wontroba Napisano 23 Marca 2024 Udostępnij Napisano 23 Marca 2024 @ Hermann-.- [P] Co sie stalo ze wiekszosc ekipy dc juz nie gra na jb? -Złe decyzje wyższej administracji, to już nie to co było kiedyś. [P] Kiedy StaryLary wroci na admina? -Zakładam, że nigdy [P] Masz jakies plany na wakacje? -Wycieczka do Turcji z @ figo [P] Skad pomysl na nick? -Kiedyś wbiłem na losowego JB z takim nickiem i tak się potoczyło, że zostałem tam opiekunem a serwer przeniósł się na tą sieć. Po kilku latach wbiłem na naszego JB i okazało się, że to ta sama sieć i że mam tu konto, więc tak zostało XD @ KapiszonXD [P] Czy Zbyszek Kucharski to twój idol? i dlaczego go masz na avatarze. -Zbigniew Kucharski jest moim ojcem. @ snuffy [P] Czy kiedyś zmienisz nick na forum jak prosiłem o to rok temu? -Wyżej napisałem historie mojego nicku, szkoda marnować taką super historie. [P] Jakbyś miał zamieszkać w jakimś innym kraju niż Polska, to jaki byś wybrał? -Chyba Włochy. Ciepło, ładnie i wina pod dostatkiem a tak się składa, że jestem fanem wina. [P] Ulubiony gatunek muzyczny? Od razu TOP3/TOP5 ulubionych artystów. -Jak napiszę, to pewnie wylecę z degradem ale głównie słucham rapu/popu. A z artystów to lubię Gibbsa, eyestypie i do ligi legend idealnie sie wpasowuje Gang Albanii. [P] Schabowy czy mielony? -Oczywiście, że schabowy.... [P] Lubisz gry typu survival horror? Jeżeli tak to grałeś w jakieś lub polecasz jakieś? -Lubię a tak z ulubionych, to fajnie się gra w 7 days to die z kolegami. [P] Ulubione składniki na pizzy? -Pepperoni, kukurydza, pieczarki i oczywiście ser [P] Lubisz piłkę nożną? Jeżeli nie to dlaczego? -Nigdy mnie nie jarała, nie lubię jej oglądać i grać w sumie też nie. (znowu dostaje degrada) @ Uszatek [P] Pokażesz kiedyś zawiedzonego ziomusia? -Nie do końca rozumiem pytanie XD [P] Czemu psia dupa? -Na samej górze odpowiedziałem, polecam przeczytać bo to piękna historia pełna akcji [P] Zbigniew kucharski idol? -Nawet coś więcej, to mój ojciec @ xmrl [P] Czy to prawda, że jesteś synem Zbigniewa Kucharskiego za czasów jak jeszcze był hetero? -Tak, jestem synem Zbyszka ale on nigdy nie był hetero. Zrobił mnie z Mariuszem Pudzianowskim [P] Jaki jest twój ulubiony gejowski aktor filmów dla dorosłych. -Ciężko wybrać, ale chyba Tannor Reed @ ilovehotmilfs:3 (P) czy kiedykolwiek wyludzales zdjecia stup od niepełnoletnich dziewczyn?? -nigdy bym czgeos taiego nei zrobił (P) czy podobaja ci sie chłopaki tez??? -Tak, jestem bi (P) miales relacje fwb -Tak (P) umiesz cokolwiek zaprogramowac czy nie -Mikrofalówke żeby mi przygrzała jedzenie XD (P) kgoo nie lubisz na forum -Nie mogę napisać bo stracę posade. (P) oznacz osoby które pozdrawiasz @ ilovehotmilfs:3 (P) czemu bijesz zone i dzieci -Bo ktoś musi je wychowywać. (P) ile w bicku aktualnie (P) jakie chcesz miec auto w przyszlosci -Modelu wybranego jeszcze nie mam ale na pewno kiedyś chcę się dorobić mercedesa nowego. (P) co uważasz o czarnoskórych -To pytanie to podpucha żebym dostał bana na forum??? (P) czego sie boisz?? -Pająków XDD (P) ulubiona slodycz na ten moment -Chyba kinder maxi king albo ferrero rocher (P) ulubione chipsy?? -Laysy o smaku pieczonego kurczaka [*] a jako następnego nieszczęśnika typuje @ TheProShizer 6 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86898-odpowiedzi-psia-dupa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Say10 Uszatek Napisano 23 Marca 2024 Say10 Udostępnij Napisano 23 Marca 2024 (edytowane) Chodzi o Szeligę i zawieszonego ziomusia i coś czuję że w bicku dużo bo ma mój plan treningowy Edytowane 23 Marca 2024 przez Uszatek 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86898-odpowiedzi-psia-dupa/#findComment-416383 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodeo Rita Napisano 23 Marca 2024 Udostępnij Napisano 23 Marca 2024 przynajmniej szczere odpowiedzi, to się powinno doceniać zawsze jest fajnie bliżej poznawać użytkowników naszego forum więc dobra robota 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86898-odpowiedzi-psia-dupa/#findComment-416384 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 23 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 23 Marca 2024 24 minuty temu, psia dupa napisał: -Laysy o smaku pieczonego kurczaka [*] TY JESTES CHORY!!!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86898-odpowiedzi-psia-dupa/#findComment-416385 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi