Zasłużony moose` Napisano 21 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 21 Marca 2024 Witam w nowym temacie w Redakcji "Starcie światów"! Poznamy tu poglądy na różne tematy z perspektywy kobiety oraz mężczyzny. Moi goście: ilovehotmilfs:3 oraz Rodeo Rita Jak wygląda Twoje przygotowanie do wyjścia z domu? ilovehotmilfs:3 Noo, kilka godzin przed wyjściem wybieram outfit jaki ubiorę, robię masaż gua shua, maluje się, ubieram się i wychodzę Rodeo RitaNa szczęście odkąd ściąłem swoje gęste włosy na buzz cuta, to do wyjścia z domu potrzebuję jakichś 20 minut. Szybki prysznic, zęby, jak trzeba to golarka w ruch, jakieś fajne ciuchy przyodziać, perfum i adios Raczej normalna, nieskomplikowana, a przede wszystkim wygodna rutyna, bo kilka lat temu potrafiłem ogarniać się dwa razy dłużej. Co sądzisz o legalizacji broni na własny użytek? ilovehotmilfs:3 Temat rzekaaaa, jest wiele plusów jak i minusów, ale raczej w Polsce nie legalizowałabym Rodeo RitaPrzeeeeeeeciw! Żyjemy w czasach, w których ludzie z głową nie potrafią użytkować głupiego samochodu, a co dopiero broni. Żadne argumenty o samoobronie do mnie nigdy nie przemówią, bo to za obszerny argument żeby móc komuś strzelić bez zastanowienia w łeb. Chyba nie chcemy z Polski zrobić drugiej Ameryki, gdzie pełno jest kontroli bezpieczeństwa, a brakuje za to pewności, że nikt cię nie odstrzeli przechadzając się chodnikiem w biały dzień do fryzjera. Czy myślisz, że freeganizm jest w porządku, czy to już przesada? ilovehotmilfs:3 Jak dla mnie okej, niech każdy sobie robi co chce Poza tym, skoro i tak taka żywność miałaby być wyrzucona, to czemu ktoś nie mógłby jej wziąć Rodeo RitaSzczerze, to nigdy się w ten temat nie zagłębiałem, a przez to nie zdążyłem wyrobić jakiejkolwiek opinii. Ja generalnie jestem człowiekiem bardzo liberalnym i dopóki ktoś nie wyrządza komuś swoim zachowaniem krzywdy, to jestem w stanie tolerować naprawdę wszystko. Freeganizm wydaje się być racjonalnym pomysłem, szczególnie w czasach, kiedy konsumpcjonizm narasta w sile, a na świecie marnuje się za dużo jedzenia. My jako społeczeństwo chyba jeszcze nie przywykliśmy do takich zachowań, ale uważam, że to dobry krok w uświadomieniu ludzi o problemach, o których wcześniej wspomniałem. Kto wie, być może rozpowszechnienie freeganizmu spowoduje, że chociażby duże sieci supermarketów zaczną inaczej podchodzić do kwestii wyrzucania dobrego jedzenia. To mogłoby pomóc wielu osobom i to na różnych płaszczyznach. W przeszłości chowano ludzi z rzeczami, które miały im się przydać po śmierci. Z jakim przedmiotem zostałbyś/aś ty pochowany/a? ilovehotmilfs:3 Z żadnym, niczego po śmierci nie będę potrzebowała. No, może jedynie mp3 ze słuchawkami Rodeo RitaBardzo fajne pytanie, ale za cholerę nie znam odpowiedzi Może moją maść na alergię skórną, chociaż mam nadzieję, że po śmierci to raczej będę już zdrów jak ryba haha Jakie są Twoje najważniejsze zasady kiedy idziesz na randkę? ilovehotmilfs:3 Zakładam, że jak już się wybiorę na randkę to z kimś kogo w miarę lubię, także jedyną zasadą byłby zakaz ubierania skinny jeansow. Rodeo RitaPrzede wszystkim na nic się nie nastawiać i pozwolić lecieć temu spotkaniu na fajnym flow. Bycie naturalnym to podstawa, ale dla mnie najważniejsze jest chyba to, żeby dużo pytać. To jest w końcu bardzo miłe, jak ktoś cię słucha i próbuje się czegoś więcej o tobie dowiedzieć. Wtedy te rozmowy nabierają głębszego sensu, a nie są to jakieś dziwne small talki Jak wyobrażasz sobie swój ślub, jeśli kiedyś miałby się odbyć? ilovehotmilfs:3 W sumie to sama nie wiem, ja dosyć prosta jestem w tych kwestiach i mogłabym wziąć ślub nawet w budce od hotdogow Chciałabym jedynie być tam z bliskimi osobami i moimi zwierzakami.. Rodeo RitaHaaa, ale się nie odbędzie Ja raczej nie jestem zwolennikiem wydawania masy siana na jedną noc, kiedy za te pieniądze mógłbym z ukochaną zwiedzić połowę Europy. W dodatku te wszystkie przyrzeczenia, nieee, nieeee - wcale nie potrzebuję do tego księdza aby udowodnić jej moją miłość Ale dobra, na potrzeby pytania cofnę się myślami kilka lat wstecz, kiedy jako tako rozmyślałem sobie jak mógłby wyglądać ten dzień. Przede wszystkim ceremonia w plenerze, a mama jako najważniejsza kobieta w moim życiu prowadzi mnie do łuku weselnego przy muzyczce Elvisa Presleya "Can't help falling in love"... Ślub w stylu humanistycznym, a po wszystkim impreza na sali w klimacie stodoły żeby wesele miało taki wiejski klimat - nie wiem, ale mi się to generalnie baaardzo podoba Tam impreza do rana, a następnego dnia powtórka z rozrywki, bo wesele oczywiście dwudniowe. Chociaż mógłbym się uprzeć i powiedzieć, że nawet trzydniowe, bo u nas na Śląsku jest fajna tradycja zwana "trzaskaniem", kiedy goście weselni na dzień przed ślubem zjawiają się w domu Państwa Młodych i trzaskają na ich ogródku starą porcelanę. Potem zakrapiana imprezka często do późna, żeby chwilę później obudzić się i szykować na ślub Pięknie dziękuje moim gościom 4 Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki jednocześnie malując paznokcie. ♥ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86849-4-starcie-%C5%9Bwiat%C3%B3w-ilovehotmilfs3-rodeo-rita/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 21 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 21 Marca 2024 jeju, @ Rodeo Ritajak się rozpisał oczywiście wzorowe odpowiedzi jak na psiapsi przystało!! dziewczyny, nic jak tylko podbijać do Kamila @ moose`dziękuję za możliwość wzięcia udziału, dobra robota 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86849-4-starcie-%C5%9Bwiat%C3%B3w-ilovehotmilfs3-rodeo-rita/#findComment-416229 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodeo Rita Napisano 21 Marca 2024 Udostępnij Napisano 21 Marca 2024 dziękuję @ moose` za możliwość wzięcia udziału, a tobie @ ilovehotmilfs:3 za fajną reklamę haha czekam na więcej z tej serii, wiadomo! 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86849-4-starcie-%C5%9Bwiat%C3%B3w-ilovehotmilfs3-rodeo-rita/#findComment-416253 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miss Pupil biedny homiczek Napisano 21 Marca 2024 Miss Pupil Udostępnij Napisano 21 Marca 2024 wow ale fajne nigdy nie widzialam tak zaangazowanej @ ilovehotmilfs:3gratulacje kohaniutka pipi jest moc dobrze ze to nie ja bralam udzial bo pewnie nic bym nie wiedziala uwu 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86849-4-starcie-%C5%9Bwiat%C3%B3w-ilovehotmilfs3-rodeo-rita/#findComment-416271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor vivor Napisano 23 Marca 2024 Sponsor Udostępnij Napisano 23 Marca 2024 Ja miałem tu być z laureanka 2013 - 2023 2023 Csowicze Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86849-4-starcie-%C5%9Bwiat%C3%B3w-ilovehotmilfs3-rodeo-rita/#findComment-416374 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi