Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 6 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 6 Maja 2024 Cześć! Zapraszam do zabawy, w której Użytkownicy anonimowo wyrażają opinie o innym użytkowniku. Zadaje kilka krótkich pytań a moi anonimowi goście na nie odpowiadają. Dziś na celowniku jest @ Twink gang Co sądzisz o @ Twink gang? #użytkownik1 Dziwny człowiek, szczyci się tym kim jest - jest jak ci skrajni aktywiści klimatyczni, którzy przyklejają się do jezdni, niepotrzebni, utrudniający nam życie. #użytkownik2 Twink to taki typowy przyklad osoby ktora wychowywala sie bez ojca w szkole byla wytykana/gnojona co sprawilo ze odbilo sie to na jego psychice, pewnie w dziecinstwie trzymal czesciej z kolezankami niz kolegami co stworzylo w nim mylne wrazenie osoby interesujacej sie chlopcami czyli LGBT+ natomiast co by nie bylo to jego wybor jego sprawa tak dlugo dopoki nie zmusza innych na czatboxie do jego wizji swiata nie narzuca swoich teorii bo to w jakis sposob prowokuje osoby "normalne" #użytkownik3 Smieszny / zabawny poprawia mi humore jak cos palnie z czapy #użytkownik4 Jest to dobry człowiek, który ma do siebie duży dystans, moim zdaniem jest to dobra cecha! #użytkownik5 Lubię go bardzo, pokazuje jak łatwo kogoś sprowokować wysyłając zwykłe zdjęcia Twinka ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Gdybyś mógł/mogła zadać jemu jedno pytanie mając gwarancję odpowiedzi to, o co byś spytał/spytała? #użytkownik1 Nie mam do jego osoby żadnych pytań, bo na wszelakie wątpliwości odpowiedzi wskazuje jego zachowanie. #użytkownik2 Co sprawilo tak naprawde w zyciu jego zmiane i stowrzylo go takim jaki jest teraz? #użytkownik3 Brales kiedys uzywki i czy miales z nimi problem? #użytkownik4 Jak opisałbyś swoją osobę? #użytkownik5 Jak sie poznales z chlopakiem? ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaką radę możesz dać @ Twink gang? #użytkownik1 Od ludzi z takim sposobem na interakcje z innymi, trzymam się z daleka, więc i nie mam dla niego żadnej rady. #użytkownik2 Ogarnij sie nikt ci nie zaglada w zycie prywatne badz normlany pisz normlanie i ludzie beda cie tolerowac jak kazdego na czacie oraz zorzum ze ponad 2500lat rodzina to chlop baba i dzieci a to ze homoseksualisci istnieli to wiaodme ale to zawsze byla dwiacja i nikt tego nie traktowal jako normlanosc #użytkownik3 Rób to co robisz oby tak dalej XD #użytkownik4 Nie zwracaj uwagi na innych, idź przed siebie i pokaż na co cię stać! #użytkownik5 Nie przejmuj sie nikim ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co w nim lubisz a co Cię denerwuje? #użytkownik1 Z tego co zauważyłem, to jest pewny siebie, a to na plus. Uporczywość, sposób komunikacji na minus. #użytkownik2 Nie jestem wstanie zadnej cechy pozytywnej wyciagnac napisalbym ze detemrinacja ale to zwykle adhd i atencyjnosc wiec nie pochwalam a wiec uznam to za glowne czynniki denerwuja + narzucanie swojej wizji swiata #użytkownik3 W sumie to nie ma w nim minusów smieszny chłop no co mam powiedziec XD #użytkownik4 Lubię w nim jego dystans, nie denerwuje mnie w nim nic! #użytkownik5 Lubie dystans do siebie, wkurza mnie czasami jego kursywa rosyjska xD ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jakim jednym słowem byś opisał/a tego użytkownika? #użytkownik1 Szczur #użytkownik2 ODKLEJENIEC #użytkownik3 Giorgio Ulani #użytkownik4 twink #użytkownik5 Gangus ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaka emotka bys opisal tego uzytkownika? #użytkownik1 #użytkownik2 ? z kodowania a emotka ogolna to: https://tenor.com/pl/view/gayge-gif-25614249 #użytkownik3 #użytkownik4 #użytkownik5 ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co chciał(a)byś mu anonimowo przekazać? #użytkownik1 To wszystko co tutaj napisałem jest już anonimowe, więc kompletnie nic więcej. #użytkownik2 Skoncz byc atencyjnym gówniakiem prowokujacym #użytkownik3 Idz wez slub z @ Rapcore, @ The end.ma konkurencje . #użytkownik4 Walcz o swoje! #użytkownik5 Fajny chlopak ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jak brzmiałby tytuł filmu o jego życiu? #użytkownik1 ChatGPT podpowiedział: Portret Dziwnego Człowieka, może być. #użytkownik2 "Zły dotyk" https://www.filmweb.pl/film/Zły+dotyk-2004-106425 #użytkownik3 Głupi i Głupszy XDD #użytkownik4 Przygody Twink Gangu #użytkownik5 Ruski twink 6 1 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87529-49-opinia-twink-gang/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi