Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 22 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2024 Cześć! Zapraszam do zabawy, w której Użytkownicy anonimowo wyrażają opinie o innym użytkowniku. Zadaje kilka krótkich pytań a moi anonimowi goście na nie odpowiadają. Dziś na celowniku jest @ Laureanka Co sądzisz o @ Laureanka ? #użytkownik1 Jedna wielka niewiadoma jesli chodzi o swoja osobe. #użytkownik2 Laureanka kipi elokwencją, kulturą i nieumiejętnością w typowanie, ale oprócz tego - jest cziterem. #użytkownik3 Sądzę, że to miła, porządna oraz dojrzała kobieta o gołębim serduszku. #użytkownik4 Laura jest mega pozytywną osobą chociaż na początku myślałem, że jest mega sztywna ale po czasie wszystko się zmieniło #użytkownik5 Wydaje sie mega zrownowazona i spokojna, a to sie ceni. Tylko nie wiem o co chodzi z tymi banami na kilku sieciach za czitowanie. ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Gdybyś mógł/mogła zadać jej jedno pytanie mając gwarancję odpowiedzi to, o co byś spytał/spytała? #użytkownik1 Czemu od 2021 na roznych sieciach widnieje jako cheater za haxy a do teraz sie tego wypiera? #użytkownik2 Czy na pewno jesteś kobietą? #użytkownik3 Czy zamach 11 września 2001 to był rzeczywiście atak terrorystów czy spisek stworzony przez rząd USA? #użytkownik4 Kiedy ślub? #użytkownik5 Uwazasz, ze nie czitowalas nigdy? ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jak brzmiałby tytuł filmu o jej życiu? #użytkownik1 "Kim jest Anna" albo "oszust z tindera" #użytkownik2 Cienie Legendy: Gra Zaufania #użytkownik3 Nietykalni xd #użytkownik4 Mamusia i 50 adoratorów #użytkownik5 Zagadka ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaką radę możesz dać @ Laureanka ? #użytkownik1 Lepiej pisac prawde #użytkownik2 Zacznij czytać poradniki z typerki, serio. #użytkownik3 "Bądź sobą, nie Rysiem Ochudzkim, nie Kubą Wojewódzkim i nie Majdanem, i nie Dodą. Bądź sobą! I tylko sobą." #użytkownik4 Pamiętaj żeby łączyć wyrazy w literakach i przestań się podkładać! #użytkownik5 Wiecej aktywnosci na forum! ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co w niej lubisz a co Cię denerwuje? #użytkownik1 + duza aktywnosc online - ale kompletnie nie przeklada to sie na produktywnosc dla sieci #użytkownik2 Lubię i nie lubię tego spokoju, pozbawionych emocji reakcji. #użytkownik3 Lubie w niej to, że jest zawsze opanowana. Denerwuje mnie fakt, iż dany osobnik chce wszystko wiedzieć co sie dzieje nawet jak jej to nie dotyczy. #użytkownik4 Lubię jej otwartość do ludzi i jak na razie nic mnie w niej denerwuje chociaż nie znamy się zbyt dobrze #użytkownik5 Lubie spokoj i poczucie humoru, nic mnie jeszcze nie zdenerwowalo. ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jakim jednym słowem byś opisał/a tego użytkownika? #użytkownik1 mysterious #użytkownik2 żmija #użytkownik3 Beznamiętna. #użytkownik4 Mamuśka #użytkownik5 ?? ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaka emotka byś opisał tego użytkownika? #użytkownik1 ? #użytkownik2 #użytkownik3 #użytkownik4 #użytkownik5 ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co chciał(a)byś mu anonimowo przekazać? #użytkownik1 nie boj sie weryfikacji przez white'a #użytkownik2 Pamiętaj, szanowna dama, że jedyny Bóg sprawiedliwość w odpowiedni sposób wymierzy. #użytkownik3 Pozdro 600 na rejonie #KMWTW #użytkownik4 Masz brzydkiego kota! #użytkownik5 Nie zmieniaj sie, bo wydajesz sie super babka! Fajnie, ze jestes grafika od najlepszego i niepowtarzalnego homika dziekuje za pomoc!! <33 @ biedny homiczek 4 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87375-48-opinia-laureanka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Laureanka Napisano 22 Kwietnia 2024 Moderator Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2024 Bardzo ciekawe i niespodziewane dla mnie odpowiedzi. Pewna jestem tylko jednego użytkownika, jednego jeszcze podejrzewam, a reszta jest dla mnie niewiadoma. Dziękuję 1 1 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87375-48-opinia-laureanka/#findComment-418934 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miss Pupil biedny homiczek Napisano 22 Kwietnia 2024 Miss Pupil Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2024 ja sadze ze blogoslawie was wszystkie homiczki wy moje moja ulubiona emotka to czy taki biedny i maly homiczek jak ja zasluguje rownies na opinie super ludzi na tym pieknym forum? mam male lapki i duzo umiem 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87375-48-opinia-laureanka/#findComment-418935 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Banned ;) Napisano 23 Kwietnia 2024 VIP Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2024 Heh 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87375-48-opinia-laureanka/#findComment-418966 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi