Pomocnik Mikołaja The end. Napisano 11 Kwietnia 2024 Pomocnik Mikołaja Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2024 W dniu 8.04.2024 o 14:28, Boski Z Polski napisał: Czy będziesz w stanie poradzić sobie z użytkownikami typu @ Boski Z Polski czy @ Mechu Takich należy banować. Nie można dopuszczać do rozpowszechniania się wirusa w postaci dwóch osób uwrażliwionych na punkcie zasad. Głównym celem tychże ludzi jest nadgorliwe egzekwowanie zasad, a konsekwencją tego jest zakłócenie harmonii społecznej. Administracja zapomina o elastyczności w interpretacji i stosowaniu jakże pięknych zasad, które sami napisali. Podanie zostało napisane dosyć dobrze, ale nie uważam, że potrzebny jest moderator podczas gdy niejasny licznik osób wskazuje na malejące zainteresowanie forum: Forum ogranicza się do aktywności stałych użytkowników co przyczynia się do malejącego zapotrzebowania na interwencje moderacyjno-administracyjne. Względnie słaba aktywność, bo ogranicza się do czatu i redakcji. Więcej pisać mi się nie chce, cześć. 1 3 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87148-moderator-ilovehotmilfs3/page/2/#findComment-418108 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Yoshi^ Napisano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2024 Ja jestem oczywiscie na tak. Widać w redakcji jak wdarła sie z buta , duża aktywnosc , kreatywnosc i pomyslowosc. Jest ambitna , ciekawska , chetna pomocy , wiec wydaje mi sie ze ze na takim stanowisku by sie znalazla , ackzolwiek nie mi to oceniac. Umie rowniez w graficzki co jest rowniez duzym plusikiem :3 A co do panów jeśli pokaze pazurka kobitka to da rady 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87148-moderator-ilovehotmilfs3/page/2/#findComment-418119 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yei.. Napisano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2024 Witam, obiektiv persona - Jesteś zasadniczo świeża, co ma swoje plusy i minusy, w tym przypadku daje to na minut, wydaje mi się że obycie z forum może być za niskie a twój autorytet bardzo zaniżony +/- Na forum aktywna jeżeli chodzi o redakcję i chatbox, ale w działach serwerów nie udziela się za bardzo (nie licząc reakcji pod postem), skupiła się tak naprawdę na jednym temacie czyli rozbudowa redakcji co wyszło wspaniale, ale względem serwerów gdzie tak naprawdę ku nich składa się to forum nie czyniła za dużych zmian. 2 godziny temu, The end. napisał: Forum ogranicza się do aktywności stałych użytkowników co przyczynia się do malejącego zapotrzebowania na interwencje moderacyjno-administracyjne. Zacytując kolegę, nowych jest coraz mniej, przez co zmniejsza się ilość tak jak to napisał interwencji Nie wiem w jaki sposób poradzić sobie z przydzieleniem nowych funkcji, bo nie da się tego sprawdzić ale myślę że każdy zasługuje na szansę sprawdzenia się, nie da się czegoś nauczyć nie próbując czegoś robić bo nie ma do tego pola popisu. Próbować można In My Opinion, szansa należy się każdemu wiec próbny okres sprawdzi działanie koleżanki, gdy zaznajomi się dokładnie ze wszystkim i nabierze chociaż trochę rozpoznania wśród forum, zbierz jeszcze troszkę czasu, działaj jak działasz i spróbuj następnym razem, jak utrzymasz taki styl działania jak dotychczas będziesz w stanie powiedzieć że nadajesz się w 100% Werdykt: NA NIE Sukces wydaje się być w dużej mierze kwestią wytrwania, gdy inni rezygnują. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87148-moderator-ilovehotmilfs3/page/2/#findComment-418125 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serrrnik Napisano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2024 W dniu 8.04.2024 o 23:08, Lotencjusz napisał: ale na chwilę obecną mamy o wiele lepszych kandydatów na stanowisko moderatora loool jakich??? W dniu 8.04.2024 o 14:28, Boski Z Polski napisał: Czy będziesz w stanie poradzić sobie z użytkownikami typu @ Boski Z Polski czy @ Mechu, którzy z pewnością wytkną ci kiedyś jakiś Twój błąd w najmniej spodziewanym momencie czy też sprowokują Cię w sposób zgodny z regulaminem? Zgadzam sie, jest taki uzytkownik @ serrrnikktory pisze jakies ranomowe komentarze. Ciekawe czy @ ilovehotmilfs:3poradziłaby sb z czym takim Tak już na powaznie. Znam cie dobrze i wiem ze jestes mega ambitna pracowita i przede wszystkim nie dajesz sobie w kasze dmuchac. mialam przyjemnosc z toba wspolpracowac na wielu plaszczyznach i troche skromna jestes z tym doswiadczeniem w pracy moderatora w szczegolnosci ze bylas wlasicicelem serwera ktory mial 2k czlonkow i jako pierwsza warnowalas ludzi tak ze az sie dymilo konfidentko Moze i nie masz 100 sensownych postow, ale trudno nabic na tym forum posty jak z tego co widze glownie ta siec zyje z postow redakcji.. juz pomijajac fakt ze jest ci zarzucane ze twoja aktywnosc jest tylko w redakcji typerce i jakis zabawach ale w sumie to gdzie indziej masz byc aktywna skoro tu na forum jest troche stypa a jakies biezace tematy komentujesz wiec te argumenty ze jestes malo aktywna to troche naciagane bo nawet ja tu siedze kilka min w ciagu dnia i widze ze nic sie nie dzieje i oprocz redaktorki nie ma co komentowac xdd Za bardzo nie wiem jak sie odniesc do tej charyzmy, autorytetu i jaj na randze moda bo jak ja patrze na administracje to nikt we mnie nie wzbudza takich doznan tylko takie normalne o tresci wow to admin. A jak tych dwoch panow zbudza postrach na forum to moze dodajcie w wymaganiach na moderatora specjalny podpis ze trzeba przejsc kursy szkoleniowe jak sie zachowywac kiedy ciebie prowokuja dwa bossy siecio czywiscie zgodnie z regulaminem aby nie szlo ich wanowac XD .Moze jak nie wiecie jak sie zachowa kiedy ktos ja zaczepia to ja zaczepcie i sie dowiedzie bo teraz to tak z fusow mozna powrozyc A z plusow to + pracowita kreatywna ambitna + widzi stopniowi upadek sieci i chce pomoc + nie ma zadnych korzysci z tej rangi oprocz masowego pochlaniacza czasu i doplaty 20 zl za moderatora wiec widze ze chyba robilas duzo ludziom krzywd i chcesz sie zrekompensowac wolonatriackiej pracy tutaj.. POZA TYM ta ranga moderatora jest taka brzydka ze na pewno nie lecisz na kolorki xdddd + ma homika grafika ktory jej grafiki robi i moze koncu beda ladniejsze do niekotryuch tematuw bo nie da sie patrzec na niektore Z minusow - w goracej wodze kapana i to akurat prawda bo masz adhd i robisz duzo rzeczy na raz a potem dziwisz sie ze sie osmieszysz -lecisz w kulki z wlasna przyjacoilka i nie powiedzialas mi ze startujesz na moderatora forum czyli jakby to lotencjusz napisal juz jestes konfliktowa wiec nie klam w podaniu. Zenujonce chyba nie mowilas mi ze kandydujesz na moda bo nie chcialas abym tu cos napisala ale masz poza tym jestem neutralna aby nie bylo ze kolesiostwo a patrz jak ladnie napisalam Badz wdzieczna 1 1 2 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87148-moderator-ilovehotmilfs3/page/2/#findComment-418147 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mesharsky Napisano 12 Kwietnia 2024 Właściciel Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 Zapraszamy na okres próbny który będzie trwać 1 miesiąc. Listę aktualnych obowiązków jak i wprowadzenie otrzymasz do dnia jutrzejszego Życzymy powodzenia jak i witamy w ekipie. 2 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87148-moderator-ilovehotmilfs3/page/2/#findComment-418219 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mesharsky Napisano 12 Kwietnia 2024 Właściciel Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/87148-moderator-ilovehotmilfs3/page/2/#findComment-418220 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi