Gość Devil Eyes Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 @ R1ng0 [P] Kiedy mi dasz fb? [O] Może kiedyś Ci podam,kto wie [P] Kiedy dasz mi buzi? [O]Nigdy [P] Skąd pochodzisz? [O] Z wojewodztwa Lubelskiego [P] Czym się zajmujesz? [O] Jesli chodzi o prace to pracuje w firmie ktora pordukuje drzwi kompozytowe,okna,bramy itd [P] Kogo najbardziej nie lubisz z forum? [O] Jest tu kilka takich osob,he he [P] Co byś zrobiła, gdybyś znalazła milion złotych na chodniku? [O] A w sumie gdybym znalazła milion złotych oddała bym do jakiejś fundacji by uratowac zycie jakiemuś maluszkowi <33 @Kimono @Kimono [P] Czy Twoje życie ma sens? [O] Oczywiście,a Twoje?:D [P] Ile kontroli naprawdę masz nad sobą? [O] ZERO [P] Czy masz czyste sumienie? [O] Oczywiście,ze mam czyste sumienie [P] Co Cię najbardziej przeraża? [O] Śmierć [P] Jakie dobre nawyki chciałabyś w sobie pielęgnować? [O] Szczerze to chętnie jeść więcej Warzyw oraz Owocow i częściej wychodzi na dwor na spacery by byc jak najwiecej na swieżym powietrzu [P] Kiedy myślisz o swoim domu, co natychmiast przychodzi Ci na myśl? [O] W sumie to nic specjalnego [P] Jaka jest obecnie największa Twoja frustracja? [O] Nie mam poojecia [P] Co straciłaś w życiu? [O] Ukochanych Dziadków :(( [P] Kiedy ostatnio próbowałaś czegoś nowego? [O] Ciągle probuje robic w zyciu cos nowego [P] Czy boisz się samotności? Co robisz, aby przezwyciężyć ten strach? [O] Samotność jak samotność jestem przyzwyczajona do niej xD a co robie by przezwyciężyć strach to filmy ogladam,ale ogólnie nie pozwalam na to by Strach kontrolował moje zycie [P] Uważasz, że płacz jest oznaką słabości czy siły? [O]Słabości, gdyż jest to sposób na rozładowanie emocji:)) [P] Co Cię najbardziej przeraża? [O] hym było te pytanie Śmierć:( [P] Co robiłaś, kiedy ostatnio straciłaś poczucie czasu? [O] Jeszcze nie zdarzyło mi sie stracić poczycie czasu [P] Co zrobiłaś, z czego jesteś najbardziej dumny? [O] Jest wiele rzeczy z których jestem mega dumna [P] Co sprawia, że się uśmiechasz? [O] Rodzina,Przyjaciele to oni sprawiają,że sie mega często uśmiecham [P] Czy jesteś szczęśliwa? [O] Czy są zloty czy upadki,ja całe życie jestem szczęśliwa [P] Co byś zrobiła inaczej gdybyś wiedziała że nikt nie będzie Cię oceniał? [O] Nic. To co mówią o mnie inni, mam to głęboko gdzieś,ludzie gadają i gadać zawsze bedą [P] Co jest Twoją największą słabością? [O] Szczerze to w Rzeczywistości na poczatku znajomości jestem mega nieśmiala hi hi,-czyli Nieśmiałość,ale takze mega Wrażliwość,oraz Słabość nie potrafie nigdy odmówić innym... [P] Jaka jest Twoja największa siła? [O] Moją największą siłą jest moja osobowość ale także silna wola @ Banned ;) [P] dlaczego mnie lubisz? [O} a kto Ci powiedział,że Cie lubie? Nie no spoko osoba z Ciiebie jest @ mr_tnctproo [P] Czemu sie nie tulisz domnie pod tym mostem :(( [O] Gdyż ja spię w domku na łóżku [P] Kiedy zrobisz mi ta kawke [O] a Kiedy chcesz [P] dajta mi to buuuzi [O] Noooo dooobraa masz przymusowego Buziaka : *** @ Do spodu [P] Zdarzyło ci się kiedyś spać nago? [O] Oczywoście oby tylko raz [P] Byłaś kiedykolwiek na plaży nudystów? [O] Nie,nie chciałabym nawet być na plaży nudystów Bleee [P] Jak kawa to z mlekiem? [O] Jak kawa to tylko z mlekiem,bez cukru [P] Jak piwo to jakie? [O] Lech i Tyskie [P] Drink czy coś innego? [O] Drinki jak najbardziej,szczegolnie cos z mleczkiem kokosowym [P] Wiosna, lato, jesień czy zima? [O] Ciężko mi odpowiedziec na te pytanie,gdyz,lubie 3 pory roku. Wiosna z tego wzgledu,bo nie jest za ciepło,ale tym bardziej nie zimno. Lato uwielbiam bo kocham się opalac,jak i jezdzic nad jeziorko czy baseny,Jesień- uwielbiam piekną złotą jesien i spacerki. Zima- nienawidzę,gdyż jestem osoba Ciepłolubną [P] Trzy twoje największe wady? [O] Nerwowa,Wrażliwa,Uparta [P] Największy twój atut wyglądu według ciebie? [O] Myśle,że liczy się to co ma się w środku a nie na zewnatrz [P] Własny biznes czy stała praca z dużymi zarobkami? [O] Raczej wybrałabym własny biznes,gdyz w pracy z dużymi zarobkami to i tak pracodawca lubi yebac pracowników na kase:D [P] W jakim państwie chciałabyś zamieszkać? [O] Jeśli chodzi o Państwa to : Islandia,Hiszpania bądz Norwegia [P] Co zrobiłaś najbardziej szalonego w życiu? [O] Nie pamiętam co szalonego zrobilam w życiu,raczej jestem z tych spokojnych osob [P] Gdybyś mogła cofnąć czas to co byś zmieniła? [O] WIele bym zmieniła ,na pewno zaczynajać od znajomości paru osob ktore okazały sie mega fałszywe,a były tylko wtedy jak cos chciały [P] Dziewczyny robią kupę? [O] Niczym jak Mężczyźni @ Mr.Damiano [P] Z kim byś chciała pojechać na bezludną wyspę? [O] Chodzi Ci z forum,jeśli tak to z @mala czarne <3,chodz jeszcze kilka osob by sie znalazło,ale to juz dla Siebie zostawie xD [P] Kiedy jakieś piwo? [O] A kiedy byś chciał [P] Kiedy jakaś kawa? [O] Teraz!! [P] Jaki gatunek filmów lubisz oglądać? [O] Najbardziej to Horrory <3,ale takze thiller,dramat [P] Oglądasz seriale? [O] NIE @mussk [P] cześć, jak się masz? [O] Bardzo dobrze się mam,a Ty ? @ Michal 2006 [P] Jaki@ jest kolor Twoich oczu? [O] Brązowy:) [P] Ile masz wiosen? [O] Więcej niż 25 lat [P] Jakie alkohole w życiu piłaś? [O] A jakie ja nie piłam zacznijmy od tego [P] Jakiego alkoholu chciałabyś spróbować? [O] Wszystko co jest z Kokosem [P] Co Cię najbardziej bawi? [O] Ludzie [P] Dlaczego CS 1.6? [O] Tak wyszło x lat temu [P] Co Cię najbardziej smuci? [O] Ludzie któży obrażaja innych ;/ bo nie kazdy ma dystans do siebie,i rożnie w zyciu bywa.... [P] Co Cię najbardziej denerwuje u innych? [O] Podłość do drugiego człowieka. [P] Jakie Twoje największe marzenie, które ktoś spełnił? [O] Nie ma takiego [P] Z czego jesteś najbardziej dumna na CSowicze? [O] Nie wiem,może z Administracji bo dobrze wykonują swoją robote [P] Z czego jesteś najbardziej dumna w życiu? [O] Ja to dumna z wszystkiego w zyciu jestem,oczywscie byly jakies zloty i upadki [P] Co jest Twoim głównym celem w życiu? [O] nigdy jakos o tym nie myślałam [P] Co robisz najchętniej w wolnym czasie? [O] Różnie to bywa,jak mam chęci i ochote to czesto bardzo spedzam czas z przyjaciółką z ktora sie znam 15 lat,jakies wyjscia na miasto na drinki,ale bywa tez tak,ze potrafie cały dzien oglądać filmy badz grac:) @ Jax Teller [P] Jakie zwierzaki miałaś oprócz obecnie swojej psinki? [O] W dzieciństwie miałam Króliczka,Chomiki,Rybki [P] Jak znalazłaś się na CSowiczach? [O] Wiesz,że nie pamietam nawet,ale chyba jak większość szukałam rozwiniętej sieci [P] Podaj swoje 3 zalety i 1 wadę.O] [O[Zalety -Szczera,Wyrozumiała,Pomocna Wada-Nerwuska [P] Jak wołali na Ciebie w dzieciństwie/szkole? [O] Zozolek [P] Czy próbowałaś kiedyś jakiś narkotyków? [O] Jedynie to Maryśkę zapaliłam [P] Czy jest jakiś strach z dzieciństwa, który nawet w tym wieku nadal Cię paraliżuje? [O] Nie mam pojecia nawet,niby pająków sie nie boje,ale jesli by mi taka łąjza z nienacka usiadla na glowe czy gdzies pewnie bym zawału dostała:D [P] Twój lubiony dryneczek? [O] Drink z Malibu ogólnie wszystkie co jest z Kokosem [P] Podaj swoje TOP5 filmów. [O] Kurde Cięzko powiedziec Horror-Tropiciele Mogił Horror - Annabell Horror-Ostatni dom po lewej Chłopiec w pasiastej piżamie Przygoda na Antarktydzie [P] Podaj swoje TOP5 artystów. [O] Nie mam takich [P] Masz drugą połówkę czy może bardziej w lodówce? [O] W lodówce [P] Jaką ukończyłaś szkołę? [O] Kucharską [P] Jaki jest znak Twojego zodiaku? [O] Bliźnięta [P] Co to jest świerzop? [O] To jakaś roślina chyba:D w sumie nie wiem haha:D [P] Czy to prawda, że byłaś jedną z kilkunastu osób, które klaskały w utworze Piotra Rubika - Niech mówią, że to nie jest miłość? [O] hahhaha w zyciu [P] Jak radzisz sobie ze stulejarzami? [O] Nie zwracam na nich uwage [P] Czy uważasz, że internetowe związki mają sens? [O] Oczywiście,że tak,a dlaczego nie jesli dane osoby sie kochaja i szanuja [P] Jakie masz podejście do dzieci? Czy mogłabyś być nianią? [O] Lubie bardzo dzieci ,takze mogłabym byc i nianią [P] Czy lubisz rozwiązywać krzyżówki lub sudoku? [O] NIEEE [P] Czy grasz w totolotka lub zdrapujesz zdrapki? [O] Od czasu do czasu lottka sie puści czy sie zdrapkę zdrapie [P] Ulubiony smak czipsów? [O] Paprykowe,Bekonowe, No i Ostre jakies [P] Czy masz jakieś dziarki? [O] Tak mam aktualnie 3 dziarki [P] Skąd pomysł na nick? [O] Kiedys znajoma powiedziała,ze mam diabelskie oczy,w sumie to miałam Nick kiedys Angel Eyes,ale stwierdziła,ze powinnam mieć Devil Eyes i tak jakos zostało @ Laureanka [P] Jaki jest twój stosunek do prawa aborcyjnego w Polsce? [O] Szczerze mówiąc,to kazdy powinienen decydowac o swoim ciele,czy chce rodzic dziecko czy jednak usunąć Jego ciało jego sprawa. [P] Jeżeli miałabyś być celebrytką, to z czego chciałabyś być znana? [O] Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie,gdyż nigdy tak naprawde nie myślałam o tym,czy kiedykolwiek chciałabym byc celebrytką [P] Szybko się denerwujesz? [O] Nie,jestem spokojna osoba chodz mam cos z Nerwusa:D [P] Chciałabyś mieć w domu jakieś egzotyczne zwierzątka? [O] Oczywiście,że chciałabym ,Kocham zwierzatka [P] Ile miałaś lat, gdy przeżyłaś swój pierwszy raz? [O] O Kurde 16 lat jakos [P] Wolisz ubierać się "na sportowo" czy elegancko? [O] Ogólnie mój typ ubioru jest taki,ze ubieram sie w to w czym czuje wygode,więc raczej na sportowo,ale i elegncko tez nie raz sie zdarza @ Gangsta [P] Jaki jest twój największy nieodwracalny błąd? [O] Szczerze to pewnien chlopak "Byly'byl wielkim bledem a tfuuuu [P] Co Cię najbardziej boli? [O] Cierpienia innych ludzi,znieczulica ludzka,smierc bliskich mi osob :(( [P] Co jeżeli tak naprawdę życie trwa niecałą minutę, ale jeśli weźmiesz oddech to resetuje się licznik? [O] No to chyba fajnie ,nie [P] Co odbiera Ci energię do życia? [O] Moja Praca potrafi mi odebrac energie w 100 % [P] Czy łatwo Cię zranić? [O] Tak Latwo mnie zranic [P] Twoja ulubiona potrwa? [O] Kurde jest troche tego,ale jednak serduszkiem to Barszcz czerwony z uszkami badz pasztecikami Pierogi Ruskie, placek po węgiersku [P] Korzystałaś kiedyś z numeru alarmowego 112? Jeśli tak to w jakiej sytuacji [O] Dzieki bogu jeszcze nigdy z tego nr nie korzystalam [P] Co sądzisz o służbach ratunkowych w Polsce? [O] Robia bardzo dobra robote:)) [P] Podasz mi swoje IG? [O] Jak zasluzysz to CI podam :PPP <3 NOMINUJE @ mr_tnctproo :kappa: Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84498-odpowiedzi-devil-eyes/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BERY Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 Ciekawe, mnie prócz śmierci, bardziej przerażają ludzie i ich zachowania, fajny wywiad, jak najbardziej na duży + 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84498-odpowiedzi-devil-eyes/#findComment-401551 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Ragnarok Napisano 8 Września 2023 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 8 Września 2023 nudne pytania 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84498-odpowiedzi-devil-eyes/#findComment-401553 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 9 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 9 Września 2023 6 godzin temu, Devil Eyes napisał: [P] Podasz mi swoje IG? [O] Jak zasluzysz to CI podam :PPP Imo dawno zasłużyłem… 1 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84498-odpowiedzi-devil-eyes/#findComment-401563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Jax Teller Napisano 9 Września 2023 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 9 Września 2023 6 godzin temu, Devil Eyes napisał: [P] Podaj swoje TOP5 filmów. [O] Kurde Cięzko powiedziec Horror-Tropiciele Mogił Horror - Annabell Horror-Ostatni dom po lewej Chłopiec w pasiastej piżamie Przygoda na Antarktydzie 1 NO PAIN NO GAIN Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84498-odpowiedzi-devil-eyes/#findComment-401564 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP inanxt Napisano 9 Września 2023 VIP Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Fajne odpowiedzi. Śmierć nie powinna Cię przerażać. Myślę, że bardziej przeraża Ciebie to co jest przed nią. Rzeczy, których jeszcze nie dokonałaś, opuszczenie bliskich. Wszyscy kiedyś umrzemy, byleby nie za wcześnie Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84498-odpowiedzi-devil-eyes/#findComment-401612 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskk. Napisano 11 Września 2023 Udostępnij Napisano 11 Września 2023 ja tez dobrze Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84498-odpowiedzi-devil-eyes/#findComment-401756 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi