Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 9 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2024 Cześć! Zapraszam do zabawy, w której Użytkownicy anonimowo wyrażają opinie o innym użytkowniku. Zadaje kilka krótkich pytań a moi anonimowi goście na nie odpowiadają. Dziś na celowniku jest @ psia dupa Co sądzisz o @ psia dupa? #użytkownik1 W porządku jest, kiedyś w mojej opinii był dość dziwny, ale od jakiegoś czasu pokazuje się z fajnej strony. #użytkownik2 Sadze ze to super koelga i zawsze mozna na niego liczyc #użytkownik3 Mega odpowiedzialny i inteligetny chlopaczyna #użytkownik4 Jest mega super!! Zawsze moge na niego liczyc i boostuje mn w lidze #użytkownik5 MEGA EKSTRA KUTLURKA 100% PRZYSTOJNY #użytkownik6 Zabawny gościu co lubi flirtować z kobietami ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Gdybyś mógł/mogła zadać mu jedno pytanie mając gwarancję odpowiedzi to, o co byś spytał/spytała? #użytkownik1 Czy podobają ci się psie tyłki? #użytkownik2 Czy odda kiedykolwiek pieniadze ktore mialy byc przeznaczone na serwet minecraft a wyjebal go na piwsko #użytkownik3 Wpierdalales kiedys swoja spe*me? #użytkownik4 Jestes stupkarzem? #użytkownik5 Czemu tak pisze z Marysiom?? Ona glupia jest #użytkownik6 Z iloma kobietami w życiu spałeś? ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jak brzmiałby tytuł filmu o jego życiu? #użytkownik1 Człowiek, który został psią du**ą. #użytkownik2 Glupi i glupszy #użytkownik3 Miej wy****ne bedzie ci dane #użytkownik4 Jeden Bartek i 12 stupek #użytkownik5 Mistrz flag #użytkownik6 Jackass ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaką radę możesz dać @ psia dupa? #użytkownik1 Nie zmieniaj nigdy nicku. Pasuje ci. #użytkownik2 Żeby przestal byc takim simpem #użytkownik3 Nie zarywaj do zajetych #użytkownik4 Sprzedaj toledo kup 300 koni auto i mnie woz #użytkownik5 Naucz sie flagi albanii hahahs #użytkownik6 Mniej kolesiostwo, więcej bycia prawdziwym sobą! ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co w nim lubisz a co Cię denerwuje? #użytkownik1 Lubię w nim to, że jest często zabawny i w sumie niczym mnie nie denerwuje. #użytkownik2 Lubie to w nim ze zawsze mozemy se o wszystkim pogadac, denerwuje to ze musi wozic meneli i nie ma czasu #użytkownik3 To ze mnie wkurwia #użytkownik4 Lubie w nim to, ze jest smieszny i milutki, nic nie denerwuje!! #użytkownik5 Wszystko lubie, mega super jest zero negatywow #użytkownik6 Lubię w nim poczucie humoru, denerwuje mnie , że przy "kolegach" zmienia się o 180 stopni! ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jakim jednym słowem byś opisał/a tego użytkownika? #użytkownik1 Nazista. #użytkownik2 Simp #użytkownik3 Obsraniec #użytkownik4 Uwu #użytkownik5 FAJNY #użytkownik6 Śmieszek ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ jaka emotka byś opisał tego użytkownika? #użytkownik1 #użytkownik2 ? #użytkownik3 #użytkownik4 #użytkownik5 #użytkownik6 ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co chciał(a)byś mu anonimowo przekazać? #użytkownik1 Nie mów na mnie ryba. #użytkownik2 Przestan simpowav do kazdej laski #użytkownik3 Nie badz leniwa ku*wa #użytkownik4 Idz zarabiaj miliony i stawiamy zm nowe #użytkownik5 Fajny z Ciebie hlopak i najlepszy admin jb #użytkownik6 Nie idź za głosem kolegów/znajomych bo Cię to może zgubić w życiu ;( grafika od najlepszego i niepowtarzalnego homika dziekuje za pomoc!! <33 @ cutekinia 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87224-47-opinia-psia-dupa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wontroba Napisano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2024 sama prawda tutaj napisana jest 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87224-47-opinia-psia-dupa/#findComment-418008 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi