Skocz do zawartości

Zablokowane pytanie do ferstela i white legend

Boski Z Polski

Rekomendowane odpowiedzi

@ ferstel, szybkie pytanie? Dlaczego w powodzie degradacji piszesz "własna wola" skoro nikomu nie napisałem, że jest to moja decyzja? Przecież to wy mnie nie chcecie, a nie ja was. 

Screenshot_2024-05-21-19-55-26-01.jpg

@ ferstel nawet temat wam napisałem, żebyście nie popełnili błędów, a znowu kolejna wtopa w tym tygodniu... dopiero jest środa :kekw:

@ White Legend czemu po twoim wejściu w mój profil dostałem zawartość moderowaną? Z jakiej paki ją otrzymuję? Lepiej moje odwołania otwórzcie 

Screenshot_2024-05-22-09-28-10-38_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2024-05-22-09-30-38-06.jpgScreenshot_2024-05-22-09-32-01-58.jpg

Edytowane przez Boski Z Polski

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

https://csowicze.pl/topic/87692-pytanie-do-ferstela-i-white-legend/

• Boski Z Polski zmienił tytuł na pytanie do ferstela i white legend
  • Sponsor
14 minut temu, graczpro napisał:

Ja mam pytanie do Pana @ Jax Teller dlaczego dostałem blokade na czatboxa za wysłanie gifa jak para okazuje sobie miłość w postaci pocałunku?
Proszę o wyjaśnienie oraz o równe traktowanie wszystkich użytkowników. 

pan jakson i pan biała legenda to homofoby i nie od dzisiaj to wiadomo, ciekawi mnie czemu tak tym się obnoszą, zamiast zamknąć mordę i pokazać profesjonalizm :kappa: 

Przez moose`,

Spam, post o niskiej wartości, niezwiązany bezpośrednio z tematem +prowokacje, treści obraźliwe/ Ostrzeżenie słowne.

Edytowane

ringo.png
xd.jpg.0bb1eabc3eaf7fded24fb10f1ed1584a.

https://csowicze.pl/topic/87692-pytanie-do-ferstela-i-white-legend/#findComment-420892

• Właściciel

Mhmm, już zaczynam mieć mętlik w głowie od tych wszystkich referencji.

Jeżeli faktycznie chcesz pozostać na randze trzeba nie było pisać głupkowatego tematu o degradacji.

Spoiler

Brak opisu.

Jeśli rzeczywiście chcesz nadal pełnić tę funkcję, musisz definitywnie zmienić swoje zachowanie, zwłaszcza na takiej randze. Daj proszę znać w tym temacie, czy jesteś w stanie dostosować się do zasad i pisać normalne propozycje/skargi bez nadużywania wulgaryzmów.

Chcesz zmian? Jestem jak najbardziej na tak. Ale nie takim tonem i językiem. Niedawno przejąłem forum i potrzebuję czasu, żeby wprowadzić zmiany, zamiast zajmować się setkami zgłoszeń, które tylko opóźniają postęp.

Decyzja należy tylko i wyłącznie do ciebie.

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/87692-pytanie-do-ferstela-i-white-legend/#findComment-420938

• Gość zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie