Zasłużony Cry Napisano 8 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 8 Marca 2024 @ BakoMister [P] Czy zjadlbys zdechłą mysz za 100 zł? Nie [P] Jechałeś kiedyś samochodem po pijaku? Nie [P] Preferujesz seks w trójkącie? Oczywiście [P] Wolisz dobrego kebsa czy dobra pizzę? Dobrą pizzę [P] Ulubiony alkohol? Whisky [P] Myślisz że możesz komuś z forum zaufać bezgranicznie? Nie [P] Wymienisz trzy osoby co powinny według Ciebie wylecieć z permem na forum? Jest parę osób ale nie ma co pisać na każdego przyjdzie czas. [P] Iść w niedzielę do kościoła czy zadzwonić po dziewczynę z Roxxxy ( tak wiem już nie istnieje ale coś w ten deseń ) ? Oczywiście że do kościoła @ Jax Teller [P] Czy masz jakieś hobby? Sporo ich ale głownym moim hobby to piłka nożna. [P] Skąd pomysł na nick? Z tego co pamiętam z cs bo jak grałem miałem nick "Why u still crying?" [P] W jakim wieku zacząłeś grać w kanter strajka? Jak byłem młody jak każdy praktycznie ale wróciłem do cs jakoś 2 lata temu. [P] Czy lubisz krupnik? Nie [P] Najbardziej obciachowa piosenka, którą znasz na pamięć to? Za oknem deszcz, a przy mnie ona ona ........ [P] Czy potrafisz grać na wuwuzeli? Nie [P] Jak tu znalazłeś się? Aj tak z serwera wbiłem na forum i o to jestem. [P] Do której partii politycznej najbliżej Twoim poglądom? - [P] Czy chciałbyś zasilić szeregi redakcji? Na ten moment raczej nie z braku czasu ale może kiedyś. Nominuję @ ilovehotmilfs:3 4 1 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86687-odpowiedzi-cry/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony ilovehotmilfs:3 Napisano 8 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 8 Marca 2024 dziękuję za nominację! 2 godziny temu, Cry napisał: [P] Iść w niedzielę do kościoła czy zadzwonić po dziewczynę z Roxxxy ( tak wiem już nie istnieje ale coś w ten deseń ) ? bardzo ciekawe pytania Ci się trafiły 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86687-odpowiedzi-cry/#findComment-415024 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi