RumcajsJumper Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 @ Bako [P] Ile lat grasz w CS'a? [O] Około 15 [P] Skąd pomysł na nick? [O] W gimnazjum (jak miałem jeszcze włosy) miałem fryzurę podobną do Rumcajsa z bajki no i jako iż tańczyłem jumpstyle to został Rumcajs no i Jumper z tańca [P] Whisky czy wódka? [O] Oczywiście, że Whisky [P] Jaki kraj(e) chciał byś w życiu odwiedzić? [O] Hiszpania i Chiny [P] Dlaczego na plecy mówi się "plecy' skoro są pojedyncze i powinno mówić się "plec"? [O] Bo plecy się nie odmieniają ^^ [P] Czy wierzysz w UFO? [O] Nie, w mało rzeczy wierzę [P] Jaką osobę z show-biznesu chciałbyś poznać najbardziej osobiście? [O] Żadną, bardziej bym chciał poznać ekipę typu bungee [P] Jakie są 3 gry wszechczasów według Ciebie? [O] IceTower, Mario, Metin2 [P] Duży biust czy duże pośladki? [O] Nie mam konkretnych wymagań, od zawsze wolałem piersi lecz po ostatnim związku polubiłem pośladki wszystko zależy od tego, czy dobrze się to komponuje z wizerunkiem kobiety [P] Rozkład jazdy znany? [O] Jasne, że tak "Jakdojade" i jazda xd @ #MuremZaBonusem [P] Lubisz placki ziemniaczane? [O] UJwielbiam [P] Palisz marihuanine? [O] Nie, paliłem może z 10 razy w życiu i zawsze kończyło się to źle [P] Frytki z ketchupem czy majonezem? [O] Ketchup moim życiem! @ Voorhees [P] Dlaczego nick RumcajsJumper? [O] Opisałem w pierwszych odpowiedziach [P] Co było pierwsze kura czy jajko? [O] Kura [P] Jak się poprawnie mówi, Słowacja czy Słowenia? [O] Oba są poprawne @ nyx [P] Po co tu jesteś ? [O] Też się właśnie zastanawiam nad tym, ekipa sobie radzi beze mnie [P] Wsadziłeś jadącemu kija w szprychy ? [O] Jasne, że tak nawet kiedyś sam sobie próbowałem xd [P] Kawa sypana czy rozpuszczalna ? [O] Nie ma dla mnie różnicy [P] Widzisz siebie wy frichwajtach ? [O] Nie w takim stanie zdrowotnym ale ogólnie tak [P] Gdzie pracujesz ? [O] Aktualnie na produkcji, od lutego nowe stanowisko [P] Jaka stawka w PL na h jest odpowiednia ? [O] Odpowiednia dla kogo? dla mnie? To tak 40h na rękę minimum [P] Jakie masz auto ? [O] Sprzedany fiat stilo panorama - miałem zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych @ Fan snuffy [P] Czy lubisz piwo żubr? [O] Już nie, kiedyś piłem go dużo ale zbrzydło mi [P] Czy próbowałeś nawiązywać kontakt z szarakami? (są to istosty pozaziemskie) [O] Niestety, brak dostępu do takich kontaktów [P] Czy szczepiłeś się na covid-19? [O] Nie i nie zrobię tego [P] Czy chciałbyś przejść do historii jako największy baron narkotykowy i żyć dzięki temu jak król przez całe życie? [O] Raczej nie, podoba mi się takie życie jakie mam wolałbym w innej kategorii przejść do historii [P] Czy zastrzeliłbyś człowieka za kilka milionów pln bez konsekwencji? [O] Jeżeli mógłbym wybrać człowieka to tak [P] Czy chciałbyś polecieć w kosmos z możliwością powrotu? [O] Czemu nie? Ciekawe przeżycie @ R1ng0 [P] Kiedy przeszczep włosów? [O] Jak się dorobię hajsu [P] Jeśli facet ma zakola, to jest atrakcyjniejszy? [O] To zależy od gustu kobiety [P] Jak ci idzie w tego cska 2? [O] Średnio, nie mam swojej stałej piątki [P] Ulubiony browar? [O] Myślę, że teraz to garage lub tyskie [P] Ulubiony alkohol? (Pamiętaj piwo to nie alkohol) [O] Jagierek [P] Z którym uzytkownikiem z forum masz najlepszy kontakt, relację? [O] Nie mam jednego ulubionego użytkownika. Staram się z każdym mieć jako tako dobry kontakt (oczywiście z tymi mało toksycznymi) [P] Gdybyś miał dać mi dowolną rangę w tym momencie bez żadnej konsekwencji, to jaką byś mi dał? [O] Każda ranga dla Ciebie to jakieś konsekwencje ^^ Do następnego P&O nominuje @ KASANOWA @ Zuzaawybacz za zwłokę 4 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/85661-odpowiedzi-rumcajsjumper/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP nyx Napisano 16 Grudnia 2023 VIP Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Hah śmiechu ! Dziekuje ! 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/85661-odpowiedzi-rumcajsjumper/#findComment-408464 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZ6 Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Jak to tak bez majonezu 10 godzin temu, RumcajsJumper napisał: [P] Frytki z ketchupem czy majonezem? [O] Ketchup moim życiem! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/85661-odpowiedzi-rumcajsjumper/#findComment-408489 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASANOWA Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 (edytowane) @ RumcajsJumperMyślałem że oboje jesteśmy team majonez, myliłem się, ciężko się pogodzić ze stratą kogoś bliskiego... ? Edytowane 16 Grudnia 2023 przez KASANOWA 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/85661-odpowiedzi-rumcajsjumper/#findComment-408505 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 17 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2023 Przepraszam przyjaciele ? POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/85661-odpowiedzi-rumcajsjumper/#findComment-408542 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi