Skocz do zawartości

Zablokowane Cześć.

Don Matthew

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Dużo osób ze świata forów CS zapewne dobrze mnie zna, ale pod innym nickiem. Prowadziłem kilka można powiedzieć większych sieci, gdzie przygodę zaczynałem od MyBB w latach 2014. Jakoś 3-4 lata temu zakończyłem swój ostatni projekt i miałem dość długą przerwę. Jestem można powiedzieć weteranem CS'a 1.6 (8k godzin na samym steamie), oraz w tym roku na początku lutego zakończyłem przygodę z CS:GO (aktualnie CS2). Niestety moim zdaniem Valve pod zbyt dużą presją o wiele za wcześnie wypuściło nową wersję gry, a co za tym idzie postawiłem na produkcję od Riot Games, którą jest Valorant (tak, w lola też gram). Nie przyszedłem tu grać na serwerach, lecz udzielać się na stricte samym forum. Brakuje mi jednak tego forumowego "zajęcia" czasu, które towarzyszyło mi blisko 10 lat. Często przebywam na discordzie w godzinach późno popołudniowo-wieczornych w tygodniu, oraz różnych w weekendy. Przeważnie gram w TeamFight Tactics (Diament DubleUP), League of Legends (Peek D3), oraz Valorant (Peek Ascendant 2). Jeśli są tu osoby chętne dołączyć do powiedzmy ekipy z którą klikamy to chętnie możemy pograć razem z Tobą! Nick discord - matthew2qq.

Pozdrawiam, Matthew.

https://csowicze.pl/topic/87736-cze%C5%9B%C4%87/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie