Zasłużony Popularny post ilovehotmilfs:3 Napisano 10 Marca 2024 Zasłużony Popularny post Udostępnij Napisano 10 Marca 2024 (edytowane) Cześć! Zapraszam do zabawy, w której Użytkownicy anonimowo wyrażają opinie o innym użytkowniku. Zadaje kilka krótkich pytań a moi anonimowi goście na nie odpowiadają. Dziś na celowniku jest @ Zuzaa Co sądzisz o @ Zuzaa? #użytkownik1 Jest to bardzo pozytywna osoba, z poczuciem humoru, który nie jest często spotykany. #użytkownik2 Jest świetnym redaktorem, bardzo doceniam jej pracę. Jest towarzyska, pomocna i bezproblemowa. Bardzo ciepła i pogodna osoba. #użytkownik3 Sądzę, że to całkiem sympatyczna i inteligentna dziewuszka. #użytkownik4 Fajna dziewczyna, miła oraz pomocna. Czasem jej również wyjdzie jakiś żart. #użytkownik5 Zdolna i mądra dziewczyna, bardzo podziwiam jej systematyczność. ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Gdybyś mógł/mogła zadać jej jedno pytanie mając gwarancję odpowiedzi to, o co byś spytał/spytała? #użytkownik1 Masz chłopaka ? #użytkownik2 Jak pełnia księżyca wpływa na rozwój kolarstwa w Chinach? #użytkownik3 Co planujecie w redakcji na wielkanoc? #użytkownik4 Kogo wyrzuciłaby z redakcji, jakby to od niej zależalo? #użytkownik5 Kto z redakcji sprawuje się najlepiej? ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jak brzmiałby tytuł filmu o jej życiu? #użytkownik1 Życie na krawędzi. #użytkownik2 Dziennik Zuzy Jones! ;d #użytkownik3 Better Call Zuzaa. #użytkownik4 Nie wiem, może Zuzia po prostu. #użytkownik5 Zuzanna with an "nna". ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jaką radę możesz dać @ Zuzaa? #użytkownik1 Hmm nie wiem, znam ją zbyt krótko żeby dawać jej jakieś rady. #użytkownik2 Musi bardziej w siebie wierzyć! Nie słuchać opinii osób, którzy nic nie wnoszą do jej życia ♥ #użytkownik3 Myślę, że nie ma takiej potrzeby, żeby coś jej radzić. #użytkownik4 Niech nie bierze wszystko do siebie, trochę więcej luzu na forum. #użytkownik5 Lekko dłuższe wywiady. ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co w niej lubisz a co Cię denerwuje? #użytkownik1 Co w niej lubię? Jej pozytywne nastawienie do wszystkiego #użytkownik2 Denerwuje chyba nic. Niczym mi nie podpadła ;d Lubię w niej kreatywność, podejście do wykonywanych zadań, bezinteresowność i taką „lekkość”, która od niej bije. #użytkownik3 Lubię w niej jej systematyczność, a niczym mnie nie denerwuje. #użytkownik4 Tak jak wspomniałem w pytaniu pierwszym. Jest to dziewczyna z fajnym charakterem, można pożartować, ale również poważnie pogadać, więc to na pewno lubię. Nie znam jej na tyle, żeby powiedzieć co mnie w niej denerwuje. #użytkownik5 Lubię ambitność i systematyczność, nie denerwuje mnie nic. ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Jakim jednym słowem byś opisał/a tego użytkownika? #użytkownik1 Pomocna. #użytkownik2 Ambitna. #użytkownik3 Prawniczka. #użytkownik4 Progres. #użytkownik5 Zuzaa. ✦‧₊˚꒷︶︶꒦꒷꒦︶꒷❀♥❀꒷︶꒦꒷꒦︶︶꒷˚₊‧✦ Co chciał(a)byś mu anonimowo przekazać? #użytkownik1 Zuza oszczędź trochę Legenda na tsie #użytkownik2 Chętnie zobaczę więcej autorskich serii w redakcji, tak jak ma „co wolisz?” #użytkownik3 Trzymaj fason i oby tak dalej! #użytkownik4 Powodzenia na forum, a szczególnie w życiu. #użytkownik5 Masz śliczne włosy!! grafika od najlepszego i niepowtarzalnego homika dziekuje za pomoc!! <33 @ cutekinia Edytowane 10 Marca 2024 przez ilovehotmilfs:3 9 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86717-43-opinia-zuzaa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedny homiczek Napisano 10 Marca 2024 Udostępnij Napisano 10 Marca 2024 (edytowane) kochaniutka pipko moja wyszlo nam bosko!!!!!!! uwu yay tak pieknie jak widok mojej kolby gdy ujrzysz mn i docenisz..............................czyli nigdy tak czysto i schuldnie jak nigdy nie bylo u mnie w klatce ale na szczescie ucieklam..... do was na forum muwie prawde piszczacym glosikiem zglaszam swom petycje o opiniolandi dla biednego homiczka... mam nadzieje ze ktos mnie zauwazy i swa redaktorskom dloniom poglaszcze mnie pozdrawiam serdecznie i zapraszam na homiczom wudeczke nie no jak cos to ja nie pije jestem za maltuka Edytowane 10 Marca 2024 przez cutekinia 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86717-43-opinia-zuzaa/#findComment-415206 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor vivor Napisano 10 Marca 2024 Sponsor Udostępnij Napisano 10 Marca 2024 No fajny ma instagram Pozdrawiam 1 1 2013 - 2023 2023 Csowicze Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86717-43-opinia-zuzaa/#findComment-415212 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi