Zuzaa Napisano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2024 (edytowane) Dzień dobry/dobry wieczór miło mi was powitać w małym wywiadzie z @ ^Yoshi^ Zapraszamy was do czytania ! Hejka, dziękuję, że zgodziłeś się wziąć udział w wywiadzie. Powiedz nam jak Twoje samopoczucie w tym najbliższym czasie? W najbliższym czasie czuję się w porządku , jest u mnie ostatnimi czasami na pewno lepiej ^^ . Bardzo się cieszę, że u ciebie dobrze. Dosyć standardowo, ale na początek poproszę Cię o przedstawienie swojej osoby. W skrócie... Mam na imię Dominik , w lutym wpadło już 20 latek. Jest dość przyjacielski , miły , wyrozumiały i potrafię słuchać ludzi Nooo i co by tu jeszcze o mnie dodać , aktualnie uczę się w Liceum Ogólnokształcącym , w weekendy a w tygodniu pracuje Wydaje mi się że jestem dość przyjazną i otwartą osoba na wszelakie sytuacje jak i na kontakt z rówieśnikami ^^ Interesuje się sportem , ale i również coś tam bawię się w graficzki Miło mi Cię poznać Dominik. Wspominasz, że interesujesz się sportem, rozszerzysz nieco dokładniej jaką dziedziną i czy też uprawiasz jakiś sport? Teoretycznie jaka dziedzina? Wydaje mi się, że to piłka nożna no i wiadomka typerka. Lubię stawiać kuponiki , czasem fakt faktem nie ukrywam ze tez grywam na Betclicku i stawiam jakieś ciekawe kursy to i pieniążki się zwracają. Tak zwane 2 w 1 i przyjemność i hobby i zarówno kaska. Również dodam, że lubię to robić, operować i stawiać kuponiki na forum lub na jakich platformach. Również mogę to liczyć jako pomoc i chęć zainteresowania dla innych użytkowników opartej owym sportem lub dyscypliną. A co do sportu grałem kiedyś w siatkówkę i piłkę nożna, ale aktualnie to tylko czasami sobie pobiegam, jestem takim typem lenia, że tak powiem hah. Czyli przeszłość sportowa jest Jak zwracają się pieniążki to tylko dalej życzyć sukcesów z obstawianiem związanych. Czy nawiązałeś z kimś nieco lepszy lepszy kontakt tutaj na forum? Oczywiście że tak, poznałem dużo różnych i miłych ludzi, w tym poznałem się z większością administracji jak i zarówno z użytkownikami z, którymi wydaje mi się, że nie mamy negatywnych stosunków. Rzeczywiście bije od Ciebie ciepło, czy interesujesz się czymś jeszcze oprócz sportem, grasz może w jakieś gierki? Jasne, najbardziej co do gierek typu na PC , lubię i opierdzieliłem już nie raz Trylogie Wieśka, Gothika. Gram również w League Of Legends, Fortnite no i czasem jak znajdę chwilkę to CS 2 wleci, ale nie jestem co do niego graficzne przekonany. Zdecydowanie wole CS:GO! Jakie grafiki lubisz najbardziej robić i ile czasu na to poświęcasz? Szczerze ? Graficzki bardziej pod jakieś swoje prywatne serwery Discord, albo jeśli bym potrzebował grafik na serwer, a będę potrzebować, wiec będę je przygotowywać, bo działam nad postawieniem DD2, i idzie to już ogromnymi krokami także no. A co do czasu przy dobrej grafice siedzę z 30 minutek niecałe 40. Zależy od grafiki i jak ślicznie ma wyglądać. Ooo zdradzisz nam coś więcej na temat nowego serwera? Mogę powiedzieć tyle, że będzie to zwykły ONLY DD2 KLASYK, paczka jest już w chwili obecnej w fazach końcowych. Zostało nam tylko wykupić reklamę i potrzebne do niego rzeczy i startujemy z serwerem. W kwestii forum mamy już faworyta Bardzo fajnie, że dołączy do nas kolejny serwer! Nie myślałeś może o zastaniu grafikiem na forum? Mhm , jakoś o tym nie myślałem , zazwyczaj graficzki robiłem znajomym albo na własne potrzeby. Na chwile obecna Typer / Admin DD2 i w przyszłości właściciel, nie chce mieć aż tylu obowiązków myślę Bardzo rozsądnie podchodzisz do tematu, przez co wydaje mi się, że zajdziesz daleko W jakiej serii na forum chciałbyś wystąpić? A dziękuje ślicznie młoda damo, kontynuując, jeśli chodzi o dana serie jestem otwarty na wszelakie propozycje. Mam czas wiec co mi zaoferujecie w tym wezmę udział, liczę na was @ Redaktorwarto zwrócić uwagę na chłopaka! Odejdźmy troszkę od tematu forum, powiesz nam jakby wyglądała Twoja idealna, wymarzona randka, w dowolnym miejscu na Ziemi? Wieczór, romantyczna kolacja przy świecach, jakieś kino a później na winko jakieś do domku i obejrzeć jakiś Netflix and chill heh Albo jakiś spacereeek, przy gwiazdachhh i przy ładnych widoczkachh. Romantyk Drogie Panie no chłopaczyna jest słodziakiem. Czy lubisz spędzać czas właśnie podziwiając widoki i oglądając gwiazdy wieczorami? Oczywiście ze tak, jeśli jest do tego miejsce i czas to jak najbardziej Spacerki też są w sumie jak najbardziej okej najlepiej porami wieczornymi. Umiesz gotować? Masz jakieś popisowe dania? Oczywiście że tak, w końcu uczyłem się w Technikum z którego miałem pisać Maturkę z Podstaw Gastronomii. A moje popisowe dania, mhm ciasto 3but , ale zostaje i tak przy Carbonare. Ojaaa brzmi pysznie Poszedłeś właśnie w kierunku gastronomii czy jednak życie napisało Ci inny scenariusz? Napisało mi inny scenariusz , zapisałem się do prywatnego Licem. Rozwój osobisty jest bardzo ważny, w takim razie co po ukończeniu go? Nwm, może jakieś kursy / szkolenia, wiadomo po szkole praca, ale wyjdzie w praniu. Studiów nie zakładasz? Myślę, że nie, ale podejdę do próbnej maturki :3 Warto może Ci dobrze pójdzie! Masz plany na tegoroczne wakacje? Aktualnie jeszcze ooo tym nie myślę, ale chciałem pojechać do Włoch znowu, albo do Hiszpanii także Właśnie te kraje są Twoimi ulubionymi? Dlaczego? Ponieważ byłem na wakacjach we Włoszech. Jest tam bardzo dobre jedzenie, natomiast przeważnie Włosi lubią jeść makaron za co ich kocham A co do Hiszpanii byłem na wymianie uczniowskiej kiedyś, i po prostu mi się spodobało Podróżowanie jest super!!! Jesteś osobą tolerancyjną? Co akceptujesz w obecnych czasach a czego nie? Powiem ściśle, nie mam nic przeciwko temu, że facet był sobie z facetem okej spoczko ich życie, kobieta z kobieta również każdy ma inne poglądy na świat. Ale nie zdzierżyłbym widoku 2 całujących się facetów, Jezu Chryste ohyda XD. Ale w miarę myślę, że jestem tolerancyjny. Jak chcą to niech sobie żyją, powodzonka im życzę Mam bardzo podobne podejście do tematu Co powoduje u Ciebie nostalgię, gdy widzisz Twoje dzieciństwo a obecnej młodzieży? Czasy jak latałem za gówniaka po podwórku i razem ze znajomymi lataliśmy byleby tylko przed siebie, bez żadnych zmartwień i problemów haha. Również się cieszę, że mamy wspólne zdanie Gdybyś mógł przekazać małemu Tobie jedną radę, sugestię jak by ona brzmiała? Cytując klasyka " Patrz Komu Ufasz " , albo " Nie dawaj komuś palca , bo upierdzieli ci rękę..." Bardzo Ci dziękuję za część wywiadową, przejdziemy teraz do szybkich pytań. Ulubiony kolor? Czarny/biały Ile masz wzrostu? 182 Ulubiona marka butów? Adidas Ulubiona marka ubrań? Hugo Boss Ulubiony fast food? Pizza Ulubiona piosenka? VKIE - Dam ci porady Ulubiony wykonawca? VKIE Ulubiony użytkownik? @ .Czika. Jeden sport, który możesz wykonywać do końca życia? Piłka nożna Ulubiony mod serwerów? ONLY DD2 Napiszę Ci 5 osób o których chciałbym byś napisał opinie, potem dodam je losowo by nie wiedzieli dokładnie o kogo chodzi @ Uszatek@ EXTREME c(:@ psia dupa@ Rodeo Rita@ ilovehotmilfs:3 #1 Spoko ziomek tylko szkoda ze nie umie w graficzki :3 #2 Pozytywny wariat, wydaje mi się całkiem w porządku :3 #3 Spoko babka, odnajduje się w tym co robi oby tak dalej. Trzymam kciuki #4 Nie znam gałgana, ale stwierdzam ze jest okej, tak myślę. #5 Wrócił z krainy uszatków i jest spoko gościem Edytowane 10 Kwietnia 2024 przez Zuzaa 8 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87235-wywiad-z-yoshi/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran EXTREME c(: Napisano 10 Kwietnia 2024 Weteran Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2024 (edytowane) #1 to już wiadomo o kogo chodzi, w kwestii grafik, już miesiąc czekam na ten baner, doczekam się w końcu? Edytowane 10 Kwietnia 2024 przez EXTREME c(: 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87235-wywiad-z-yoshi/#findComment-418047 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 10 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2024 16 minut temu, Zuzaa napisał: #3 Spoko babka, odnajduje się w tym co robi oby tak dalej. Trzymam kciuki czyżby to o mnie?? jestem jedyną dziewczyną spośród wszystkich Panów Super wywiad!! Dobra robota @ Zuzaa 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87235-wywiad-z-yoshi/#findComment-418048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Yoshi^ Napisano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2024 7 godzin temu, EXTREME c(: napisał: #1 to już wiadomo o kogo chodzi, w kwestii grafik, już miesiąc czekam na ten baner, doczekam się w końcu? A no tak jakoś mi się nie chciało oo len mnie złapał ? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87235-wywiad-z-yoshi/#findComment-418076 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Say10 Uszatek Napisano 10 Kwietnia 2024 Say10 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2024 7 godzin temu, Zuzaa napisał: #5 Wrócił z krainy uszatków i jest spoko gościem Tak myślę że to do mnie 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87235-wywiad-z-yoshi/#findComment-418077 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotencjusz Napisano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2024 Wywiad moim zdaniem idealnej długości, nie dopatrzyłem się jakichkolwiek błędów, ciekawie zadawane pytania, duży plus Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87235-wywiad-z-yoshi/#findComment-418078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Yoshi^ Napisano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2024 Godzinę temu, Uszatek napisał: Tak myślę że to do mnie Hah 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87235-wywiad-z-yoshi/#findComment-418083 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi