Skocz do zawartości

Zablokowane [Odwołanie] Boski Z Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: @ Boski Z Polski
Wartość punktów ostrzeżeń:  2

Nadający Ostrzeżenie: @ ilovehotmilfs:3
Powód Ostrzeżenia: spam 
Uzasadnienie Odwołania:

Jaki spam? 

Screenshot_2024-05-21-18-52-12-28_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

napisałem swoją wypowiedź na słowa @ Mesharsky, które padły w wywiadzie. Gdzie tu jest spam? Dlaczego zostałem ukarany za "spam", którego nie było skoro inne osoby jakoś nie dostały warna, tylko ich post był tylko ukrywany? Czy to jakaś nagonka administracji czy kolejne przeoczenie nowej moderatorki?

Btw, dostałem notatkę do posta, który został ukryty przez moderatora co oznacza, że nie mogę jej zobaczyć 

Cytat

Gdyby otrzymał za te wypowiedz ostrzeżenie, pojawiłaby się notatka pod jego postem. Tutaj post został tylko ukryty. 

Screenshot_2024-05-21-19-36-22-37_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Na chuj ta notatka skoro i tak post został ukryty :kekw:

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

https://csowicze.pl/topic/87680-odwo%C5%82anie-boski-z-polski/

• Właściciel

Odwołanie zostało odrzucone.

Żaden z użytkowników nie został przyjęty na zasadzie "kolesiostwa" i nigdy nie będzie, odkąd przejąłem forum jako właściciel. W swojej wypowiedzi odnosisz się do sytuacji na temat twojego bana, co jest niezgodne z tematem (off-topic).

Ostatnie zdanie w Twoim poście jest nie do zaakceptowania. Post nie wnosi nic konstruktywnego, zawiera zbyt wiele wulgaryzmów i takie treści nie będą tolerowane na naszym forum.

Więcej informacji na ten temat pojawi się w wątkach, które utworzę dzisiaj wieczorem lub w nocy.

EDIT: Temat nie zostanie otwarty, a ostrzeżenie nie zostanie cofnięte.

image.png

Tu jest kolejny screen pokazujący że faktycznie SPAM był masowy i celowy, i po raz kolejny wulgarny, mimo poprzednich wielu upomnień.

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/87680-odwo%C5%82anie-boski-z-polski/#findComment-420915

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie