Skocz do zawartości

Zablokowane [Odwołanie] Boski Z Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: @ Boski Z Polski
Wartość punktów ostrzeżeń: blokada na chatbox

Nadający Ostrzeżenie: chuj wie
Powód Ostrzeżenia: coś takiego pisze "Ciągłe prowokacje, wulgarność oraz obraza administracji:
Uzasadnienie Odwołania:
to ja zostałem sprowokowany zachowaniem administracji oraz samego moderatora, który zaczął nazywać mnie nonamem
za nadużywanie wulgaryzmów to jest blok na 24h, a nie ban z automatu bez czasu
jaka obraza administracji? Gdzie? Tylko napisałem prawdę, która zabolała za pomocą gorzkich słów

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

https://csowicze.pl/topic/87606-odwo%C5%82anie-boski-z-polski/

refresh 

chciałbym się dowiedzieć za co konkretnie mam blokadę, za które wpisy bo żaden wać pan nie raczył mi ich nawet pokazać.

nie wiem, zacznijcie spełniać swoje obowiązki albo zrezygnujcie 

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

https://csowicze.pl/topic/87606-odwo%C5%82anie-boski-z-polski/#findComment-420724

• Właściciel

Podeślę kilka zrzutów ekranu aby nakreślić sytuacje za co dokładnie dostałeś bana na ChatBoxie.
Bana nadał: @ EliteSpartaN.

Spoiler

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Kilka punktów do odniesienia.

1. Nie masz prawa żądać odpowiedzi od użytkownika, moderatora czy kogokolwiek na chatboxie odnośnie treści ich postów lub tematów. Każdy użytkownik "może" odpowiedzieć, ale nie musi. Wymuszanie odpowiedzi jest u nas niemile widziane i traktowane jako prowokacja.

2. Nadużywanie wulgaryzmów, obrażanie członków administracji oraz pisanie w obraźliwy sposób narusza nasz regulamin, jak możesz zobaczyć poniżej.

image.png

Pamiętajmy, że kolejne ostrzeżenia za to samo naruszenie regulaminu mogą skutkować karą dwukrotnie lub trzykrotnie wyższą. Perm na ChatBoxie może być zbyt surowy, jednak muszę przejrzeć jeszcze wiele tematów, aby podjąć decyzję o ewentualnej modyfikacji. Mogę zapewnić, że blokada nie zostanie całkowicie zdjęta. Zostanie zmieniona na okres 2-3 miesięcy po podjęciu decyzji.

3. @ Jax Tellerotrzymał ostateczne ostrzeżenie słowne za swoje zachowanie wobec Ciebie. Jeśli sytuacja się powtórzy, zostanie zdegradowany do poprzedniej rangi. Nasza Administracja nie ma prawa odnosić się w taki sposób do użytkowników publicznie, za co przepraszam osobiście. Pomimo prowokacji z obu stron, obie strony zostaną ukarane, zgodnie z regulaminem.

Jak wspominałem w poprzednim wątku, jeśli są zażalenia odnośnie administracji, można napisać do mnie bezpośrednio lub utworzyć wątek zgodnie z regulaminem. Jeżeli w Twoim wątku brakuje kultury, zawiera obraźliwe komentarze i wzajemne ataki, takie tematy będą usuwane lub ukrywane, a autor otrzyma ostrzeżenie.

Temat pozostaje zamknięty. Decyzja zostanie ogłoszona do jutra.

------------------------

EDIT: Jako iż trzymamy się standardów i aktualnego regulaminu. I nie możemy wychodzić poza aktualny taryfikator aby być fair w stosunku do każdego.
Kara zostaje zniesiona do 3 tygodni - 9 dni od momentu złożenia odwołania. 

Pozostało 12 dni bana na chatboxie.

Regulamin Chatbox'a zostanie dostosowany do końca tego tygodnia.

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

https://csowicze.pl/topic/87606-odwo%C5%82anie-boski-z-polski/#findComment-420918

• Mesharsky zablokował, odblokował i zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie