasku rob zawsze to co uwazasz za sluszne koniec koncow najlepiej na tym wyjdziesz #użytkownik4 Nie mam żadnej rady. #użytkownik5 Nie manipuluj tak. ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co w nim lubisz a co Cię denerwuje? #użytkownik1 Lubię jego styl bycia, natomiast denerwuje mnie w nim to, że mnie w ogóle nie denerwuje #użytkownik2 Czasami za często wypowiada się w jailbreakowym stylu i to jest trochę wkurzające. A lubię to, że nie boi się napisać tego, co myśli na dany temat. #użytkownik3 za malo sie znamy wiec ciezko tutaj mi sie wypowiedziec o plusach czy minusach dopiero od niedawna bardziej sie otwiera i angazuje w posty wiec zobaczymy za pewien czas jaki slad zostawi jak sciagnie "maske" #użytkownik4 Lubię w nim to że jest dość często wesoły, raczej nie ma rzeczy której w nim bym nie lubiał. #użytkownik5 Wkurza mnie to, że manipuluje często ludźmi, szczególnie gdy prowadzi dyskusje, lubie w nim niektóre poglądy. ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jakim jednym słowem byś opisał/a tego użytkownika? #użytkownik1 Rupert #użytkownik2 MANIPULATOR #użytkownik3 przerysowany lub wyolbryzmiony #użytkownik4 Kreatywny! #użytkownik5 Dziwny. ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaka emotka byś opisał tego użytkownika? #użytkownik1 #użytkownik2 #użytkownik3 ? #użytkownik4 ? #użytkownik5 ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co chciał(a)byś mu anonimowo przekazać? #użytkownik1 Że szanuje wytrwałość w kibicowaniu klubowi w zapaści XD #użytkownik2 Podlasie > Szczecin #użytkownik3 w ostatnim czasie bardziej zrobiles sie aktywny w pozytywnym znaczeniu sprawiasz wrazenie bardziej otwartej i zzytej z grupa osoba i to duzy plus tak dalej #użytkownik4 Pnij się coraz wyżej xd! #użytkownik5 Używaj więcej emotek. ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jak brzmiałby tytuł filmu o jego życiu? #użytkownik1 Rupert - zmarnowana końcówka kariery #użytkownik2 Kulisy powstawania paprykarza szczecińskiego. #użytkownik3 DZIEŃ ŚWIRA #użytkownik4 This is The end... #użytkownik5 Finish him 5 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87762-50-opinia-the-end/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Rapcore Napisano 28 Maja 2024 Donator Udostępnij Napisano 28 Maja 2024 Wspaniała persona @ The end.bezrobotny erudyta 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87762-50-opinia-the-end/#findComment-421241 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALLACE Napisano 28 Maja 2024 Udostępnij Napisano 28 Maja 2024 12 godzin temu, ilovehotmilfs:3 napisał: #użytkownik2 Podlasie > Szczecin SZANUJE 1 "Pędzimy ślepo przez życie nie widząc tego co piękne'' Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87762-50-opinia-the-end/#findComment-421243 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Banned ;) Napisano 29 Maja 2024 VIP Udostępnij Napisano 29 Maja 2024 Ale, ze mnie "najlepszego" przyjaciela @ The end. Nie zapytali... 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87762-50-opinia-the-end/#findComment-421338 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik Mikołaja The end. Napisano 29 Maja 2024 Pomocnik Mikołaja Udostępnij Napisano 29 Maja 2024 W dniu 27.05.2024 o 20:48, ilovehotmilfs:3 napisał: Gdybyś mógł/mogła zadać jemu jedno pytanie mając gwarancję odpowiedzi to, o co byś spytał/spytała? #użytkownik1 Czemu zawiesił się w czasie 2 lata temu i myśli, że Rupercik dalej jest wielki? #użytkownik2 Wolisz frytki z jakiegoś punktu gastronomicznego, o ładnej barwie, czy takie domowe, o kolorze spalonego oleju? #użytkownik3 Czemu akurat mimo tylu negatywnych opinii z jego strony w kierunku sieci zostal tutaj a nie siedzi na innej podchodzi to pod masochizm #użytkownik4 Jakie masz zamiary co do tej sieci? #użytkownik5 !Czemu nie pchasz się w rangi? Przez to, że nie byłbyś odsłonięty na krytykę? ktoś dał gwarancje odpowiedzi w moim imieniu i mi nawet o tym nie dali znać.. 1. @ Twink gangrobert na zawsze wielki! 2. Tych drugich dawno nie jadłem, więc ciężko powiedzieć. 3. Ta krytyka ma często głębszy sens, a wierzę, że ktoś kiedyś go zauważy i sprawi abym nie musiał "krytykować". Jest to trzecia sieć na której jestem/byłem aktywny, przyszedłem tutaj z fuzji, z sieci na której też pojawiłem się w wyniku fuzji, a powiedziałem (kiedyś), że csowicze to ostatnia sieć na której będę aktywny i też wierzę, że tak będzie - zatem podsumowując, mi kompletnie nic nie przeszkadza, bo nie mam uczuć względem tej sieci czy jakiejkolwiek innej, a jestem tutaj, bo mi się tutaj nawet kiedyś spodobało. 4. Absolutnie żadnych, teraz zrobię sobie krótszą, a może dłuższą przerwę i wrócę jak będę odpowiednio zmotywowany do jakiejkolwiek tutaj aktywności. 5. Domyślam się, że to "nie" jest przez pomyłkę. Nigdy nie pragnąłem pełnić jakiejkolwiek funkcji innej niż użytkownik i wiele się nie zmieniło. Dla mnie wystarczający jest czat i redakcja. Kolejnym aspektem jest fakt, że użytkownik (rola) daje mi ogromną swobodę w każdej kwestii związanej moją obecnością w sieci. Prawda jest taka, że na te pytania nie wymaga się odpowiedzi, ale uważam, że jak padły pytania to muszą paść i odpowiedzi. To na tyle z aktywności, wracam do wersji z tematu podobnego do pożegnania, cześć. 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87762-50-opinia-the-end/#findComment-421434 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi