Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 17 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 17 Marca 2024 (edytowane) @ Hermann-.- [P] Jakie masz hobby? - Lubie grac w csgo i czytac ksiazki :3 [P] Gdzie planujesz wyjechac w wakacje? - W gory!! [P] Ile lat grasz w cs'a? - 4 z przerwami [P] Skąd pomysł na nick? - bo lubie scarlett johansson @ serrrnik P] Co w drugiej osobie sprawia, ze automatycznie jest u cb skreslona - nosi skiny jeans xd [P] Czy wystąpisz w moemnt prawdy zebym mogla cb przepytać i poznac tw brudne sekrety? - nie nigdy bym tam nie poszla bo sie za bardzo boje.. [P] Czy to prawda ze wykorzystujesz swoje atuty wygladowe aby uwodzic ludzi na swoją korzyść?(Przyklad: kiedys bylas z kims zeby cb nie zabil w amung us) - tak [P] Czy to prawda ze obrazasz ludzi w lolu zeby przelac swoja frustarcje zycia codziennego?! - NIE! [P] Czy chcesz byc redaktorem tego serwera a potem adminem bo potrzbujesz miec kontrole?! - jasne kontrole nad 3 uzytkownikami ktorzy komentuja mi moje artykuly [P] W jakom terie spiskowa nie wierzysz i dlaczego a w jakom wierzysz? (Ale taka jakas mocna co dla większości jest zbyt niewiarygodna) - nie wierze wwwwwwwww nie wiem, a wierze w to, ze szczepionki moga powodowac autyzm Xd [P] Skad wiesz o dinozaurach??? (Ostatnia ciekawostka) Widzilas je? Nie sadze - bylam kiedys jaskoniowcem i jak ewa kopacz bilam dinozaury kamieniami [P] Jakiego wydarzenia sie wstydzisz??? Co takiego zrobilas ze jest z tobom do teraz przyznaj sie. - zeszczalam sie w gacie jak spalam u @ cutekinia [P] Kiedy nagrasz tik tok o naszej przyjaźni? - moge nawet dzis bo kocham naszom przyjazn ;33 [P] Czy to prawda ze twoj pies jest tak glodny ze wpierdala myszy? - juz nie wpierdala [P] Czy to prawda ze kiedys bylas youtuberka co nagrywala kota swojego ale potem ten kot spierdolił i się skonczylas w internecie? - XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tak [P] Co poroabiasz w wolnym czasie? - gram, gram, gram, gram, gram, gram [P] Czy to prawda ze orientujesz sie w cenach za stropy bo sama kiedys sprzedawalas? Jak tak to po ile schodza bo chce zaczac biznes - tak i mi placil 50 zl za skarpetki [P] Co chcesz robic w przyszłości - twojom siostre [P] jaki jest twoj ulubiony kolor - czarny [P] Jaki jest twuj ulubiony film - za duzo lubjee :(( [P] Ulubiony aktor i aktorka - Jacob Elordi i Sydney Sweeney [P] Czego nie lubisz w zwierze kret - nie lubie fantastic tigers :))))) [P] Co chcialabys orzekazac polskiej młodzieży i polkiemu społeczeństwu w przedziale 40-100lat? - nie noscie skinny jeans @ psia dupa [P] kiedy wyslesz stopy dla white - nigdy???? [P] czy kochalabys mnie dalej jakbym byl hermanem - oczywiscie jeszcze mocniej [P] kiedy wbijesz na jaila - kiedy mn zaprosisz ;33 [P] czy chcialabys byc marynarzem, miec tatuaze, podrozowac zwiedzac swiat, pieknie zyc, garsciami z zycia brac? - nie... [P] lubisz homiki - tak kocham @ cutekinia @ cutekinia(nie dam formatowania bo sie usuna emotki xd) [P] gdybys mogla zamienic sie miejscami z jakimkolwiek zwierzeciem np homiczkiem na jeden dzien ktore wybralabys i dlaczego? - ptak mosze [P] czy masz jakies dziwne talenty lub umiejetnosci ktorymi moglabys sie pochwalic? np ryk smoka - umiem wydawac dzwiek zombie z minecraft [P] czemu jestes takom niudziarom i nie uzywasz czituw do csa!!! - bo nie jestem az takom pokrakom w cs aby ich uzywac!! [P] gdybys mogla zjesc jedna rzecz przez reszte zycia co by to bylo? u mnie kolba uuu - pizza... [P] wolisz panie homiczkowe czy panuw zastanow sie dobrze!!! - panuw i panje <333 <333 [P] jaki jest twoj najdziwniejszy zwyczaj lub nawyk ktorego nikt nie zna??? taki jak sikanie u mnie w lozku? - przegladanie sie w kazdym mozliwym lustrze jakie mijam [P] ilu mialas partneruw zyciowych i dlaczego!! chcemy poznac twoje sekretne zycie uwu - jednego [P] czy bylas z kims dla pieniendzy i fanu czy wykorzustujesz ludzi aby poprzec swoj autorytet ja biedny homiczek zostalam juz oskamowana - tak taka slawna ytberke kottek24 [P] slyszalam ze kiedys bylas chlopakiem na msp to prawda????? tak nie - tak [P] czy to prawda ze probujesz sie kazdemu przypodobac aby podbic sb ego - tak i nie!!!! [P] manipulujesz ludzmi tak aby zawsze przyznali ci racje albo zeby sie wybielic? - nie nigdy [P] myjesz sie co dwa dni aby oszczedzac wode? dbasz o planete naszom???? muw - tak masz mnie.. [P] czy to prawda ze jak robiz sobie tarota i wychodzi ci negatywna karta to obracasz aby byla pozytywna? - tak xDDDDDDDDDDD czasami @ Bako [P] Ryba czy mięso? - mieso!! [P] Jaka jest Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa? - merida waleczna [P] Ulubiony serial? - euphoria [P] Czitowałas kiedyś? - nigdyyy [P] Kolor stop? - czarny [P] Długość włosów na głowie? - krutkie do ramion [P] Najbardziej znienawidzony użytkownik? - nie powiem @ ^Yoshi^ (P) Ile masz Wiosen? - 18 jusz (P) Zainteresowania/Hobby? - gry gry gry (P) Czy masz jakies zwierzaczki w domku? - psa!!! (P) Uczysz sie gdzies / Pracujesz? - ucze w liceum (P) Jak sie odnajdujesz jako Redaktor tutaj na sieci? Nie sprawia ci to wiekszego problemu? - jest okej, ale aktywnosc czasami slaba (P) Co sadzisz o osobach które nie popieraja aborcji? - nic, kazdy ma prawo uwazac co chce, ale raczej staram trzymac sie na dystans od takich osob (P) Jestes kobieta niezalezna czy bardziej w druga strone? - niezlaezna 101%%% (P) Co robisz na codzien w życiu? - ucze sie, jem, spie, gram w cska, gadam z @ cutekinia (P) Mieszkasz sama czy z rodzicami? - z @ cutekinia (P Najbardziej znienawidzony użytkownik? - nie moge powiedziec (P) Kogo z administracji lubisz najabardziej? - @ White Legend (P) Ulubiony użytkownik? - @ psia dupa (P) Jak masz na imie? - Marysia (P) Glosowalas w wyborach ? Jesli tak to na kogo? - nie ;cc @ Jax Teller [P] Jak znalazłaś się na CSowiczach? - przez @ psia dupabo mnie namowil na tooo ;33 [P] Zjadłabyś ślimaka, żabie udka albo ośmiornicę? - po malpeczce moze, na trzezwo nie.. [P] Twój ulubiony artysta? - Labrinth i Eminem [P] Gdybyś wygrała milion złotych, to co byś zrobiła z tymi pieniędzmi? - zainwestowala [P] Czy wierzysz w duchy i UFO? - tak [P] Masz jakieś hobby lub coś szczególnie Cię pasjonuje? - medytacja, astrologia, numerologia, kryminalistyka [P] Wolisz mocny czy delikatny makijaż? - delikatny oczywiscie [P] Z kim przyjaźnisz się najdłużej i ile to już czasu? - @ serrrnik14 lat [P] Czy jest jakiś strach z dzieciństwa, który nawet w tym wieku nadal Cię paraliżuje? - z dziecinstwa chyba nie [P] Gdybyś była mężczyzną przez jeden dzień, co byś zrobiła? - zwalila sobie chyba [P] Podaj swoje TOP5 filmów. - nie potrafie w rankingi, wybacz :< [P] Jaki jest znak Twojego zodiaku? - ryby w sloncu, w ksiezyciu mam wage, w ascedencie byka [P] Czy próbowałaś kiedyś jakiś narkotyków? - [P] Czy grasz w totolotka lub zdrapujesz zdrapki? - tak i uwaga nic nie wygralam nigdy!! im dumb asf DZIEKUJE ZA PYTANKA WSZYSTKIM!! JESTESCIE THE BEST typuje do next pytan @ psia dupa Edytowane 21 Marca 2024 przez ilovehotmilfs:3 5 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86818-odpowiedzi-ilovehotmilfs3/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodeo Rita Napisano 17 Marca 2024 Udostępnij Napisano 17 Marca 2024 XDD piękne, aż się zaśmiałem w kilku momentach 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86818-odpowiedzi-ilovehotmilfs3/#findComment-415950 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serrrnik Napisano 17 Marca 2024 Udostępnij Napisano 17 Marca 2024 Aha mam wieciej pytan niz odpowiedzi leoeijj szybko mi odpisz na mess pozdrawiam i jestem zawiedizona klamstwami jakie tu padly 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86818-odpowiedzi-ilovehotmilfs3/#findComment-415957 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Say10 Uszatek Napisano 17 Marca 2024 Say10 Udostępnij Napisano 17 Marca 2024 aha ciekawe ciekawe liczyłem w jednym pytaniu na inną odpowiedź. Przez ilovehotmilfs:3, 17 Marca 2024 jakim 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86818-odpowiedzi-ilovehotmilfs3/#findComment-415958 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi