Zasłużony moose` Napisano 20 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Zapraszam do Hardcorowych Pytań gdzie moi goście muszą wybrać jedną z dwóch dostępnych opcji. Moi goście: Rapcore P Z X Boski Z Polski Poślubić kogoś kto spędzi 10 lat w więzieniu zaraz po Waszym ślubie, czy kogoś z dziesięciorgiem dzieci z poprzednich małżeństw? RapcoreNie przepadam za dziećmi więc wybór jest oczywisty a jeszcze może na dziesiony razem pójdziemy. P Z X Poślubić kogoś kto spędzi 10 lat w więzieniu zaraz po ślubie. Boski Z Polski Poślubić kogoś kto spędzi 10 lat w więzieniu zaraz po ślubie. Mieć biegunkę podczas wieczoru panieńskiego/kawalerskiego czy podczas nocy poślubnej? RapcoreMieć biegunkę podczas wieczoru kawalerskiego niech każdy przeżyje ze mną ten zasrany dzień. P Z X Podczas nocy poślubnej. Boski Z Polski Mieć biegunkę podczas wieczoru panieńskiego/kawalerskiego. Chodzić cały dzień w ciuchach, które Ci się nie podobają/nie są w modzie, czy w brudnych ale Twoich ulubionych? RapcoreW brudnych ale ulubionych, nigdy nie szanowałem swoich ubrań i na następny dzień po kupnie mogę w nich pracować. P Z X Chodzić cały dzień w ciuchach, które mi się nie podobają/nie są w modzie. Boski Z Polski Chodzić cały dzień w ciuchach, które są brudne, ale moje ulubione Spędzić noc w domu seryjnego mordercy czy w lesie z grasującymi wilkami? Rapcore Noc w lesie z wilkami wszędzie lepiej z dala od chorych po*****w. P Z XW lesie z grasującymi wilkami. Boski Z PolskiSpędzić noc w lesie z graSującymi wilkami. Nie mieć brwi, czy mieć jedną? Rapcore Mieć jedną brew do piętnastego roku życia miałem wyhodowaną śliczną monobrew. P Z X Mieć jedną. Boski Z Polski Nie mieć brwi. Mieć super pamięć, czy posiadać zdolność teleportacji? Rapcore Zdolność teleportacji mam bardzo dobrą pamięć i jest ona w życiu uciążliwa. P Z X Posiadać zdolność teleportacji. (Pamięć juz mam^^) Boski Z Polski Posiadać zdolność teleportacji. Mieszkać wśród ludzi, którzy nie znają Twojego języka, czy rozumieć wszystko z minutowym opóźnieniem? Rapcore Mieszkać wśród ludzi którzy nie znają mojego języka. P Z X Rozumieć wszystko z minutowym opóźnieniem. Boski Z Polski Rozumieć wszystko z minutowym opóźnieniem. Być bezdomnym czy ściganym za morderstwo? Rapcore Być bezdomnym sama świadomość bycia ściganym jest ch**owa. P Z X Być bezdomnym. Boski Z PolskiBezdomnym. Nigdy nie odczuwać emocji, czy mieć sparaliżowane nogi? Rapcore Nigdy nie odczuwać emocji, będąc sparaliżowanym pewnie bym się targnął na życie. P Z X Nigdy nie odczuwać emocji. Boski Z PolskiNie odczuwać emocji. Położyć kres głodu na świecie, czy wynaleźć lekarstwo na raka? Rapcore To zależy w której grupie będzie @ vivorponieważ wybiorę przeciwnie. P Z XPołożyć kres głodu na świecie. Boski Z PolskiPołożyć kres głodu na świecie. Dziękuje uczestnikom i czytającym Zachęcam do zgłaszania się do serii 4 1 Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki jednocześnie malując paznokcie. ♥ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84657-4-hardcorowe-pytania-rapcore-p-z-x-boski-z-polski/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Ragnarok Napisano 20 Września 2023 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 20 Września 2023 milo bylo ale za grzeczne pytania dla mnie ? 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84657-4-hardcorowe-pytania-rapcore-p-z-x-boski-z-polski/#findComment-402367 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor R1ng0 Napisano 20 Września 2023 Sponsor Udostępnij Napisano 20 Września 2023 W dniu 20.09.2023 o 12:48, moose` napisał: Rapcore To zależy w której grupie będzie @ vivorponieważ wybiorę przeciwnie. Rozwiń Dla vifona juz lekarstwa nie ma 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84657-4-hardcorowe-pytania-rapcore-p-z-x-boski-z-polski/#findComment-402369 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrs.Fuksiarav19 Napisano 21 Września 2023 Udostępnij Napisano 21 Września 2023 Spoko, spoko! 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84657-4-hardcorowe-pytania-rapcore-p-z-x-boski-z-polski/#findComment-402421 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi