.Czika. Napisano 30 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2024 To lecimy z tym @ #MuremZaBonusem [P] Kiedy napiszesz podanie na rangę redaktor? [O] Wtedy kiedy przestaniesz o tym gadać A tak poważnie nie wiem na prawdę, z jednej strony w sumie mogłabym ale z drugiej ciężko z czasem trochę by pełnić tą funkcję i nie wiem czy bym się na nowo odnalazła. [P] Jaki rodzaj bielizny lubisz Najbardziej? [O] Wygodny XD Nie no biała koronka z paskiem na du**ę XD [P] Oglądasz filmy dla dorosłych jak tak to jaka kategoria? [O] No pewnie, BDSM bądź gangbang [P] Ulubiona pozycja podczas seksu? [O] Na żabę XD hahaha A tak serio taka w której czuję się dobrze :) [P] Czy gadanie na temat seksu to dla Ciebie temat tabu? [O] Nope xd Ja typ babki z którą można porozmawiać na każdy temat @ flusha33 [P] Jakie masz hobby? [O] Od zawsze moim hobby był taniec co łączyło się też z muzyką, ale życie napisało mi inny scenariusz [P] Jesteś bardziej optymistką czy pesymistką? [O] Raczej realistką XD [P] Co najbardziej lubisz jeść? [O] Sałatki w każdej postaci [P] Jakiego typu muzyki słuchasz najczęściej? [O] Każdej która wpadnie mi w ucho A głównie muzę zapodaje mi @ Do spodu [P] Skąd pomysł na nick? [O] Z internetu, coś tam szukałam i wpadło [P] Wygrywasz milion w loterii, na co go przeznaczasz? [O] Na chore te najmłodsze dzieci [P] Kto lub co motywuje Cię do działania? [O] Mój syn [P] Jaka jest twoja ulubiona gra? [O] Wiadomo, że Csik @ noonoo [P] Co było fajnego, gdy byłaś młoda, ale teraz nie jest fajne? [O] Całkowita wolność [P] Jaka jest najpiękniejsza plaża, na której byłaś? [O] Plaża nudystów w Niemczech [P] Kiedy uzasadniona jest cenzura? [O] Kiedy jej nie ma XD [P] Jaki jest najdziwniejszy SMS lub e-mail, jaki otrzymałaś? [O] Ch**owy hahah [P] Jakie dziwne kombinacje jedzenia lubisz? [O] Ketchup z bigosem [P] Jaki dziwny zapach naprawdę lubisz? [O] Zapach benzyny ale myślę, że nie tylko ja [P] Jakie zwierzę chciałabyś najbardziej zjeść? [O] Suszone robaki te z Meksyku @ Do spodu [P] Miejsce do którego chciałabyś się kiedyś wybrać? [O] Nowy York [P] Czy uważasz. że każdy człowiek może być szczęśliwy tylko jest leniwy? [O] Uważam, że nie. Nie raz są ludzie co mają dużo chęci a nie zawsze wychodzi bo widocznie co innego jest im pisane bądź mają rzucane kłody pod nogi. Podnoszą się ale to nic nie daje. [P] Przefarbujesz się jeszcze na blond? [O] Myślę, że jest to możliwe [P] Jest coś co zawsze poprawia ci humor? [O] Tak, Twoje głupawki XD [P] W co kiedyś najwięcej pogrywałaś? [O] W Need for Speed [P] Jest ktoś na tym forum kogo wolałabyś żeby nie było? [O] Oczywiście, że tak [P] Jakbyś dostała zastrzyk gotówki i chciałabyś powiększyć ten zastrzyk gotówki to jaka branża by cię interesowała lub w jaki sposób byś to chciała zrobić? [O] Na pewno bym założyła własną działalność Odnośnie branży pewnie coś związanego z moimi zawodami [P] Czemu nie zaczniesz dorabiać robiąc ludziom paznokcie/makeup? [O] Bo nie mam talentu i czasu [P] Najładniejszy makijaż jaki wykonałaś lub jaki widziałaś? [O] Pełno jest takich Ale ja najbardziej lubię mocne makijaże na oczach a delikatny kolor na ustach do tego Odnośnie kolorów muszą być coś typu nude xd [P] Najdziwniejsza rzecz jaką od kogoś dostałaś? [O] Wibrator na 18 XD [P] Uważasz, że ludzie są wredni? [O] Pewnie, że są. I teraz jest ich coraz więcej Sama jestem tego przykładem hahah [P] Kiedy jedziemy do energylandi? [O] Wtedy kiedy będzie ciepło Do kolejnej edycji nominuję @ White Legendbądź @ Cry Udanego wieczoru, pozdrawiam ludzie 6 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86249-odpowiedzi-czika/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Do spodu Napisano 30 Stycznia 2024 Donator Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2024 Piękne odpowiedzi od pięknej osoby 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86249-odpowiedzi-czika/#findComment-412296 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZ6 Napisano 30 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2024 47 minut temu, .Czika. napisał: [P] Oglądasz filmy dla dorosłych jak tak to jaka kategoria? [O] No pewnie, BDSM bądź gangbang Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86249-odpowiedzi-czika/#findComment-412298 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noonoo Napisano 31 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2024 To nie moje odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86249-odpowiedzi-czika/#findComment-412306 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi