klamra Napisano 23 Maja 2024 Udostępnij Napisano 23 Maja 2024 ~Klamerka. @ youknowswhoDzięki za tyle pytań o kotki, ale odpowiem tylko na kilka z nich [P] Jaka jest różnica między kotem domowym a kotem dzikim? [O] Koty domowe żyją w domu a dzikie w naturalnym środowisku. Nie ma za co XD [P] Jak długo koty żyją w domach? [O] Tak długo, aż nikt ich nie przerobi na kapcie. [P] Jakie są różnice między kotami rasowymi a kotami mieszańcami? [O] Koty rasowe są bardziej przewidywalne pod względem wyglądu i zachowania, ponieważ mają wrodzone cechy, które są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Koty mieszańce są bardziej różnorodne pod względem wyglądu i zachowania, ponieważ ich rodzice mogą być z różnych ras. [P] Jakie są najczęstsze choroby kotów? [O] Nie znam się zbytnio, ale bardzo często słyszę od znajomych kociarzy o kocim katarze i o chorych nerkach. [P] Jakie są najlepsze sposoby na kontrolę zapachu kuwety kociej? [O] Częste sprzątanie, wymiana żwirku na lawendowy (zajebiście pachnie a kotkowi to nie przeszkadza). [P] Jakie są najlepsze zabawki dla kota? [O] Ciężko mi powiedzieć, bo mój kotek lubił tylko zabawę patyczkami do uszu XD [P] Czy koty potrzebują regularnych wizyt u weterynarza? [O] Tak. [P] Czy koty mogą cierpieć na zaburzenia snu? [O] Tak. Najczęściej przez stres, choroby/ problemy z hormonami lub niespokojne środowisko. [P] Jakie są najlepsze sposoby na radzenie sobie z agresją kota? [O] Dobre pytanie... Sama często się nad tym zastanawiam. [P] Czy koty potrzebują towarzystwa innych kotów? [O] Niekoniecznie. Mój kot bardzo nietolerował innych kotów. Jedyny zwierzak, który mu nie przeszkadzał to świnka morska. Nawet nie lubił dzieci XD [P] Jakie są najlepsze sposoby na zachęcenie kota do picia wody, gdy ma problemy z nerkami? [O] U mnie z pomocą przyszła "fontanna". Mojemu kotkowi bardzo podobała się "plumkająca" woda, więc chętnie ją pił. Jak stała w miseczce to nawet na nią nie spojrzał. [P] Czy koty mogą pić wodę z kranu? [O] Dopóki nie kupiłam fontanny, to mój innej nie chciał pić XD [P] Jak często kot powinien być szczepiony? [O] Wydaje mi się, że co 2/3 lata. [P] Jakie są najlepsze sposoby na radzenie sobie z kocim lękiem przed podróżami? [O] Dobrym sposobem jest zapoznanie kotka z transporterem, zapewnienie mu wody oraz jedzenia w trakcie podróży, ewentualnie może coś na uspokojenie XD [P] Czy koty mogą cierpieć na zaburzenia depresyjne? [O] Raczej tak. [P] Jakie są różnice w zachowaniu między kotami a kotkami? [O] Kotki są bardziej towarzyskie niż koty i lubią spędzać czas z ludźmi i innymi kotami. Koty są bardziej agresywne niż kotki, zwłaszcza w stosunku do innych kotów. @ ilovehotmilfs:3 [P] co robisz jako wolonatriuszka? [O] Ogólnie jestem wolontariuszem w stowarzyszeniu osób niepełnosprawnych i chorych na raka. Gdy są jakieś festyny, czy zjazdy integracyjne- pomagam osobom niepełnosprawnym w takich codziennych czynnościach, typu: wejście po schodach, czy pomoc przy wypisywaniu dokumentów. Często też rysujemy lub robimy wyklejanki, więc tu też przydaje się moja pomoc. Jeździłam też na zbiórki żywności i olimpiady dla osób niepełnosprawnych (jako opiekun). Ostatnio przypadła mi rola "Pani od malowania twarzy"- więc to teraz moja główna rola XD [P] masz jakies tatuaze? jak tak to jakie? [O] Nie posiadam. Jeszcze [P] jakbys opisala swoj charakter? [O] Bardzo wrażliwa, pomocna i szczera ale też bardzo uparta- wiedząca, czego chce i nie dająca zrobić się w balona. Czasami mówiąca za dużo. [P] jedna rzecz, ktora Cie irytuje? [O] Dwulicowość. [P] masz jakies nietypowe poglady na jakis temat? jak tak, to jakie? [O] Wiara w zjawiska paranormalne. Dla wielu bujda ale ja w to wierzę. Swoją drogą, sama przeżyłam jedną sytuację i myślę, że gdyby nie to, co się stało- też bym w to nie wierzyła. [P] wierzysz w astrologie? [O] Chyyyba nie. [P] masz jakies fobie? [O] Talasofobia. Bruuuuh... [P] co bys zmienila tutaj na forum? [O] Jestem tu zbyt krótko, żeby wypowiedzieć się na ten temat. Jak na razie dla mnie wszystko jest w porządku. [P] do czego masz slabosc? [O] Do perfum [P] jakie sa Twoje pasje? [O] Pomoc innym, rysowanie, gry i gotowanie. [P] ulubiona forumowa emotka?? [O] [P] jaka range masz w lidze i valorancie? [O] W valorancie miałam G3 99rr, kiedy nie udało mi się wbić platyny- przestałam grać xD W lidze nie gram rankedów. [P] jak oceniasz serie outlast? (widzialam, ze gralas ) [O] Pierwsza część- miodzio. Według mnie- najlepsza. Dodatek do niej też jest fajną sprawą. Druga ma w sobie klimacik. Lubię tą część, ale wolę zdecydowaie oglądać, jak ktoś w nią gra. Trialsa jeszcze nie było mi dane zagrać. [P] czemu masz odblokowane wszystkie osiagniecia w grze w ktorej spedzilas 4 minuty? [O] Dobre pytanie XD Tak szybko to przeszłam, że nawet nie pamiętam co to jest XD @ psia dupa [P] czy mozna prosic zdjecie stup na pw [O] Kochaniutki, dogadamy się na pw @ Zuzaa [P] Ulubiony kolor? [O] Czarny, choć baaardzo lubię też niebieski. [P] Ulubiony owoc? [O]Brzoskwinka! [P] Wymarzone autko? [O] Nie mam swojego wymarzonego autka, aczkolwiek Audi RS7 albo BMW M4 wyglądają smakowicie [P] Z kim z forum masz najlepszy kontakt? [O] Najlepszy kontakt mam z członkami Rady Ministrów [P] Ulubiona potrawa? [O] Ciężkie pytanie ale chyba zapiekanka makaronowa. [P] Masz jakiś fetysz? [O] Mam, aczkolwiek nie powiem jaki [P] Ulubiony alkohol? [O] Whisky. Chivas/ Jack Daniels/ The Glenlivet. No i bimberek mojego brata XD [P] Masz drugie imię? Jeśli tak, jakie? [O] Mam drugie imię z bierzmowania- Marcelina. [P] Gdzie widzisz siebie za 10 lat? [O]Sama nie wiem tak szczerze. Jeszcze jakiś czas temu wiedziałabym, co odpowiedzieć na to pytanie. Pozmieniały się wszystkie moje plany na życie. Teraz zobaczymy co los przyniesie [P] Największe marzenie? [O] Dom na przedmieściach, wymarzona praca, kochająca się rodzina, trochę spokoju i tona kaski XD [P] Ulubiona piosenka? [O] Aktualnie mam dwie ulubione z dwóch różnych gatunków: Kacper HTA x Fonos - Zbrodnia i Kara oraz System Of A Down - Lonely Day. [P] Ulubiony serial? [O] Ciężko mi wybrać jeden... Ale chyba to będzie "Breaking Bad". [P] Co Ci się w sobie najbardziej podoba? [O] Włosy i silna psycha XD [P] Boisz się czegoś? [O] Samotności. @ Lotencjusz [P] Jaki jest twój idealny plan na wieczór? [O] Pizza, drineczek, serial/wspólna gierka, kocyk i druga osoba obok. [P] Gdybyś miała pojechać w wybrane miejsce na świecie, to gdzie? [O] To dziwne, ale chciałabym odwiedzić Prypeć. [P] Jakie jest twoje najlepsze wspomnienie? [O]Najlepsze wspomnienie... Hmm... To było gdy miałam z 16lat, wybrałyśmy się z przyjaciółkami na rowery. Jeździłyśmy od rana do wieczora, leżałyśmy na trawie, gadałyśmy o wszystkim i o niczym, śpiewałyśmy, tańczyłyśmy, śmiałyśmy się ze wszystkiego. Nic nas nie goniło. Żadnych obowiązków, żadnych zmartwień [P] Jaka jest jedna rzecz, którą chcesz ze mną zrobić? [O] Możemy się napić browarka XD [P]Gdybyś była bajecznie bogata, na co wydawałabyś pieniądze? [O] Na pewno pomogłabym rodzinie. Część kasy oddałabym na fundację. Kupiłabym dom na przedmieściach, może jakieś auto. Może bym w coś zainwestowała. Ciężko powiedzieć [P] Jaki jest twój ulubiony fast food? [O] Ogółem bardzo rzadko jadam takie rzeczy, ale jak już to kebsik, misiany misiany. [P] Ile wytrzymałabyś bez prądu/Internetu? [O] Myślę, że jak na osobę od tego uzależnioną to długo bym nie wytrzymała XD [P] Jaka była twoja najgorsza randka? [O] Hmm... Byłam w jednym, wieeeloletnim związku. Chodziliśmy sobie na randki ale wszystkie były jak najbardziej w porządku [P] Czy jest coś, czego bardzo żałujesz? [O] Jest pare rzeczy, których mega żałuję. Jedną z nich jest to, że nie podeszłam do matury z chemii :C [P] Zrobiłabyś sobie tatuaż z czyimś imieniem? [O] Jeżeli musiałabym zrobić sobie tatuaż z czyimś imieniem, to byłoby to imię mojej chrześniaczki. [P] Z kim sławnym chciałabyś spędzić dzień? [O] Może ze Słoniem XD [P] Gdybyś mogła spotkać siebie z przeszłości, co byś sobie powiedziała? [O] "Skup się na sobie i nie daj sobie wejść na głowę". [P] Gdybyś mogła spotkać siebie z przyszłości, o co być zapytała? [O] O numery w Lotto XD [P] Kto jest twoim autorytetem? [O] Moja mama [P] Jakiej części swojego wyglądu nie lubisz? [O] Chyba najbardziej nie lubię swoich ramion XD [P] Dokończ zdanie: „Jestem wspaniałą osobą, ponieważ…” [O] To chyba najcięższe pytanie, jakie było XD Jestem wspaniałą osobą, ponieważ… Zawsze staram się pomagać innym. Ponieważ nigdy się nie poddaje, nawet gdy coś idzie nie po mojej myśli. [P] Czy kiedykolwiek uprawiałaś seks, myśląc o byłym lub o kimś innym? [O] Nie przypominam sobie o takiej sytuacji. [P] Co jest zawsze w twojej torebce? Podaj pięć takich rzeczy? [O] Olejek do ust, portfel, spray antybakteryjny do rąk, perfumy i chusteczki XD [P] Jakie imię męskie jest według Ciebie najbardziej seksowne? A jakie najśmieszniejsze? [O] Hm, bardzo podoba mi się imię Wojtek. Nikodem i Łukasz też są bardzo ładnymi imionami. Najśmieszniejsze... Tylko dlatego, że mi się źle kojarzy- Marc(w)el XD [P] Twój ulubiony drink? [O] Uwaga podaję przepis XD Kawałek grejpfruta i kawałek limonki wycisnąć w wysokiej szklance. Dodać lód i wódkę według preferencji. Całość uzupełnić Schweppesem o smaku mojito, ewentualnie wodą gazowaną. I na koniec opcjonalnie dodać listek mięty [P] Gdybyś była przez jeden dzień mężczyzną, to co byś robiła? [O] Śmigło XD [P] Przez tydzień nie masz dostępu do Internetu i telefonu, co będziesz robiła? [O] Myślę, że spędziłabym ten tydzień z rodziną. Może poczytałabym jakąś książkę, porysowałabym, spędziła czas na świeżym powietrzu ze znajomymi. [P] Co najbardziej lubiłaś jeść jako dziecko? [O] Ryż na mleku. [P] Co robisz, jak jest burza? [O] Zazwyczaj śpię XD [P] Jaki trend z dawnych lat dziś najbardziej Cię śmieszny? [O] Brwi, jak plemniki [P] Gdybyś mogła spotkać siebie sprzed 5/10 lat, co byś sobie powiedziała? [O] "Nie rezygnuj z marzeń dla kogoś, kto i tak później kopnie Cię w du**ę". [P] Jaką reklamę najbardziej lubisz i dlaczego? A jakiej nie znosisz? [O] Była kiedyś taka reklama Allegro. Dziadek zamawia chyba słownik języka angielskiego, żeby się go nauczyć i poznać swoją anglojęzyczną wnuczkę. Niby nic, ale daje do myślenia, że żeby coś osiągnąć wystarczy tylko chcieć. Jakiej nie znoszę? Wszystkich reklam tego pieprzonego Old Spice i jeżdżenia na koniu tyłem XD [P] Jaki film zawsze poprawia ci nastrój? [O] Chyba nie mam takiego filmu. [P] W jakim serialu chciałabyś zagrać? Kogo? [O] Chciałabym zagrać w "Dom z Papieru" może. [P] Gdybyś mogła wymyślić zaklęcie, które sprawiłoby, że jeden nudny obowiązek wykonywałby się sam, to co by to było? [O] Hokus pokus, to mnie nuży. Weź się za wycieranie kurzy XD Nie pytaj, to było pierwsze co mi wpadło do głowy XD [P] Gdybyś mogła sama wybrać dla siebie imię, wybrałabyś takie samo czy inne? Dlaczego? [O] Podoba mi się swoje imię, więc zostałabym przy tym co mam. [P] Jakie najciekawsze pytanie ktoś Ci kiedykolwiek zadał? [O] "Jaki wpływ na Polską gospodarkę ma sprzedaż arabskich dywanów" XD [P] Pomiędzy osobą poranną a nocną sową, kto według Ciebie ma lepsze poczucie humoru, zwłaszcza jeśli chodzi o flirt? [O] [P] Jaki jest jeden zły nawyk, który potajemnie lubisz? [O] Spanie do późna. [P] Gdybyś mogła spróbować dowolnej pozycji seksualnej, której jeszcze nie próbowałeś, jaka by to była? [O] Chyba wypróbowałam już wszystkie te, co chciałam XD @ The end. [P] Co sprawia, że masz chęć wstania z łóżka? [O] Właściwie to czasami nie mam chęci wstawac z łóżka XD A tak serio... Osoby, które mnie otaczają, dzięki którym wiem, że jestem coś warta, że jestem potrzebna i słonko za oknem [P] Jakim typem osoby jesteś? [O] Jakiś czas temu robiłam test osobowości. Wyszło, że jestem Rzecznikiem. Czyli spokojnym wizjonerem, często odgrywający rolę inspirujących i niestrudzonych idealistów [P] Jakie trzy słowa opiszą Twoją osobowość? [O] Spokojna, uparta, troskliwa. [P] Masz mnóstwo gier, która pozycja była/jest Twoją ulubioną? [O] Zdecydowanie było to "Layers of Fear". [P] Jaka gra pochłonęła najwięcej Twojego czasu? [O] Counter Strike. 1.6 jak i GO/2. [P] Mając możliwość spełnienia jednego marzenia tu i teraz, jakie byś wybrała? [O] Wygranie w lotto XD [P] W jakim miejscu chciałabyś zamieszkać? [O] Tu gdzie teraz mieszkam jest super aczkolwiek chciałabym mieć swój własny dom na przedmieściach (jeszcze nie wiem, jakiego miasta ale Wrocław przemawia do mnie najbardziej). [P] Jaki chciałabyś zwiedzić kraj? [O] Najbardziej chciałabym zwiedzić Włochy i Japonię. [P] W jakim języku chciałabyś umieć mówić? [O] Chciałabym znać angielski do perfekcji. Tak samo, jak francuski. Niestety języki to dla mnie katorga. [P] Jaki jest Twój ulubiony kraj? [O] Niee wieeem, może Włochy. [P] Jakiej muzyki słuchasz najwięcej? [O] Aktualnie Rock/ Metal. [P] Jaki film jest Twoim ulubionym? [O] "Nie oddychaj". Pierwsza, jak i druga część. [P] Jaki serial jest Twoim ulubionym? [O] Było już takie pytanie wyżej. [P] Jaki/a aktor/ka zagraniczny/a jest Twoim ulubionym? [O] Chyba Jessica Lange. [P] Jaki polski aktor/ka skradł/a Twoje serce? [O] Żaden, jak na razie XD [P] Jaką porę roku lubisz najbardziej? [O] Jesień. [P] Wieczór deszczowy z herbatą i książką, czy przed monitorem i grami? [O] To zależy od samopoczucia. [P] Co wywołuje u Ciebie złość? [O] Kiedy ktoś narzuca mi swoje poglądy. [P] Czy jesteś osobą pamiętliwą, a może rozgoryczenie, złość przechodzi Ci po chwili? [O] Szybko przebaczam i szybko mi przechodzi, ale cały czas pamiętam. [P] Jesteś oazą spokoju czy ulegasz emocjom? [O] To zależy. Najczęściej staram się zachowywać spokój. [P] Jak przywracasz w sobie spokój? [O] Zamykam się w sobie i analizuję to, co się stało. Wyciągam wnioski. [P] Jak radzisz sobie w stresowych sytuacjach? [O] Jestem bardzo podatna na stres i często sobie z tym nie radzę. Tłumaczę sobie w głowie pewne rzeczy, mówię, że "raz się żyje" i jakoś to idzie. [P] Stając przed wyborem: Pieniądze, a życie znienawidzonej osoby. Którą opcję wybrałabyś? [O] Pieniądze [P] Wierzysz w drugą szansę? [O] Nie. [P] Wierzysz w przemianę ludzi (na lepsze)? [O] Mówi się, że ludzie się zmieniają ale nie do końca w to wierzę. [P] Czy jesteś osobą Ambitną? [O] Wydaje mi się, że tak. [P] Wytrwałabyś tydzień bez dostępu do elektroniki? [O] Z trudem ale myślę, że dałabym radę. [P] Jaka praca jest Twoją wymarzoną? [O] Bardzo chciałabym pracować gdzieś, co wiąże się z moimi studiami (może jakiś wydział kryminalny, albo kurator sądowy). [P] Lubisz zmiany? [O] Jeżeli są to zmiany na lepsze, to tak. [P] Byłabyś skłonna porzucić swoje dotychczasowe życie dla możliwości spełnienia wszystkich marzeń? [O] Nie. [P] Co poprawia Ci humor? [O] Muzyka, znajomi, rodzina (czasami też zepsuje XD), dobre ciasto XD [P] Jakiego słowa używasz najczęściej? [O] Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Właściwie to nie wiem, jakiego słowa używam najczęściej. [P] Jakie cechy u ludzi potrafią ciebie zniechęcić do konwersacji? [O] Natręctwo i wypytywanie o coś, co nie powinno nikogo interesować. [P] Jaki jest Twój ulubiony cytat? [O] "Karma wraca" XD [P] Chciałabyś wiedzieć jak będzie wyglądać Twoja przyszłość? [O] Tak. Wiedziałabym wtedy co zmienić lub czego nie zmieniać. [P] Potrafisz wybaczyć kłamstwo w ważnej dla Ciebie sprawie? [O] W ważnej sprawie- tak. [P] Jaka jest Twoja codzienna rutyna? [O] U mnie aktualnie rutyną jest tylko poranek i późny wieczór. Wstaję, biorę leki, ubieram się, robię śniadanie... I tak od lat. Dalej dzieje się co los przyniesie. A wieczorem wracam do pokoju siadam przed PC i gram/ rysuję. [P] Mając do wyboru bogatą nieszczęśliwą przyszłość w wielkiej korporacji, gdzie liczy się tylko kariera i wyniki, a posadę w małym lokalnym biznesie, ale z uczuciem spełnienia i szczęścia, w którym życie zdaje się być beztroskie. Którą opcję wybrałabyś? [O] Wybrałabym opcję z małym lokalnym biznesem i uczuciem spełnienia i szczęścia. [P] Przedstawię Ci pięć opcji spośród których możesz wybrać tylko trzy. 1. Miłość, 2. Pieniądze, 3. Szczęście, 4. Wolność, 5. Zdrowie. Jakie są te trzy wybrane przez Ciebie opcje? [O] Zdrowie, szczęście i wolność. [P] Czy sądzisz, że człowiek uczy się na błędach? [O] Człowiek uczy się na błędach przez całe życie. [P] Czy uważasz, że podróże kształcą? [O] Zdecydowanie tak. Uczysz się kultury innych krajów, poznajesz nowych ludzi, poznajesz języki... [P] Jaki był Twój ulubiony przedmiot w szkole? [O] W podstawówce to była muzyka, w gimnazjum chyba chemia a w liceum geografia. [P] Jesteś odważna? [O] Mam przebłyski odwagi czasami XD [P] Mając do wyboru 2mln złotych tu i teraz, a 5 tysięcy złotych co tydzień, przez resztę życia, którą opcje byś wybrała? [O] 5 tysięcy co tydzień przez resztę życia. [P] Który rok był Twoim "najlepszym"? [O] 2020r był rokiem praktycznie idealnym. [P] Czy jest coś co sprawia Ci bezgraniczną radość? [O] Uśmiech osoby, której udało mi się pomóc. [P] Czy lubisz gotować? [O] Uwielbiam gotować [P] Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? [O] Ulubiona potrawa, którą lubię jeść to zapiekanka makaronowa a taka, którą lubię gotować to chyba kurczak po toskańsku ze szpinakiem i suszonymi pomidorami [P] Czego w jedzeniu nie lubisz? [O] MAGGI :)))))))))))))))))))))))))))) A tak serio to nie lubię bardzo ostrych przypraw i oliwek... [P] Jaki jest Twój ulubiony napój? [O] Chyba woda z cytryną, pomarańczą i miętą. Po prostu. [P] Co sprawiło, że zarejestrowałaś się na tym forum? [O] Trochę zmieniło się w moim życiu. Mam więcej czasu i stwierdziłam, że wróciłabym do takich czasów, jak kiedyś (siedzenie na forum, gadanie na ts i granie w cs'ka). [P] Co sądzisz o obecnej administracji tego projektu? [O] Nie mogę się zbytnio wypowiedzieć na ten temat. Jestem tu może miesiąc- nie wiem, jak forum funkcjonowało z wcześniejszą administracją o ile się zmieniła. [P] Jest coś z czym się bardzo mocno nie zgadzasz? Co to jest? [O] Zakaz aborcji. [P] Czy skłamałaś na którekolwiek z pytań? [O] Nie. @ Jax Teller [P] Z czego składa się Twój ulubiony deser? [O] Z biszkoptów nasączonych kawą i kremu z sera mascarpone [P] Introwertyczka czy ekstrawertyczka? [O] Introwertyczka. [P] Jaką rolę miałaś na Jasełkach w podstawówce? [O] Ja byłam tym ziomkiem, który stał z tyłu i śpiewał XD [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Aktualnie tylko siatkówka i bieganie za chrześniaczką XD [P] Co robisz kiedy nudzisz się? [O] Słucham podcastów i robię makijaż (tak o po prostu, bez żadnej okazji) albo rysuję. [P] Czy wierzysz w istnienie cywilizacji pozaziemskich na naszej planecie? [O] Nie ma opcji, żebyśmy byli jedyni we wszechświecie. [P] Emeryturę spędzisz w mieście czy na wsi? [O] To zależy xD [P] Skok z bungee czy ze spadochronem? [O] Skok ze spadochronem. [P] Czy lubisz jadać wątróbkę z jabłkami i cebulą lub plyndze? Wątrówbkę lubię. Plyndza to placki ziemniaczane, prawda? Jeżeli tak, to ich kurna nie znoszę XD [P] Czy potrafisz robić dewolaje? [O] Oczywiście. [P] Jaki masz kolor włosów? [O] Aktualnie czarne. Z natury ciemny brąz. [P] Czy pełniłaś kiedykolwiek jakąś funkcję w samorządzie klasowym lub szkolnym? [O] Byłam skarbnikiem -.- [P] Czy potrafisz pływać żabką? [O] Nie potrafię pływać. [P] Najstraszniejszy horror, który oglądałaś to? [O] Jeszcze taki nie wyszedł [P] Którą polską piosenkę zaśpiewasz z pamięci od dechy do dechy obudzona godzinę po północy? [O] Grubson- Na szczycie. [P] Czy grasz w Lotto lub zdrapki? [O] Czasami. [P] Wygrywasz swój wymarzony samochód, jaki kolor wybierasz? [O] Czarny lub turkusowy. [P] Czy posiadasz kartę rowerową? [O] Tak. [P] Prawda ponad wszystko? [O] W 90% powiedziałabym, że tak. [P] Jak miał na imię Twój pierwszy chłopak? [O] To była przedszkolna miłość- Konrad xD [P] Czy tańczysz na weselach do disco polo? [O] Oczywiście, uwielbiam tańczyć. [P] Ulubiony superbohater i superbohaterka? [O] Iron Man i Black Widow. [P] Za co dostałaś ostatni mandat? [O] Jeszcze nie dostałam żadnego mandatu. [P] Czy lubisz ciepły wywar z warzyw i trupa kurczaka podany z makaronem i natką pietruszki? [O] No kurcze, proste, że lubię. Ale bez maggi :)))))))))))))))))) @ Liryczna [P] Czy jesteś zodiakarą? [O] Nie, aczkolwiek czasami sobie o tym poczytam. [P] Wierzysz w horoskopy? [O] Nie. [P] Jaki jest Twój znak zodiaku? [O] Waga. [P] W życiu kierujesz się sercem czy rozumem? [O] W większości rozumem [P] Co jest Twoją siłą? [O] Moją siłą... Myślę, że może to być przyznanie się do porażki. Moją siłą mogą też być moje pasje. Ciężkie pytanie dla mnie ; - ; @ don P Z X [P]Ulubiony sport [O] Siatkówka i piłka ręczna. [P]ulubiony klub [O] Nie mam ulubionego klubu. [P]ulubione danie nieoczywiste [O] Sushi zalicza się do nieoczywistych dań?XD [P]ulubiony drink Było już takie pytanie wyżej. [P]typ wymarzonego faceta [O] Nie mam wymarzonego typu faceta. [P]jaka jest wymarzona praca? [O] Chciałabym pracować w wydziale kryminalnym, albo jako kurator sądowy. [P]PZX na prezydenta i burmistrza popierasz? [O] Jak przyznasz się do tego, że przegrałeś ze mną 1v1 za pierwszym razem, to Cię poprę. [P]Kogo brakujecie ci z forum na tsie a chcilabys zeby siedzial z nami? [O] Chciałabym, żeby @ Zuzaaczęściej wchodziła na TS'a. [P]jakbys miala dzieci corke i syna jakie imie bys im dala? [O] Córka Kornelia/ Zoja a syn Wojtek/ Nikoś. [P]najpiekniejsze miejsce w jakim bylas? [O] Byłam kiedyś nad jakimś jeziorem, nie pamiętam nazwy niestety, ale było p r z e p i ę k n i e. [P] co sadzisz o tym ze w grecji i na cyprze po zrobieniu kupy nie splokujesz papieru tylko musisz go wyciagnac i wrzucic do kosza? [O] Chyba nic nie sądzę. Jaki kraj, taki zwyczaj. [p]Najbardziej pozytywna osoba? [O] Wszyscy jesteście zaje*iście pozytywni [p]Ulubiona gra? [O] Layers of Fear. [P]Czy pytania o koty byly chu.. slabe? [O] Były ciekawe, aczkolwiek poległam XD [p]czy farbowalas kiedys wlosy na inny kolor? [O] Tak. Aktualnie mam pofarbowane na czarno. Miałam jeszcze czerwone oraz czarne z blond pasemkami. [P]broda u faceta musi byc czy wygolony? [O] Bez różnicy, aczkolwiek jestem #teambroda [P]ulubiony meski perfum [O] Podoba mi się wiele męskich perfum ale najbardziej chyba Yves Saint Laurent Y. [p]czy zapach perfum meskich wplywa na kobiety? [O] Na pewno. A przynajmniej na mnie działa XD Dziękuję wszystkim za pytania, szczególnie te o kotkach XD Do następnej edycji nominuję @ waszmośćPanna 5 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87709-odpowiedzi-klamra/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Ragnarok Napisano 24 Maja 2024 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 24 Maja 2024 wina @ Zuzaabo nie wchodzi na ts a jakze 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87709-odpowiedzi-klamra/#findComment-420993 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Jax Teller Napisano 24 Maja 2024 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 24 Maja 2024 11 godzin temu, klamra napisał: [P] Czy lubisz jadać wątróbkę z jabłkami i cebulą lub plyndze? Wątrówbkę lubię. Plyndza to placki ziemniaczane, prawda? Jeżeli tak, to ich kurna nie znoszę XD 1 NO PAIN NO GAIN Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87709-odpowiedzi-klamra/#findComment-421001 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi