UB Team CS2 M1STRZU Napisano 25 Kwietnia 2024 UB Team CS2 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2024 Nick: @ M1STRZU Z jakiej rangi rezygnujesz?: @ Opiekun Typerów 2 lata, 2 miesiące i 19 dni... Tyle dokładnie trwała moja kadencja w posadzie typera... Czemu piszę że "trwała"? Dlatego że z dzisiejszym dniem właśnie opuszczam tą rangę. Przez ten czas zorganizowałem wiele myślę że ciekawych konkursów oraz zamieściłem spooooro tematów bukmacherskich. Moja przygoda z typerką zaczęła się 7 lutego 2022 roku, kiedy @ Marc3l zaakceptował moje podanie na typera. Przez pewien czas działaliśmy 5-cio osobową ekipą, która z czasem zaczęła się rozpadać aż zostałem całkiem SAM. Przez około rok samemu zajmowałem się typerką co było bardzo trudne i czasochłonne żeby utrzymać tyle działów i dawać świeżą dawkę kontentu bukmacherskiego ale jak widać jakoś mi się udało. W trakcie tego okresu zostałem awansowany na Opiekuna Typerów z czego bardzo się cieszyłem bo wiedziałem, że bardziej mogę rozwinąć dział typera oraz mam większe możliwości. Z czasem pojawiało się kilku ochotników na typera, którzy niestety szybko odpadli i znowu sam musiałem prowadzić cały dział. 17 lutego br. w nasze skromne progi zawitał @ ^Yoshi^ który znacznie mnie odciążył i pomógł mi prowadzić dział za co bardzo mu dziękuję. Chwilę później moja aktywność w dziale zaczęła znacznie spadać i od pewnego czasu jak można zauważyć nie dodaję już żadnych tematów. Spowodowane było to małym zainteresowaniem działem co nie dawało mi żadnej motywacji. Drugim powodem może być brak kontaktu z właścicielem co nie pozwalało mi realizować to co chciałem bądź to co ktoś proponował. Jedyną pomocną osobą był @ White Legend na którego zawsze mogłem liczyć. W sumie te powody nakierowały mnie do tego aby zrezygnować z tej posady. Póki co rezygnuję tylko z Opiekuna Typerów lecz jeśli dalej będzie to szło w tą stronę to zrezygnuję niestety z wszystkiego. Myślę że się na mnie nie zawiedliście przyjmując mnie na typera i że poradziłem sobie z tym całkiem dobrze. @ Marc3l jeszcze raz dzięki za danie mi szansy @ White Legend dzięki za pomoc przy dziale @ ^Yoshi^ tobie też dziękuję za pomoc @ Vorti o tobie też pamiętam Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam No i dziękuję wszystkim osobom, które w jakiś sposób angażowały się w ten piękny dział. Mam nadzieję, że będziecie dbać żeby typerka nie upadła i żeby wzrosła aktywność. Może jeszcze kiedyś wrócę na tą rangę. To wszystko zależy od was. Ja jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa... Nie sądziłem, że tak trudno będzie się to pisało... 2 2 1 9 07.02.2022-25.04.2024 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87409-nadszed%C5%82-czas-i-na-mnie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Yoshi^ Napisano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2024 Spoko mordo nie ma za co , propsy dla ciebie za wklad i poswiecony czas , no coz jakos dzwigne sam dzial Typera ale w kwestii rad bede sie komunikowac , pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87409-nadszed%C5%82-czas-i-na-mnie/#findComment-419188 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony White Legend Napisano 28 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2024 Dzięki za poświęcony czas i bezproblemowy kontakt. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87409-nadszed%C5%82-czas-i-na-mnie/#findComment-419319 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi