Zuzaa Napisano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2024 (edytowane) Witam was kochani w kolejnym wywiadziku w moim wykonaniu. Dzisiaj mam przyjemność gościć @ visi0nEer Witam Cię cieplutko powiedz nam wszystkim jak się czujesz w tej zimowej porze? Siemanko Zuzaa i czytający. Dziękuję za zaproszenie do wywiadu Wracając do pytania. Czułem się dobrze dopóki w okresie świątecznym za dużo się opiłem i objadłem. Cztery kilogramy przybyły i czuję się lekko zmulony. Kilka tygodni i przywrócę wagę do normy. Ogólnie zawsze czuję się dobrze w zimowej porze, jedynym mankamentem jest to, iż dzień trwa za krótko. Oj zdecydowanie zbyt szybko robi się ciemno. Powiesz nam skąd pochodzisz i coś opowiesz o sobie? Pochodzę z województwa Zachodniopomorskiego. Szkoda, że nie mieszkam bardziej na południu Polski, bo bardzo lubię zwiedzać górskie szlaki. Może kiedyś się przeniosę bardziej na południe, czas pokaże. Jeśli chodzi o mnie, to coraz bliżej 27 urodziny. Można rzec, że jestem troszkę sportowym świrem. Od czasów gimnazjum każdego roku mam ostrą zajawkę na jakąś dyscyplinę sportu, w niektóre lata nawet na dwie jednocześnie. Po za tym jestem lokalnym talentem cs 1.6, który nie osiągnął wysokiego szczebla tej gry. Nie żałuję tego, bo dla mnie cs 1.6 był zawsze ciekawą rozrywką. Sama kiedyś byłam sportowym świrkiem, ahhh co za czasy. Skąd się wzięło Twoje zainteresowanie sportem, a w szczególności bieganiem i pływaniem? Myślę, że zainteresowanie sportem ukształtowało się u mnie we wczesnych latach życia. Gdy byłem dzieckiem (chociaż teraz jestem pełnoletnim dzieckiem ) to po lekcjach i w wakacje non stop bawiłem się na dworze i grałem w gry zespołowe. W podstawówce bardzo spodobała mi się gra w dwa ognie i piłka nożna. Od kilku lat preferuję bieganie i pływanie, bo pozwala mi to się odstresować i oczyścić umysł. Pływanie pomaga mi utrzymać kręgosłup w dobrej dyspozycji. Bieganie zaś umożliwia mi utrzymanie w miarę satysfakcjonującą sylwetkę. Moim ulubionym stylem pływania jest styl klasyczny. Jak bieganie to gdzie i w jakich warunkach? Długie dystanse czy krótkie? Bieganie samemu czy z kimś? Biegam wyłącznie poza miastem, ponieważ w mieście ciężko było by "oczyścić umysł". Biegam we wszystkie pory roku oprócz zimy. Mogę nawet w deszczu, byle nie było dużo błota, bo nie chce ubrudzony jak świnka wrócić do domu. Dla niektórych będą to krótkie dystansy, a dla wielu zabójcze Biegam od 4 do 7 km. Przeważnie samemu, ale jak się uda z kimś umówić na wspólne bieganie to dla mnie super odmiana. Bieganie z kimś to zawsze miła odmiana (biegałam 8 lat), byłeś typem osoby, która chętnie się uczyła w szkole/ na uczelni? Na swój wiek masz ładny staż w bieganiu. W liceum/na uczelni chętnie się uczyłem tylko tych przedmiotów, które mnie ciekawiły oraz tych które były bardzo potrzebne. Resztę przedmiotów starałem się zdać jakimś sposobem albo ledwo co A dziękuję to zasługa klasy lekkoatletycznej Wspominałeś mi kiedyś o wyjazdach za granicę, gdzie się wybierałeś i co tam robiłeś? Łeee to Ty też jesteś sportowym świrkiem Krajów które odwiedziłem trochę się już zebrało. Poza UE jeszcze się nie wybrałem. W celach służbowych najlepiej wspominam delegacje w Belgii oraz w Niemczech. Udało się wtedy dużo załatwić zawodowo, a przy okazji poznać dużo kompetentnych i przyjaznych ludzi z branży. Również wypić dużo dobrego piwa W ramach turystyki najlepiej wspominam Grecję i Austrię. W Grecji przekonałem jak się żyje w prawdziwym upale, przeżywając dni pełne zabawy i uśmiechu. W Austrii podziwiałem piękne wioski, góry i szlaki turystyczne. Nie spodziewałem się, że aż tak bardzo polubię kuchnię austriacką. Czy Twoja praca jest związana z Twoim wykształceniem i na czym to polega? Jak najbardziej jest. Jestem po studiach z Inżynierii Mechanicznej. W pracy projektuję precyzyjne części do układów mechanicznych. W skrócie: tworzę wiele specjalnych części w 3D, do tego dobieram potrzebne standardowe elementy (np. Łożyska, silniki, przekładnie, śruby itd.). Na podstawie tych części tworzę finalny produkt: układ mechaniczny bez swojego napędu albo podzespół jakiejś maszyny/pojazdu. Mam nadzieję, że nie zanudziłem tą odpowiedzią xD Zdecydowanie nie! Jest to ciekawe Czy masz rzecz, którą kochałeś robić za dzieciństwa i nadal kochasz ją robić? Miło mi to słyszeć Tą rzeczą są planszówki i gry karciane. Nie ma znaczenia czy te pospolite, czy te bardziej złożone. W dobrym towarzystwie zapewniają super zabawę. Za dzieciństwa w naszej grupce koleżanek i kolegów czasem graliśmy w gry planszowe, których ukończenie zajmowało nawet 6 do 7 godzin Pytanie z innej kategorii, Gdybyś miał opisać twój idelany wieczór z drugą połówką to jakby wyglądał? Letnia pora. Kolacja w restauracji. Wewnątrz przygaszone światło nadające klimat. Na drugim końcu pomieszczenia muzyk grający na fortepianie i wokalistka. Nadają romantyczną atmosferę delikatnymi, ale wyrazistymi piosenkami z barów i restauracji w USA, z czasów po IIWŚ. Przeplatanymi kawałkami jazzowymi. Podczas kolacji luźna rozmowa na wiele tematów, do tego dużo śmiechu i wzajemnych przenikliwych spojrzeń. Po kolacji krótki spacer na plażę. Tam rozstawiam koc, rozlewam dobre czerwone wino do kieliszków. Wtuleni w siebie, w ciszy, podziwiamy zachód słońca. Jaki romantyk Jak byś opisał swój prywatny ideał kobiety? Trochę tak Kobieta, która ma jakieś zainteresowania oprócz mediów społecznościowych. Szanująca siebie i mnie. Szczera, o dobrym sercu. Mająca chęci rozwijania się/zbudowania ze mną czegoś lepszego. W miarę szczupła, długowłosa i uśmiechnięta Mega słodko Wakacje w Polsce czy zagranicą? Opiszesz jakby one miały wyglądać? Tym razem wakacje w Polsce. W porze letniej chciałbym wyruszyć na trudniejszy szlak tatrzański w mocnej grupie. Może być nawet jeden wytrwały kompan lub kompanka ( ͡° ͜ʖ ͡°). Chciałbym przejść długą trasę w dwie doby. W nocy spać w schronisku, czego nigdy nie próbowałem. Wybrać trasę dającą wyzwanie ale jednocześnie z pięknymi widokami. Przez kilka następnych dni wybrać delikatne trasy, z długimi przystankami na relaks. Najlepiej w dobrych punktach widokowych. Ogólnie na sportowo, bo podczas ostatnich wakacji było za dużo leżingu i smażingu Czyli można powiedzieć, że to jeden z celów na ten rok? Czy masz jeszcze jakieś inne postanowienia i cele na właśnie 2024 rok? Pierwsza sprawa to stworzyć poważny związek. Nie widzi mi się już nawiązywać krótszych znajomości, chciałbym na tym polu jakąś stabilizację. Druga to poprawić swoją sylwetkę, ale z tym działam od pół roku. Potrzeba trochę cierpliwości, nie zamierzam używać dopalaczy xd Trzymam kciuki! A powiedz nam, czy muzyka dodaje Ci siły do działania? Czego najbardziej lubisz słuchać, a przy czym Ci się najlepiej tańczy? Dzięki, przyda się! Łatwo nie będzie. Ale jakby było łatwo, to nie było by satysfakcji. Muzyka czasem dodaje mi siły do działania. Myślę że bardziej pozwala mi się uspokoić gdy się zbierze we mnie negatywna energia albo po tym jak mnie ktoś/coś zdenerwuje. Najbardziej lubię słuchać Rock/Metal i różne odmiany muzyki elektronicznej. Najlepiej tańczy mi się przy muzyce klubowej i latynoskiej. Taniec, taniec to imprezka, jak impreza to na mieście, w klubie a może domówka i dlaczego? Preferuje domówki, bo na domówce oprócz tańczenia jest też możliwość w miarę swobodnie porozmawiać, czasami też pochillować. W klubach, oprócz toalet, ciężko jest wymienić zdanie bez wydzierania mo**y, co na dłuższą metę męczy. Do klubu lubię pójść od czasu do czasu dla odmiany, pokręcić nóżką i porobić bekę ze znajomymi Jak już impreza to i trunki, z alkoholem czy bez? Ulubiony gatunek %? Czy piwo to alkohol? Z alkoholem ale trzymając fason Film mi się nie urwał od dwóch lat i nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze urwie. Najbardziej lubię piwo. Jestem otwarty na różne rodzaje piw i z różnych stron świata. Butelkowe najbardziej lubię IPA i Stout. Natomiast z beczki uwielbiam piwa belgijskie. Piwo to alkohol ale dopiero po wypiciu więcej niż 0,5 L Mam trochę inne pytanie, jaki gatunek książki czytasz najchętniej i czy masz swoją ulubioną książkę? Ooo, nagła zmiana tematu, jak nagłe zwroty akcji w filmie. Teraz czytający nie mogą się oderwać od naszej rozmowy Ciężko wybrać, niech będzie że fantasy albo kryminały. Nie mam ulubionej książki. Uwielbiam sagę "Wiedźmin" A z którym autorem książki chciałbyś się spotkać i pogadać najbardziej? Nigdy się nie zastanawiałem nad tym. Niech będzie Radek Kotarski. Jest gadułą, ma pojęcie o wielu sprawach i wydaje się sympatyczny. Myślę że rozmowa z nim była by luźna i ciekawa. Skoro czytasz książki, wolisz bardziej książki czy może jednak oglądać filmy/seriale i jaki jest według Ciebie godny polecenia? Preferuję czytanie książek. Odnoszę wrażenie, że bardziej pobudzają moją wyobraźnie i poprawiają mi nastrój. Jeśli ktoś lubi seriale komediowe to polecam "How I Met your Mother". Motywy tam występujące są oryginalne i rozbawiające do łez. Różne akcje związane z Barney'em Stinson'em są za mocne xDDDDD 9 sezonów wyśmienitego oglądania Dziękujemy za polecajkę, myślę że ktoś na pewno obejrzy Wracamy do tematyki forumnowo-serwerowej, tradycyjnym pytaniem jest skąd pomysł na nick? Będąc w gimnazjum zacząłem grać w cs. Na początku grałem z nickiem "Mistrz AK47 ~" Raz będąc z kolegami na dworze, miałem ubraną koszulkę z napisem "vision". Jeden z kolegów nagle rzucił: "Może ustaw sobie nick na vision, dobrze by wyglądał". Od tego dnia grałem na nicku vision, ale czułem że czegoś mi w nim brakuje. Dodałem do nicku męską końcówkę i delikatnie przy świrowałem z "0" i "E". Na tym nicku gram od 12 lat. Twój nick ma więcej lat, niż niektórzy gracze na DD2 Czy jesteś w stanie określić z kim masz najlepszy kontakt z całego forum/ serwera? I więcej niż spora część graczy JailBreak Wracając do pytania. Bardzo ciężko wskazać konkretne osoby, bo na DD2 i forum ogólnie panuje pozytywna atmosfera. Wśród administracji DD2 czuję się swobodnie. Ze stałymi graczami DD2 jest luźno, czasami aż zbyt Z wyższą administracją forum i redaktorami można sobie pośmieszkować i porozmawiać o pierdołach, ale i tez poruszyć poważniejsze tematy. Czyli z wszystkimi masz dobre relacje Co Ci sprawia największą przyjemność i jak oceniasz adminowanie na DD2? Powiedzmy. Nie jestem zupą pomidorową, żeby wszyscy mnie lubili xD Największą przyjemność sprawia mi sprawne odsiewanie cheaterów i pomoc graczom. Chętnie odpowiadam ludziom na serwerze na pytania o ustawienia gry, problemy z grą/PC oraz pytania o serwer/forum. Adminowanie na DD2 oceniam dobrze. Jak na taką niewielką grupkę adminów nasza aktywność jest zadowalająca. Na serwie trzymamy porządek. Na szczęście nie robimy tego poprzez tyranie i sadystyczne metody. Mam już ostatnie pytanko do Ciebie, dlaczego grasz jeszcze w CS'a 1.6 ? Masz swój prime time czy to dla zabicia czasu? To na koniec się rozpiszę Odpowiedzią jest silny sentyment do tej gry. Z okresu gimnazjum pamięć o grze w cs 1.6 przeplata mi się ze wspaniałymi wspomnieniami z życia. Czas gimnazjum był najintensywniejszy w kontekście cs. Grałem w ligach ESL. Byłem członkiem klanu, który dobrze funkcjonował ale zarazem zapewniał dobrą zabawę. Rozegrałem kilka lokalnych LANów. Pamiętam jak przeżywałem udział Złotej Piątki w topowych turniejach. Mój prime trwa od 2020 roku do chwili obecnej. Myślę, że wynika to ze zmiany stylu gry. Do roku 2017 preferowałem full auto i wolniejszy styl gry. Po kilkuletniej przerwie, wróciłem w 2020. Zacząłem grać szybko i starać się ubić każdego kilkoma strzałami. Najlepiej one tapem Bardzo dziękuję Ci za wywiad. Kogo widziałbyś w kolejnej edycji? Również dziękuję. @ Semper Invicta albo @Rapcore Czas na szybkie strzały: Kawa czy herbata do śniadania? Kawa Spotify czy YouTube? YouTube Pizza czy burger? Burger Polskie piosenki czy zagraniczne? Zagraniczne Wolisz raperów czy youtuberów? Raperów Blondynki czy brunetki? Blondynki Starsza czy młodsza? Młodsza Być wysokim czy silnym? Wysokim 100 tyś w gotówce czy w krypto walucie? W gotówce Dom czy mieszkanie? Dom Edytowane 14 Stycznia 2024 przez Zuzaa 6 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86076-wywiad-z-visi0neer/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZ6 Napisano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2024 To twój najdłuższy wywiad chyba Dobra robota Zuza Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86076-wywiad-z-visi0neer/#findComment-411376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Jax Teller Napisano 14 Stycznia 2024 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2024 No to teraz już wiem skąd masz takie skillsy@ visi0nEer Kolejny fajny wywiad jak i ciekawa osoba ! 2 NO PAIN NO GAIN Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86076-wywiad-z-visi0neer/#findComment-411378 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
visi0nEer Napisano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2024 @ Zuzaa wywiad przeprowadzony przez Ciebie to sama przyjemność. Dzięki za ciekawą rozmowę 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86076-wywiad-z-visi0neer/#findComment-411379 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mem Master Semper Invicta Napisano 14 Stycznia 2024 Mem Master Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2024 3 godziny temu, Zuzaa napisał: Kobieta, która ma jakieś zainteresowania oprócz mediów społecznościowych. Szanująca siebie i mnie. Szczera, o dobrym sercu. Mająca chęci rozwijania się/zbudowania ze mną czegoś lepszego. W miarę szczupła, długowłosa i uśmiechnięta Hej, jestem tu! 5 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86076-wywiad-z-visi0neer/#findComment-411382 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran flusha33 Napisano 15 Stycznia 2024 Weteran Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 Pięknie wyszło 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86076-wywiad-z-visi0neer/#findComment-411433 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Do spodu Napisano 17 Stycznia 2024 Donator Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2024 Fajny wywiad swój człowiek tylko ta czcionka chujowa nie da się czytelnej dać? Bo oczy mnie bolą od wytężania wzroku. 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86076-wywiad-z-visi0neer/#findComment-411495 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 17 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2024 Nie no wywiad bardzo fajnie przeprowadzony, leci piwko ❤️ 2 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/86076-wywiad-z-visi0neer/#findComment-411508 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi