Boski Z Polski Napisano 14 Maja 2024 Udostępnij Napisano 14 Maja 2024 Data zdarzenia: 24 Stycznia - 14 Maja 2024 Nick użytkownika: @ EliteSpartaN. Dowody: Niżej Świadkowie: Całe forum Uzasadnienie: Niżej Dobra, pośmialiśmy się, było super fajnie, ale czas napisać kilka słów prawdy. Co wy odpierdalacie? Droga administracjo, czy wy serio nie widzicie w którą stronę idzie sieć? Jakiś rnd gość @ EliteSpartaN. 24 stycznia tego roku zostaje awansowany na W@ [Awans] - EliteSpartaN. - Awanse - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum w sumie nie wiadomo dlaczego, skąd, jakie będą jego zadania? Nic, ale mniejsza o to. Dzisiaj mamy 14 maj, gość od: - 31/03/24 napisał 20 wpisów na chatboxie - awansu na W@ napisał 47 postów/komentarzy z czego: swoje przywitanie, 20 redakcja, 12 przywitanie/pożegnanie, 11 podziękowanie za pieniążki, nadanie jednej rangi oraz przyjęcie @ Jax Teller na moderatora w którym wykonał dwa komentarze (przyjęcie oraz zamknięcie tematu) Gość jest od stycznia na sieci i kurwa nadal nie wie, że nie należy dublować przy zamykaniu. Rozumiem kogoś nowego, ale no bez pizdy. "wchodzę codziennie, wykonuje inne mi powierzone obowiązki." Czyli co konkretnie? Dosłownie nic się nie zmieniło od wejścia jego do administracji. Nie powstał żaden serwer, żaden inny się nie rozwinął, nawet kurwa na forum nic ważnego, totalnie nic. Przepchnięcie jakiegoś chuj wie skąd gościa na moderatora: XD Pomijam te komentarze tych śmieszków czy lizodupów i innych leni jak @ Rodeo Rita Przyjmujecie gościa po nawet nie 24h, XKurwaD Nie daliście się nawet wszystkim zainteresowanym wypowiedzieć. To chyba było jedne z najgorszych zaakceptowanych podań w historii tej sieci. Gość celowo popełnia błędy ortograficzne czy tam inne dla zabawy w czymś co z reguły powinno być napisane na poważnie. W "Co Cię skłoniło do napisania podania" typ daje jakiś cytat z podpisem: Cytat Wszystko w myśl #makecsowiczegreatagain A poza tym mam borzy plan do spełnienia. bez przedstawienia jakiegokolwiek planu XD Cytat Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: Jako niezrzeszony z żadnym z tutejszych gron adoracji uważam, że posiadam pakiet cech, które są pożądane przy pełnieniu owej funkcji: kaszy nie jadam i nie dam sobie w nią pluć; nie jestem zupą pomidorową, żeby każdy mnie lubił; brak kija w tyłku, forumowy savoir-vivre jest mi dość dobrze znany; czysta kartoteka; doświadczenie w merytorycznych debatach z ciężkimi przypadkami. Myślę, że od momentu namaszczenia mnie przez miłościwie nam panującemu tutaj na opiekuna redakcji, rzec można, że po jakimś czasie wszystko zaczęło nabierać rozpędu. Cytat doświadczenie w merytorycznych debatach z ciężkimi przypadkami Gość po pierwszym wpisie w jego stronę wyzywa użytkownika od noname XD DOJEBANE TO DOŚWIADCZENIE W DEBATACH ja pierdole, już mi się odechciewa robić cokolwiek, po co zgłaszać jakiekolwiek propozycje, błędy skoro wszystko stoi: Nadawanie rangi bez jakichkolwiek tematów, kolesiostwo w rezygnacjach? - Problemy i pytania - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum Blokada Kryspina - Propozycje i uwagi - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum RANGI WYROZNIAJACE SIE I ELEGANCKO WYGLADAJACE DLA MODERATORA - Propozycje i uwagi - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum Poprawa graficzna spojna z tematyka forum - Propozycje i uwagi - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum 9 kwietnia XD [DZIEŃ 5] - Masowe UB, a nawet z wilczego biletu - Propozycje i uwagi - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum "Wstępnie rozmawialiśmy, temat przeanalizujemy, a ewentualne ub dostaną osoby z małą szkodliwością czynu." i brak żadnej informacji co z tego wyszło nie wiem, banujecie za prawdę, za słowa które was bolą bo to gorzka prawda pewne standardy, jakie standardy skoro typie żadnych standardów tej sieci nie przestrzegasz. Nie wiem, mam nadzieję, że nie będzie sytuacji, w której zamkniesz mi ten temat i znikniesz na kolejne kilka tygodni. @ RumcajsJumper c'mon, no nie mów że podoba ci się to co się dzieje. Ile można siedzieć cicho, niech ludzie też się wypowiedzą 4 3 1 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87605-skarga-elitespartan/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik Mikołaja The end. Napisano 14 Maja 2024 Pomocnik Mikołaja Udostępnij Napisano 14 Maja 2024 (edytowane) Zaistniała sytuacja pokazała, że są pewne osoby, które są na pewnych stanowiskach i na tych stanowiskach być nie powinny. Skrajna niekompetencja, której wynikiem emocjonalne podejście do sytuacji z czatu skończyła się bezpodstawnym banem na czas nieokreślony. Najlepsze jest to, że Ci co nic nie robią (w administracji) najczęściej mówią, że robią wiele, ale my tego nie widzimy. Wymogiem od osób zarządzających jest widoczne zaangażowanie, a takiego tutaj na forum nie ma. Zawsze było mówione, że podanie na moderatora "musi swoje odleżeć", a tutaj w ekspresowym tempie, 22-godzin podanie zostaje rozpatrzone, a uprawnienia nadane. Są tematy, które leżą bez jakiegokolwiek zainteresowania władzy już kilkanaście dni - jak coś XD. Już 12 marca wskazywałem, że jego aktywność jest bardzo niska. Mówimy tutaj o zamknięciu się w okolicach 40 postów od 1 lutego tego roku - często bardzo mało znaczących postów. Chaotyczne decyzje tak wysoko obsadzonych osób w takich "delikatnych" sytuacjach to czyste usuwanie nieprzychylnych opinii, które koniec końców wskazują fakty. Tym samym umacnia to pozycje serwisu w kontekście złej opinii względem administracji wyższej. Padają już wyzwiska, powstają tematy i propozycje, ale to wszystko leży i nie ma prognozy w myśl której to się podniesie. Potrzebne jest zaangażowanie w coś więcej niż zaostrzanie tabeli kar i banowanie na czas nieokreślony. Koniec końców to nic nowego nie napisałem, szkoda - serio, chciałbym. Edytowane 14 Maja 2024 przez The end. 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87605-skarga-elitespartan/#findComment-420454 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteSpartaN. Napisano 14 Maja 2024 Udostępnij Napisano 14 Maja 2024 Witam serdecznie, odpisując na dany temat. Jeśli chodzi o moją osobę to tak jak odpisałem na chatboxie robie inne rzeczy czy sam czy wspólnie z administracją. Jeśli chodzi o ban to nie jest to również mój wymysł bo byłeś przywoływany do kultury i do stosownego pisania a nie klnięcie,prowokowanie oraz obraza administracji. Po wszelkich próbach uspokojenia twojej osoby niestety nie doszło do skończenia "debaty". Wszystkie propozycje,przyjmowanie podań,zmiany na sieci są omawiane i wspolnie akceptowane a nie oddawane nam do przyjęcia czy odrzucenia. 6 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87605-skarga-elitespartan/#findComment-420458 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor R1ng0 Napisano 15 Maja 2024 Sponsor Udostępnij Napisano 15 Maja 2024 13 godzin temu, EliteSpartaN. napisał: Jeśli chodzi o moją osobę to tak jak odpisałem na chatboxie robie inne rzeczy czy sam czy wspólnie z administracją. A jakie to rzeczy jesli mozna wiedziec? Wchodzę tu coraz rzadziej a nie widzę jakichś rewelacji na tym forum, o serwerach nie wspominając xd A co do nowego moderatora, to ten gościu jest niepelnosprytny i w zyciu nie powinien dostać żadnej wysokiej rangi widać jego zaangazowanie w forum jak nie wie kim jest ten "no name" który jest okryty sławą trochę pozytywną, trochę negatywną 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87605-skarga-elitespartan/#findComment-420482 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team CS2 M1STRZU Napisano 15 Maja 2024 UB Team CS2 Udostępnij Napisano 15 Maja 2024 Jak najbardziej na + Sam nie zauważyłem aby ww. osoba przyczyniła się do rozwoju sieci w jakikolwiek sposób Według mnie w ogóle cała administracja oprócz Whita nie przyczynia się za bardzo do rozwoju sieci przez co nie oszukujmy się sieć upada i to widać gołym okiem Nie widać żadnych nowych ciekawych rozwiązań w celu promocji sieci (aktywność na serwerach i sieci nie powala) Już nie wspominając o głównym właścicielu Rumcajsie, który swój ostatni post dodał 23 kwietnia (XD) 1 07.02.2022-25.04.2024 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87605-skarga-elitespartan/#findComment-420498 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony White Legend Napisano 15 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 15 Maja 2024 Dostałem informację, że tutaj pojawi się odpowiedź po powrocie właściciela z urlopu. Także tymczasowo zamykam. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87605-skarga-elitespartan/#findComment-420511 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mesharsky Napisano 22 Maja 2024 Właściciel Udostępnij Napisano 22 Maja 2024 Propozycje oraz skargi są u nas mile widziane, jednak jeżeli będą zawierały obelgi oraz nadmierne użycie wulgaryzmów, zostaną następnym razem zignorowane. @ EliteSpartaN. został zwerbowany przez poprzedniego właściciela forum, który już z nami nie współpracuje. Nie jestem dokładnie pewien, jakie obowiązki pełnił wcześniej, ale mogę zapewnić, że po niedzieli wszystkie obowiązki zostaną przeze mnie zweryfikowane i zmienione. Użytkownicy będą mieli większy wgląd w faktyczną pracę naszej administracji. Napisałeś wiele wątków, w których powtarzają się te same kwestie. Będę odnosił się do każdego z osobna, badając sytuację dokładnie, jeżeli będzie trzeba dodam kolejną odpowiedź w tym wątku. Jedynym błędem, który został popełniony, było zbyt wczesne zamknięcie podania i zbyt szybka decyzja odnośnie przyjęcia na stanowisko Moderatora. Za co przepraszamy i dopilnujemy aby sytuacja się nie powtórzyła, jednak nie była to również decyzja wbrew woli użytkowników. Wiele osób zagłosowało na TAK. @ Jax Tellerzostał upomniany za nazwanie cię "noname" i zostały wyciągnięte konsekwencję. Jeżeli ktokolwiek z administracji nadużywa swojej władzy bądź zachowuje się niestosownie proszę o taką informację w wiadomości prywatnej jeżeli poprzednie wasze wątki zostały "Zignorowane". + Dowody oczywiście. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87605-skarga-elitespartan/#findComment-420916 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi