Skocz do zawartości

Zablokowane Propozycje i uwagi

Boski Z Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Co do rang faktycznie są mega paskudne i od początku nie byłem za pomysłem rangi za miesięczną opłatą no ale wiadomo trzeba sianka a tak łatwo można wyciągnąć go od użytkowników xD Zbędne "bajery" z nickiem tylko psują estetykę forum. Wypowiem się jeszcze W TYM TEMACIE Co do samego przypierdalania się @ Boski Z Polskio praktycznie wszystko na forum bo wiem że dużo ludzi ma takie zdanie o nim i ja również takie miałem do czasu aż zauważyłem że jeżeli się wytyka błędy albo jest się karanym bądź gnębionym przez administracje albo administracja się bierze do roboty i to w końcu naprawiają/ poprawiają :)  (chociaż wesrja nr.1 jest bardziej prawdziwa) Ja osobiście nie miałbym chęci ani czasu tak przeszukiwać dziennie forum aby jakiś temat nawet z minimalną pierdołą napisać no ale wiadomo są ludzie uparci i tacy co mają nadto czasu. 

4 godziny temu, El Mafioso napisał:

Skoro można ukrywać pościki i nie trzeba dawać warników to dlaczego tutaj POŚCIK nie został ukryty?

Równi i równiejsi?

boski.png

Ukrywanie postów WYBRANYCH osób pewnie jest częstszym zabiegiem lecz taki nikt jak ja nie może tego sprawdzić.

Tutaj wiadomo że kto to będzie rozpatrywał to zadecyduje indywidualnie + były zgłoszenia tego posta nawet nie wiem czy sam tego nie zrobiłem nawet  :kappa:  Nazwanie użytkownika klaunem jest jak by nie było obraźliwe tak sobie na sb pisać można a nie w tematach B) 

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/page/2/#findComment-420785

Gdyby każdy miał dostawać warny za każdą pierdołe forum by było jeszcze bardziej puste niż jest teraz. Przecież twoje posty też były ukrywane zamiast warnowane. To jest forum zrobione z pasji a nie kołchoz gdzie za złamanie prawa dostajesz 15 batów. Uczepiłeś się @ ilovehotmilfs:3z jakiegoś powodu i za wszelką cene próbujesz dowieść, że nie nadaje się na moderatora mimo, że twój warn nawet nie był jej decyzją. Tak samo jak przywaliłeś się do zamknięcia tematu w którym ostatni post był napisany 25 kwietnia xD Jakby snuffy chciał lub miał jakieś obiekcje co to wchodzenia na jego dział to gwarantuje, że by o tym napisał. Po prostu szukasz problemu tam, gdzie go nie ma.

4 godziny temu, Boski Z Polski napisał:

aha, czyli teraz administracja może sobie wybierać w tematach spam, które zasługują na warna, a które nie?

tak, dokładnie może tak robić bo to ich forum a nie odgórnie zarządzania instytucja.

ale co do rangi rumcajsa to rel, ktoś po niezłym cracku musiał to robić

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/page/2/#findComment-420788

• Say10

ale sraka ta ranga kto to wymyślił a co do warnów to xd 

Przez Mesharsky,

Proszę pisać posty w wyraźniejszy sposób bez zbędnego spamu i powtarzania co użytkownik w głównym poście zamieścił. Ostrzeżenie słowne.

Edytowane

7ci7aQT.png

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/page/2/#findComment-420793

• Sheriff
Przez Mesharsky,

Prosimy nie pisać postów z samym oznaczeniem, po to jest odświeżenie tematu przez autora i również widzimy te wątki gdzie prędzej i później się do nich odniesiemy.

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/page/2/#findComment-420920

• Właściciel

Proszę następnym razem o umieszczanie grafik w spoilerach, naprawdę pomaga to w czytelności wątku.

W dniu 20.05.2024 o 15:17, Boski Z Polski napisał:

Dlaczego w dziale JB, ikona nie/- przeczytane  się różni od innych działów? To jakiś błąd czy o co chodzi :KEKL:

Prawdopodobnie niedopatrzenie osoby która ten dział kopiowała/robiła.
Zostanie to poprawione w późniejszym czasie. Dziękujemy za zgłoszenie.

2. 
skarga na kogucik - Skargi/Pochwały - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum
chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie moderator zamyka skargę w dziale serwera, który nie należy do administracji sieci? Moderacja, administracja nigdy nie miała pozwolenia do zamykania tego typu tematów. Po to są opiekunowie/właściciele serwera, żeby zajmowali się swoim działem.

To zdecydowanie nasz błąd. W przyszłości administracja będzie kontaktować się bezpośrednio z właścicielem danego serwera oraz jego opiekunem. Dopiero po konsultacji lub braku odpowiedzi temat zostanie zamknięty, jeśli właściciel serwera nie podejmie żadnych działań.

dlaczego ta wypowiedź została ukryta? Każdy użytkownik powinien mieć podgląd do słów, za które dany użytkownik otrzymał ostrzeżenie (chociaż w sumie nie wiem czy dana osoba w tym przypadku otrzymała jakiekolwiek ostrzeżenie, skąd mam wiedzieć?). W ogóle, czasem tego typu posty zostają na widoku, a innym razem są ukrywane? O co tutaj chodzi?

Zostało to wytłumaczone dla @ ilovehotmilfs:3a użytkownik otrzymał ostrzeżenie.

image.png

XD 
Co wy znowu za idiotyczne pomysły wprowadzacie? Rumcajs od wielu lat stosował zasadę minimalizmu w rangach, a wy dajecie mu najbrzydszą oraz najbardziej oczojebną rangę, która ma upamiętniać jego zasługi dla forum i sieci?  Nie wiem, a ktoś wpadł na pomysł że osoba, która chce raczej zniknąć z widoku nie chce tak widocznej rangi? Chcecie wyróżnić w ciekawy sposób? Bierzecie rangę:
image.png
zmieniacie kolor ikonki csowiczy na czerwony i nazwę rangi na "założyciel sieci" czy tam "Gwardia Csowicze"  + jakieś tło + zmiana koloru i macie piękną rangę, która bardzo ładnie wpasuje się.

Rangi z grafiką to najokropniejszy pomysł, jakiś idiota musiał wpaść na tego typu pomysł. Wygląda to dość chujowo oraz zostawia dość brzydki ślad w starych tematach:

Prosimy, aby następnym razem wyrażać swoje opinie w bardziej kulturalny sposób. Jesteśmy świadomi, że obecne rangi nie wyglądają najlepiej i nie wszystkie spełniają nasze oczekiwania. Dlatego planujemy przeprowadzić pełny redesign wszystkich rang, aby były one bardziej minimalistyczne i nie obciążały zasobów naszego forum.

Zacznijcie myśleć oraz przestańcie słuchać jakiś rnd ludzi, którzy płaczą bo ktoś ciśnie beke z ich propozycji XD

Każdy użytkownik na naszym forum ma prawo do wyrażenia swojej opinii, bez względu na kolor rangi czy staż. Należy szanować każdego i nie obrażać, nawet jeśli ktoś ma mniej trafiony pomysł.

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/87651-propozycje-i-uwagi/page/2/#findComment-420935

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie