Miss Pupil biedny homiczek Napisano 6 Maja 2024 Miss Pupil Udostępnij Napisano 6 Maja 2024 witam wszystkich serdecznie tutaj biedny homiczek!!! zapraszam wszystkich na przeczytanie pytan od moich fanuw ktorzy byli ciekawi moich odpowiedzi i pewnie czekaja z niecierpliwoscia......... dla tych ktorzy nie zdarzyli nie martwcie sie homiczek blogoslawi was FAN NR 1 @don P Z X [p] skoro taki biedny to pokaz ostatni paragon ile bylo wydane [p] jak chomiczek to dzungarski czy syryjski dzungarski bo jest malutki i slodki boje sie wiekszych homiczkuw!!!1 [p] czy zmuszaja cie do robbienia grafik mrugnij 2 razy jesli tak ... [p] czy hamtaro to ulubiona postac z bajki? tak to muj idol upodabniam sie do niego jedyny homik co mi sie spodobal szkoda ze nie jest prawdziwy [p] ulubiona osoba z forum ja i @ ilovehotmilfs:3 chociaz czasem traktuje mn jak szczura i zamyka w klatce takie zycie [p] osoba ktorej sie boisz z forum nie ma takiej osoby nikogo sie nie boje kazdemu stawie homicze czolo!1!! [p] czy bycie twinkiem to wstyd? jezeli jest homiczkiem to nie uwu nie martw sie [p] jak trafilas na siec ktos mnie zlowil i pomylil z rybkom przezylam i zjawilam sie na tym forum i chce zostac waszym vip pupilkiem [p] czemu rzadko grywasz i pojawiasz sie na czacie jestem bardzo zabiegana jako homiczek jestem 24h na obrotach w kolowrotku musze nakrecac swoje szare komurki i nie umiem grac bo mam za male lapki [p] ulubiona gra moja ulubiona gra to uno mam wersje mini homiczkowom zrobiona z kartonu [p] grafika wektorowa czy rastrowa jestem niezdecydowanym homiczkiem lubie obydwie nie umiem jeszcze wybierac FAN NR 2 @ Jax Teller [p] dlaczego biedny? bo jestem malutka i trzymaja mnie w klatce mimo moich protestuw tak naprawde to bug chcial abym byla biedna i mogla znalezc bogatego czlowieka co wezmie mnie i zaopiekuje sie mna [p] czy lubisz wątróbkę drobiową z cebulą i jabłkiem jako obiad? oto moj jadlospis na kazdy dzien: kolba odpowiedz: nie bo kolba rzadzi trawie tylko kolbe [p] ile ważysz? 1g muwilam ze jestem malutka [p] co było pierwsze? jajko czy ptak? jajeczko homiczkowe [p] czy boisz się pająków? tak bo sa wieksze ode mnie i uciekam przed nimi w nocy boje sie ze mnie zjedza [p] czy masz swoją ulubioną parę skarpet? tak sa to skarpetki ktore zrobilam z waty i narysowalam znaczek nike aby poczuc sie bogato [p] czy lubisz Krzysztofa Ibisza? lubie tylko kogos kto ma dobra kolbe FAN NR 3 @ ilovehotmilfs:3 [p] czemu jesteś taka malutka? [p] taka czyli jaka slodka [p] inna zajebiscie biedna i slodka [p] lubisz @ serrrnik??? tak lubie dobre serniczki w ksztalcie kolby hihi [p] kiedy skończysz jesc kolbe nigdy bo ja zyje dla kolby [p] co byś zrobiła za kolbe wszystko moge ci zbudowac dom i homiczom rodzinke [p] z czego zyjesz sprzedaje swoje bobki na makulature [p] jakim jesteś homikem najlepszym nie znajdziesz cudowniejszego ja mam wszystko i cieple futerko [p] gdzie twoj właściciel stwierdzil ze jestem za slodka i zlamalo mu sie serce i zostawil mnie z milosci [p] czy to prawda ze każdy ma z cb beke a ty zarabiasz gruby hajs robiąc grafiki w korpo tak tak naprawde jestem bogata i pod trocinami trzymam swoj caly dobytek zlote kolby ale trzeba znac haslo [p] lubisz mnie? a masz kolbe? [p] nie placz zycie jest pienkne z takim homiczkiem jak ja FAN NR 4 @ Zuzaa [p] czy złożysz podanko na grafika, skoro i tak dla nas @redaktor działasz? nic nie skladalam sami mi dali warto wierzyc w marzenia uwu [p] grafika z której jesteś najbardziej zadowolona? tom co widzisz na gorze to moj zyciowy projekt [p] wymarzona praca? chcialabym zostac youtuberka jak kiedys i nagrywac vlogi jak biegam i robic recenzje kolb [p] kolba kukurydzy czy nasionka? oczywiscie ze kolba kukurydzy co to za pytanie !!!!!!1!1!!!!!!1!! FAN NR 5 @Blanciq. [p] ile masz latek? mam trzy ale jestem wiecznym homiczkiem wypilam eliksir mlodosci nie pozbedziecie sie mnie za szybko hihiuiiuhi [p] jaki jest twoj ulubiony kolor? muj ulubiony kolor to ruszowy a emotka to [p] twoja ulubiona piosenka? homiczy hymn.mp3 [p] z jakiego wojewodztwa pochodzisz? dolnoslaski nie ma tutaj slonca trociny sa wyzynne i bez zadnej ludnosci [p] kiedy zaczela sie twoja przygoda z Cs-em? a co to cs? [p] ulubiona bron w Cs'ie? muj ogonek [p] ulubiona mapa w Cs'ie? muj domek z wylozonom watom czuje sie tam bezpiecznie [p] ulubiony serwer na sieci? to zalezy gdzie o mnie piszecie uwu [p] jak opisalabys swoja osobowosc? moja osobowosc to zabujcza slodkosc FAN NR 6 @ Bako [p] jak masz na imie? jestem biedny homiczek [p] kolba gotowana czy surowa? to nie ma znaczenia zjem wsyztsko daj to co mas [p] ile kolb dziennie jestes w stanie oj*bac? wiencej niz twoj wiek zalezy tez jaka kolba [p] skad pomysl na trollowanie bedac chomikiem a nie np sloniem czy gazela? bo jestem homiczkiem i ja nic nie troluje !!!!!!!!!!1 spojrz na mn rozumis [p] skad znasz Marysie? jak bylam mala to gralam w msp i tam sie podala za chlopaka a ja potem sie jej odwdzieczylam i powiedzialam ze jestem homiczkiem [p] ktory chlopak na forum podrywa Cie najbardziej mimo iz wie ze nie ma szans bo wolisz kolbe od niego? wszyscy mnie podrywaja i zalatuja o moje wdzieki cienszko stwierdzic jestem za slawna [p] planujesz kiedys wskoczyc na jakas range na forum? jesli tak to jaka? chcialabym byc pupilkiem forum................... [p] czy planujesz miec male chomiczki? tak ale zadna kolba na razie nie spelnila oczekiwan abym miala homiczki [p] czesto chomiki sie wyprozniaja? to jest niekontrolowane po tylu kolbach biegam i w trakcie uzyzniam tylko moje trocinki [p] jak czesto pijesz alkohol? ja pije tylko homiczom wudeczke to nic wielkiego!!!!!!!!!! nie pije codziennie tylko w kazdy wieczur [p] grecja czy wenecja? moja dziupla [p] morze czy gory? pustynia [p] 6 czy 9? 69 to tylko cyfra nie ma co sie ograniczac uwu [p] skad ziomek, ktory wymyslil alfabet wiedzial w jakiej kolejnosci ulozyc litery? mysle ze wylosowal je tak samo jak ja swoje zycie na tej ziemi pozdrawiam FAN NR 7 @ youknowswho [p] hej podasz ig hej nic za darmo nie jestem taka [p] hej umowimy sie na randke hej akutualnie mam duzo adoratoruw ale mozesz przedstawic swojom oferte rozpatrze [p] hej blend na spoti hej nie marnuje czasu na muzyke [p] hej jak sie cuzjesz trzymajac reke gyata ktorego wlasnie zrizzowales ...... DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA UWAGE W NAGRODE ROZDAJE KOLBE VIP !!!! mozesz poczuc sie doceniony.... pozdrawiam uwu moge zostac waszym pupilkiem......??? 4 1 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87528-odpowiedzi-biedny-homiczek/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 6 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 6 Maja 2024 5 minut temu, biedny homiczek napisał: [p] skoro taki biedny to pokaz ostatni paragon ile bylo wydane HAHAHAHHAH TY JESTES NIESAMOWITA, ZE CI SIE CHCIALO EDYTOWAC TEN PARAGON 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87528-odpowiedzi-biedny-homiczek/#findComment-420003 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodeo Rita Napisano 6 Maja 2024 Udostępnij Napisano 6 Maja 2024 14 minut temu, biedny homiczek napisał: [p] skoro taki biedny to pokaz ostatni paragon ile bylo wydane 16 minut temu, biedny homiczek napisał: [p] ulubiona gra moja ulubiona gra to uno mam wersje mini homiczkowom zrobiona z kartonu ALE PARSKNĄŁEM, KOCHAM CIE HOMICZKU, ZROBIŁAŚ MI WIECZUR 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87528-odpowiedzi-biedny-homiczek/#findComment-420004 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wontroba Napisano 6 Maja 2024 Udostępnij Napisano 6 Maja 2024 szukasz chlopaka 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87528-odpowiedzi-biedny-homiczek/#findComment-420007 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serrrnik Napisano 6 Maja 2024 Udostępnij Napisano 6 Maja 2024 51 minut temu, biedny homiczek napisał: tak sa to skarpetki ktore zrobilam z waty i narysowalam znaczek nike aby poczuc sie bogato NMG fajna jestes 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87528-odpowiedzi-biedny-homiczek/#findComment-420008 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Jax Teller Napisano 6 Maja 2024 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 6 Maja 2024 Fajne odklejenie z homiczkami, dziękuje za tytuł, czuję się wyróżniony!!! Pozdrowionka 2 NO PAIN NO GAIN Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87528-odpowiedzi-biedny-homiczek/#findComment-420012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GH00ST Napisano 7 Maja 2024 Udostępnij Napisano 7 Maja 2024 Mówił ci już ktoś że nie ma lepszego homiczka od ciebie? 2 ... Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87528-odpowiedzi-biedny-homiczek/#findComment-420026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi