DieseL Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Mario [AMXBans] You can complain about your ban @ www.CSowicze.pl [AMXBans] Reason: 'utrudnianie pracy adminom' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:29869246' [AMXBans] Your IP: '83.10.223.38' [AMXBans] =============================================== [-=VIP=-] *DEAD* DieSeL : No to sie mylisz :)Wstawiam bo widzę ze komuś ego bardzo skacze i myśli, że jak Vipa na forum bądź też admina na serwie to wielki pan i władca ;)Sytuacja na Ratsie . Gracz(Admin) Johnny Biega po mapie i strzela z rakiet tak? Szkoda tylko w regulaminie serwera wyraźnie jest że rakiet używa sie od 1:49 . Typ dwukrotnie używał rakiet przed regulaminowym czasem , czyt. pierwszy raz 1:51 drugi 1:52 . Jako że to admin czuje się nietykalny :) kolega po fachu Mario daje mi kicka ... zabawne :) za co ? uwaga. Za to że zwróciłem uwagę Johnnemu . Później z tego co zakładam , coś cebulaka zabolało najbardziej , mianowicie wypomniałem typowi ,że to że jest to adminem nie znaczy że może sie czuć jak bóg bo nim nie jest i regulamin dotyczy go tak samo jak każdego innego gracza :) Bana Dostaje od Mario na 5 minut . Za UTRUDNIANIE PRACY ADMINOM :) jak już dajesz bana koleś to chociaż napisz powód który jest prawdziwy :) Mianowicie ze odbyt szczypie bo prawdę powiedziałem :) a Administracji życzę Adminów którym Ego nie zastąpiło zdrowego rozsądku i przestrzegają regulaminu ;) Pozdrawiam DieSeL :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8756-zamkni%C4%99te-skarga-mario-johnny/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Hrabia M Napisano 19 Stycznia 2015 Sponsor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ciągle spamujesz nam i denerwujesz a bez dowodów to nic nie zrobisz dzisiaj a po 2. twoje ego nie zastąpiło rozsądku a po 3. każde zgłoszenie na u@ zgłaszamy , a ty miałeś nas gdzieś i na say spamiłeś a ja tego nie będę tolerował dowody = skarga słuszna i jakieś kary brak dowodów = skarga nie słuszna serwery cs forum cs serwery cod mod pluginy amxx dołącz z serwerem cs cs serwer pb only dd2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8756-zamkni%C4%99te-skarga-mario-johnny/#findComment-44461 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DieseL Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Błagam jak piszesz chłopie używaj słownika . [-=VIP=-] *DEAD* Mario : ogarnij sie bo wyjebie cie kurwa [-=VIP=-] *DEAD* DieSeL : Johnny rakieta przed czasxem [-=VIP=-] *DEAD* Bananowy : no [-=VIP=-] *DEAD* Bebej : Mario innego dowodu nie przedstawię . W konsoli Nie pokazuje sie czas zabójstwa . Ale inni gracze też pisali ... Admin Mario banował tylko tych którzy zabijali tylko jego przed czasem. Smutne :( Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8756-zamkni%C4%99te-skarga-mario-johnny/#findComment-44463 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Hrabia M Napisano 19 Stycznia 2015 Sponsor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 W dniu 19.01.2015 o 21:07, DieseL napisał: Błagam jak piszesz chłopie używaj słownika . [-=VIP=-] *DEAD* Mario : ogarnij sie bo wyjebie cie kurwa [-=VIP=-] *DEAD* DieSeL : Johnny rakieta przed czasxem [-=VIP=-] *DEAD* Bananowy : no [-=VIP=-] *DEAD* Bebej : Mario innego dowodu nie przedstawię . W konsoli Nie pokazuje sie czas zabójstwa . Ale inni gracze też pisali ... Admin Mario banował tylko tych którzy zabijali tylko jego przed czasem. Smutne :( weź sie ogarnij chłopie , ile ty masz lat? 10 czy 12 ? bo po tym co piszesz widzę , że gimba nadal , zdarza mi się przeklnąć , bo wy nie słuchacie co ja pisze i trzeba nerwowo ,a po 2. jak ja patrzyłem to nikt jakoś nie strzelał przed czasem , jak nie umiesz dać dowodu to po co skargę składasz? serwery cs forum cs serwery cod mod pluginy amxx dołącz z serwerem cs cs serwer pb only dd2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8756-zamkni%C4%99te-skarga-mario-johnny/#findComment-44464 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DieseL Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Ile mam lat? To u ciebie składnia leży total ;) W dniu 19.01.2015 o 21:01, Mario napisał: po 2. twoje ego nie zastąpiło rozsądku a po 3. Lat mam na pewno o te 10-12 wiecej niż ty :) O przeklinanie mi nie chodzi :) Każdemu się zdarzy i to całkiem normalne :) Dowód ci wstawiłem . Johhny Zabił z tego co pamiętam 2-3 graczy tą rakietą i się o to pluli :) . Jak napisałem wyżej w konsoli nie wyświetla się czas zabójstwa ;) A uwierz za 2 razem dokładnie się patrzałem na zegar ;) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8756-zamkni%C4%99te-skarga-mario-johnny/#findComment-44466 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Hrabia M Napisano 19 Stycznia 2015 Sponsor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 W dniu 19.01.2015 o 21:16, DieseL napisał: Ile mam lat? To u ciebie składnia leży total ;) Lat mam na pewno o te 10-12 wiecej niż ty :) O przeklinanie mi nie chodzi :) Każdemu się zdarzy i to całkiem normalne :) Dowód ci wstawiłem . Johhny Zabił z tego co pamiętam 2-3 graczy tą rakietą i się o to pluli :) . Jak napisałem wyżej w konsoli nie wyświetla się czas zabójstwa ;) A uwierz za 2 razem dokładnie się patrzałem na zegar ;) a ty głuchy jesteś ? dowody w dzisiejszych czasach trzeba mieć a ja patrze na każdego gościu i nie spamuj emotkami serwery cs forum cs serwery cod mod pluginy amxx dołącz z serwerem cs cs serwer pb only dd2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8756-zamkni%C4%99te-skarga-mario-johnny/#findComment-44471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Powiem Ci tak Diesel, jeszcze mi się nie zdazyło tutaj puścić rakiety przed czasem.Zawsze ale to ZAWSZE patrze na czas w ktorym wale rakiete i gry tylko wybija 1:49to wtedy w was wklatuje i śpicie. Więc nie płacz bo tylko ty i ten typ ktorego zabiłem rakietą 1:49płakaliście ze niby przed czasem. Tak jak już Mario wskazal- skarga niesluszna-brak jakich kolwiek dowodów.a co do przekleństw to każdy je uzywa na serwerze- i tak jak sobie dobrze przypominam to na serwerzemożna przeklinac ale nie wolno obrażać graczy :) A kicka dostałeś za to że wchodziłes w kłótnie z adminema jak wszedles po kicku na serwa to zaczeles sie wywyzszac ze ci wszystko mozna. pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8756-zamkni%C4%99te-skarga-mario-johnny/#findComment-44472 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DieseL Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 A ty niedorozwinięty ? Zabroń mi spamować emotkami , ubogi w słownictwo cebulaku :) Tłumaczyć typowi ze czas zabójstwa się nie wyświetla a dowód ma wyżej jak ludzie potwierdzili to nie potrafi tego ogarnąć :) No cóż ... Może na screena z gry liczyłeś z czasem ? albo nie wiem że mam jakąś specjalnie zmodyfikowaną wersje Cs'a że akurat mnie czas zabójstwa sie wyświetla ? No niestety zmartwię cię takiej nie posiadam ;(Co do ciebie Johhny [-=VIP=-] *DEAD* DieSeL : Myslisz ze jestes adminem i ci wszystko wolno? Golo killed SynuOgar with usp [-=VIP=-] *DEAD* Johnny : TakKto tu sie wywyższa ?PS. Jak to się mówi , ręka rękę myje :) każdy stanie za swoim i tyle :) myślisz ze nie przewidziałem tego ze tu wbijesz i zaczniesz sie wypierać ? uwierz dobrze się na to przygotowałem :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8756-zamkni%C4%99te-skarga-mario-johnny/#findComment-44473 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Człowieku jesteśmy starsi od Ciebie wiec nalezy sie nam szacunek.a Ty wbijasz na serwer zabijam Cie 2 razy rakieta o 1:49 a tyspine masz jakas. Nie wiem oco ci chodzi. skarga nie potrzebna.I jeszcze moze wylapiesz bana od Mario na dzien lub wiecej za obraze admina.Zobaczymy od niego. Brak dowodow brak niczego- nastepnym razem zrob screena to moze ciktos uwiezy. A co do mojego "wywyższania się" to jak wczesniej pisalemnalezy mi sie szacunek bo jestem starszy od Ciebie i to o ladnych pare lati jak mi wbija takie dziecko na serwer i mi spamuje czyms wymyslonym no to sorry.Nie walilem rakiet przed czasem+ nie masz zadnych dowodow tylko wycinki rozmow z konsoli. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8756-zamkni%C4%99te-skarga-mario-johnny/#findComment-44477 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Hrabia M Napisano 19 Stycznia 2015 Sponsor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 W dniu 19.01.2015 o 21:28, DieseL napisał: A ty niedorozwinięty ? Zabroń mi spamować emotkami , ubogi w słownictwo cebulaku :) Tłumaczyć typowi ze czas zabójstwa się nie wyświetla a dowód ma wyżej jak ludzie potwierdzili to nie potrafi tego ogarnąć :) No cóż ... Może na screena z gry liczyłeś z czasem ? albo nie wiem że mam jakąś specjalnie zmodyfikowaną wersje Cs'a że akurat mnie czas zabójstwa sie wyświetla ? No niestety zmartwię cię takiej nie posiadam ;( Co do ciebie Johhny [-=VIP=-] *DEAD* DieSeL : Myslisz ze jestes adminem i ci wszystko wolno? Golo killed SynuOgar with usp [-=VIP=-] *DEAD* Johnny : Tak Kto tu sie wywyższa ? PS. Jak to się mówi , ręka rękę myje :) każdy stanie za swoim i tyle :) myślisz ze nie przewidziałem tego ze tu wbijesz i zaczniesz sie wypierać ? uwierz dobrze się na to przygotowałem :) powiem ci jedną rzecz : na świecie nie ma głupich pytani , tylko ten co je zadaje ;) a on se jaja robi , a za poniżanie admina jest warn , bo ja sobie nie życzę tutaj poniżania mnie ani nikogo na tej sieci , bo każdy odbiera inaczej "niedorozwinięty" , kogoś może urazić a kogoś wkurzyć , więc prrzyhamuj troche ? serwery cs forum cs serwery cod mod pluginy amxx dołącz z serwerem cs cs serwer pb only dd2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/8756-zamkni%C4%99te-skarga-mario-johnny/#findComment-44478 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi