csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
[Moderator] Lotencjusz - Moderator [0/2] - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
<<Rekrutacja Na Moderatora Otwarta>> ×
[**Plebiscyt Sierpien**] ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Czyżby nowy serwer pojawi się w gurdniu? Wyczekujcie!!

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Zablokowane [Moderator] Lotencjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Imię: Robert 
Data urodzenia:  11.08.2001 
Nick: Lotencjusz 
Opisz swoją osobę: Siema jestem Robert, Robert ze Śląska. Interesuję się niczym. Kiedyś interesowałem się amxx, ale znudziło mi się po współpracy z debilami typu Hubson, Monster, Pecik, Mieli itp. Jestem osobą toksyczną i nieprzewidywalną, ale nie można mi zarzucić lenistwa. Zawszę wykonuje swoją robotę dobrze. Nie jestem osobą wynoszącą informacji z grup, oraz nie lecę na rangi I nie wypalam się jak  co poniektórzy.

Co Cię skłoniło do napisania podania?: 

- Wprowadzam uśmiech na twarzach innych użytkowników. 

-  Wprowadzam kulturę na chatboxie.

- Przestrzegam regulaminu ( Można wywnioskować tym, że nie mam warnów i nikt mnie nie kara.

Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem?: 

- Jestem pierwszą osobą do tłumienia tych dymów na chatboxie. ( Nie mam sobie równych )

- Nigdy nie będę podejmować sam decyzji, tylko że swoim zespołem.

- Nie podejmuje decyzji pod wpływem substancji.

- Potrafię rozpoznać kto jest pod wpływem nieznanych substancji, przez co już nigdy nie będzie takich sytuacji jak z BETONIARZEM i vivorem.

- Połowa administracji i tak jest żartem, to czemu ja bym się tam nie nadawał 

Kontakt: DC, STEAM,PW

PS:

pół żartem pół serio ale takie są realia.

Edytowane przez Lotencjusz

1720106665_vsuau8ic3u.gif.4ccb55ee23ed1bcb01f8ac7197c27d9d.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie