VIP snuffy Napisano 2 Września 2023 VIP Udostępnij Napisano 2 Września 2023 @ Semper Invicta [P] Jaki jest Twój ulubiony mod cs 1.6? [O] JailBreak [P] Jaki był powód postawienia serwera JB? [O] Od 2009 roku zazwyczaj grałem tylko na tym modzie. Namówił mnie do tej gry mój kolega z osiedla, gdyż ja w ogóle nie grałem wcześniej w CS 1.6 - bardziej w Metin2. Serwer JB powstał wtedy tutaj, gdyż nie było żadnego innego, który spełniał jakiekolwiek wymagania dobrego serwera dla mnie. Jestem zwolennikiem serwerów klasycznych, dlatego @ tomkul777 zrobił wiele, żeby serwer miał ręce i nogi. [P] Chciałbyś zrobić przemeblowanie w pokoju? Jeśli tak, to co byś w nim zmienił? [O] Nie mam nic do swojego pokoju, jest wszystko na swoim miejscu. W przyszłości mógłbym pomyśleć nad zmianą mebli w pokoju. [P] Co Twój piesek lubi jeść najbardziej? [O] Zdecydowanie Pedigree Dentastix. Za to by się mógł pozabijać z innymi psami XD [P] Jakie inne zwierzę chciałbyś mieć jeszcze w domu? [O] Nie chciałbym mieć innego zwierzątka niż piesek. Kiedyś miałem rybki w akwarium, to ewentualnie jeszcze mógłbym mieć w przyszłości. [P] Co widzisz zza okna pokoju? [O] Drzewa i ulicę. [P] Jaka jest Twoja wymarzona praca? [O] Posiadanie własnej, dobrze prosperującej firmy. Na aktualną pracę nie narzekam. [P] Potrafisz robić pranie, składać i prasować? [O] Pranie w dzisiejszych czasach chyba każdy potrafi robić, składanie ubrań wychodzi mi średnio, prasowanie nawet lubię [P] Kim jesteś z zawodu lub jaki profil ukończyłeś? [O] Technik-Mechatronik, jednak żałuję tego kierunku, gdyż pracuję w zupełnie innej dziedzinie. [P] Ślub kościelny czy cywilny? [O] Cywilny. [P] Co najbardziej lubisz jeść z domowego jedzenia oraz z fast-foodów? [O] Domowego to na pewno jajecznica i kanapki, a z fast-foodów to pizza. [P] Ile cm masz w łapie? [O] Nie sprawdzam tego, nie ćwiczę regularnie, około 30+ [P] Ulubiona firma butów? [O] Nie mam takiej. [P] Jakie piwko smakuje Ci najbardziej? [O] Raciborskie. [P] Jak radzisz sobie w upały? [O] Nie mam problemów z upałami. Picie dużej ilości wody, ochładzanie się w basenie na działce. [P] Co chciałbyś zmienić w swoim życiu ? [O] Zdecydowanie nastawienie i bycie samotnym. [P] Gdyby wybuchła wojna w Polsce, zaciągnąłbyś się do wojska? [O] Tak, jeżeli byłaby wojna chciałbym bronić własnej ojczyzny, niż siedzieć bezczynnie. [P] Masz jakiś lęk? [O] Obecnie nie mam. Nie wiem czy można to nazwać lękiem, ale kiedyś miałem paraliż senny i źle wspomina ten epizod w moim życiu. [P] Jaka jest najśmieszniejsza sytuacja którą pamiętasz z pracy, która wydarzyła się Tobie lub znajomemu z pracy? [O] Zdarzenie zdecydowanie prywatne. [P] Zmieniasz fryzjerów czy masz jednego zaufanego? [O] Mam jednego zaufanego. Bardziej barber. [P] Gdyby mężczyźni mogliby być w ciąży, chciałbyś w niej być? [O] Nie, pytanie jest irracjonalne z mojego punktu widzenia. Kobieta jest od rodzenia dzieci. Nawet jakby mężczyźni mogli być w ciąży, to jakby miało to wyglądać? Nie chciałbym być w ciąży. @ muskk. [P] kiedy jb [O] Chciałbym, żeby wróciło życie na tym serwerze jak najszybciej. Jednak mimo wszystko jestem zawiedziony i rozczarowany, że tak dobrze dopracowany serwer technicznie po prostu stracił graczy. @ R1ng0 [P] Dlaczego lisc laurowy dostal ub, mimo ze jest obvious cziterem? [O] Nie mi to oceniać. Temat ciągnął się długo. Według mnie celownik poruszał się nienaturalnie. Ponadto były dziwne zerwania celownika w górę po zabiciu przeciwnika. Nikt mi nie powie, że tak wygląda czysty gracz. @ Do spodu [P] Twój ulubiony gatunek muzyczny? [O] Zdecydowanie House i jego podgatunki jak Tech House, Deep House oraz Progressive House. [P] Twoja ulubiona piosenka do której wracasz co jakiś czas? [O] Kult - 6 lat później, Riva - Run Away. [P] Byłeś kiedykolwiek na jakimś festiwalu muzycznym? [O] Tak, na ElectroCity w Lubiążu w 2014 roku. [P] Chciałbyś wybrać się na jakiś festiwal muzyczny? [O] Chciałbym kiedyś przeżyć TommorowLand i Sunrise Festival. Jeżeli chodzi o Sunrise Festival to tylko było mi dane poznać after party na plaży i było to coś niesamowitego. [P] Co cię najbardziej stresuje? [O] Nadmiar obowiązków. [P] Jak alkohol to jaki? [O] Whisky. [P] Kiedy wejdziesz się postrzelać? [O] Jak będę miał urlop [P] Największa głupotą jaką twoim zdaniem zrobiłeś? [O] Skoczyłem w pokrzywy za namową kolegów w młodości. [P] Najdziwniejsza sytuacja jaką miałeś? [O] Nie pamiętam. Było ich sporo. [P] Uważasz, że muzyka z poprzednich lat była lepsza? [O] Oczywiście, że tak. Zważywszy na to, że teraz wiele utworów się remiksuje i odświeża. Większość artystów nie ma na dzień dzisiejszy pomysłu na muzykę. Jeżeli jest już coś nowego, to większość porównuje dany utwór do starych hitów. Ponadto w radiu zauważyłem, że muzyka leci jak za dawnych lat. Większość utworów tworzonych w dzisiejszych czasach jest pozbawiona duszy. Nie będę się rozwodził na temat Techno, i szeroko rozumianej muzyki EDM, gdyż jest to bardzo underground'owa muzyka, która nie trafia do wszystkich odbiorców. [P] Twój ulubiony wykonawca muzyczny? [O] Za dzieciaka Kult, Depech Mode, Ultravox, The Cure, Fatboy Slim, The Beatels, Alphaville. W późniejszym czasie na pewno Tiesto, Sander van Doorn, Armin van Buuren. Nie mam ulubionego wykonawcy muzycznego. Obecnie na moje uznanie zasługują Boris Brejcha oraz Paul Kalkbrenner. [P] Masz jakiś swój kontroler muzyczny na którym pogrywasz? [O] Nie mam. [P] Kto najbardziej cię denerwuje z forum? [O] @ Boski Z Polski @ Laureanka [P] Co sądzisz na temat prawa do aborcji w Polsce? [O] Jestem zwolennikiem wolności, więc i w tej kwestii uważam, iż kobiety powinny same decydować o tym, czy chcą urodzić dziecko. Jesteśmy na tyle cywilizowanym krajem, że poglądy obecnego rządu są dla mnie niezrozumiałe. [P] Na jakim stanowisku pracujesz? [O] Pracuję w biurze. [P] Jakie przykładowe wady u swojej potencjalnej drugiej połówki jesteś w stanie zaakceptować, a jakich bezwarunkowo nie? [O] Nie zaakceptowałbym u drugiej połówki zadufania w sobie, a przede wszystkim bycia ze mną dla pieniędzy. [P] Do wykonywania jakich czynności masz "dwie lewe ręce"? [O] Gotowania mimo, że chciałbym godować jakieś ciekawe dania, to moje zdolności kulinarne ograniczają się do jajecznicy, kotleta itp. [P] Co o mnie myślisz? [O] Nic nie myślę. Nawet się nie poznaliśmy na tyle dobrze, żebym mógł mieć o Tobie jakieś zdanie. Jedynie co mogę napisać jakie mam odczucia na forum, że grasz nieuczciwie i robisz nagonkę wokół swojej osoby zamiast przyznać się do nieuczciwej gry. Dlaczego to robisz? Wiem, że są zwolennicy Twojej osoby, które uważają, że grasz uczciwie. Ja prywatnie przeglądając demka, uważam, że wiele akcji jest niespójnych i podejrzanych. Jednak z własnego doświadczenia od 2009 roku i sprawdzanie różnych demek pod kątem oszustwa, uważam, że nie jesteś uczciwym gracze. Zwalanie na zlagowane demka nie jest dla mnie wytłumaczeniem Twojego nienaturalnego zachowania celownika podczas strzelania w biegu, a już nie wspominając o tym jak celownik leci w niebo po zabiciu przeciwnika, gdzie wcześniej wszystkie naboje idealnie lecą w ciało. @ The end. [P] Ile książek w życiu przeczytałeś? [O] Kilkanaście, nie jestem zwolennikiem czytania książek. [P] Jaki tytuł nosi Twój ulubiony film? [O] Nie mam ulubionego filmu. Bardzo lubię horrory, a zwłaszcza Omen. [P] Jaki tytuł nosi Twój ulubiony serial? [O] Nie mam ulubionego serialu. Bardzo lubię Gomorrę (jak ktoś nie oglądał to niech żałuje), Zakazane Imperium, Breaking Bad, Czarna Lista, Ślepnąc od Świateł, Gra o Tron. Na moje uznanie na pewno zasługuje też serial Detektyw, a w szczególności pierwszy i drugi sezon, polecam każdemu. Jest wiele seriali, które mi się podobały, ale nie zapadły mi w pamięć na tyle, żeby je tu teraz wymienić. [P] Jak nazywa się Twój ulubiony aktor? [O] Nie mam ulubionego aktora. Marco D'Amore z serialu Gomorra zagrał fenomenalnie. [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? [O] Czarny, czerwony [P] Znasz jakiś wartościowy cytat? [O] Wiele takich znam, nie mam zamiaru ich przytaczać. [P] W jakim języku chciałbyś umieć mówić? [O] Norweskim oraz chorwackim. [P] Jaki kraj chciałbyś zwiedzić? [O] Bardzo chciałbym zwiedzić Norwegię. Byłem w wielu państwach, ale w Norwegii niestety jeszcze nie [P] Co jest Twoją oazą spokoju? [O] Muzyka. [P] Jaką cechę cenisz sobie najbardziej? [O] Lojalność. [P] Jakiej cechy-charakteru nie trawisz? [O] Egoizm. [P] Jakiego koloru są Twoje oczy? [O] Niebieskie. [P] Skąd wziął się Twój nick? [O] Sam sobie wymyśliłem. [P] Gdzie widzisz się za 5 lat? [O] Nie wiem. [P] Czy jest coś za czym tęsknisz? [O] Tak. [P] Co jest Twoją motywacją? [O] Praca. [P] Masz jakiś talent? Jaki? [O] Denerwowanie ludzi. [P] Potrafisz podejmować decyzje w stresowych sytuacjach? [O] Tak. [P] Jak wygląda Twoja praca marzeń? [O] Własna, dobrze prosperująca firma. [P] Czego żałujesz? [O] Brak walki o drugą połówkę, którą nadal kocham. [P] Jakiego postanowienia nigdy nie złamiesz? [O] Nie mam żadnego postanowienia. Żyj chwilą. [P] Jak wyglądałby Twój idealny dzień? [O] Poranny trening, śniadanie z ukochaną, ujrzenie w aplikacji na telefonie o wielkiej wygranej w zakładach bukmacherskich, obejrzenie meczu na stadionie Liverpoolu z najlepszymi znajomymi. Impreza w moim domu do białego rana po wygranym meczu mojego ukochanego klubu. Tak naprawdę nie mam idealnego dnia. [P] Jaki jesteś [O] Dziwny. [P] Gdybyś mógł wybrać jedną dowolną rzecz, co byś wybrał? [O] Tak. [P] Jaki masz znak zodiaku? [O] Wodnik. [P] Jaki typ osobowości do Ciebie pasuje? [O] Melancholik. [P] Masz jakieś złe nawyki? Jakie? [O] Szybko się denerwuję. [P] Jakie są Twoje priorytety w życiu? [O] Rodzina, praca, spokojna przyszłość. [P] Płacz to oznaka słabości czy siły? [O] Siły. [P] Jaka pora roku jest Twoją ulubioną? [O] Nie mam swojej ulubionej. Jestem zwolennikiem zimy, ale wiosna też mi nie przeszkadza. Nienawidzę jesieni. W lato nie lubię jak jest za gorąco. [P] Czego nie dałbyś rady wybaczyć? [O] Zdrady drugiej połówki. [P] Chciałbyś zobaczyć koniec świata? [O] Tak. [P] Pies czy kot? [O] Piesek oczywiście. Dalej mam pieska i dalej chce mieć pieska w przyszłości, a zwłaszcza rasy Husky lub Samoyed. [P] Jaki chciałbyś mieć samochód? [O] Porsche. [P] Na co szkoda Ci czasu? [O] Na marnowanie czasu. [P] Będzie powrót jb? [O] Będzie próba. [P] Ile masz lat? [O] Obecnie 29, stary ch*j [P] Potrafisz kłamać? [O] Nie. [P] Wierzysz w Boga? [O] Nie. @Kimono [P] Czy Twoje życie ma sens? [O] Tak. [P] Ile kontroli naprawdę masz nad sobą? [O] Kontroluję siebie całkowicie obecnie. [P] Czy masz czyste sumienie? [O] Tak. [P] Co Cię najbardziej przeraża? [O] Obecne społeczeństwo, to jakie wartości, a raczej ich brak mają młodzi ludzie. [P] Jakie dobre nawyki chciałabyś w sobie pielęgnować? [O] Przekazywanie swojej pozytywnej energii. Pomoc innym. [P] Kiedy myślisz o swoim domu, co natychmiast przychodzi Ci na myśl? [O] Domek w Norwegii nad jeziorem z pieskiem i drugą połówką. [P] Jaka jest obecnie największa Twoja frustracja? [O] Nie ma. [P] Co straciłaś w życiu? [O] Prawdziwą miłość. [P] Kiedy ostatnio próbowałaś czegoś nowego? [O] Ciągle próbuje czegoś nowego. [P] Czy boisz się samotności? Co robisz, aby przezwyciężyć ten strach? [O] Chodzę do pubu. [P] Uważasz, że płacz jest oznaką słabości czy siły? [O] Siły. [P] Co robiłaś, kiedy ostatnio straciłaś poczucie czasu? [O] Srałam. [P] Co zrobiłaś, z czego jesteś najbardziej dumny? [O] Pomogłam człowiekowi w wypadku i udzieliłem mu pierwszej pomocy do przyjazdu karetki. [P] Co sprawia, że się uśmiechasz? [O] Głupie żarty, rozmowa ze znajomymi o wszystkim i o niczym. [P] Czy jesteś szczęśliwa? [O] Tak, pomalowałam sobie paznokcie w kolorze fuksji i jestem teraz bardzo szczęśliwa [P] Co byś zrobiła inaczej gdybyś wiedziała że nikt nie będzie Cię oceniał? [O] Na inny kolor pomalowałabym paznokcie. [P] Co jest Twoją największą słabością? [O] Odpowiedzi na te pytania. [P] Jaka jest Twoja największa siła? [O] Aura Miecza na P w Metin2. @ #MuremZaBonusem [P] Jaką dziwną kombinację dań lubisz? [O] Ogórek z musztardą. [P] Jakiej potrawy nigdy nie jadłeś, ale bardzo chciałbyś spróbować? [O] Nie wiem. [P] Za co nie znosisz płacić? [O] Podatki przede wszystkim. [P] Czy myślisz, że obcy naprawdę istnieją? [O] Tak, jak widzę te pytania, to uważam, że w większości są od obcych. Tak naprawdę, to lekko wierzę w jakąś tam cywilizację pozaziemską. Z racjonalnego punktu widzenia nie wierzę. [P] Czym obecnie się przejmujesz? [O] Tym co się dzieje na świecie, na Ukrainie, co się dzieje w Polsce, jaka jest polityka Unii Europejskiej oraz czym się żywimy. [P] W jakich niecodziennych miejscach byłeś? [O] W remizie strażackiej. Nie rozumiem za bardzo pytania. [P] Skąd czerpiesz wiadomości? [O] Ogólne wiadomości to czytam w Internecie. Staram się nie czerpać wiadomości z jakiegokolwiek źródła, gdyż jest to manipulacja faktami. Jednak mimo wszystko coś tam czytam i słucham w necie na temat Konfederacji i innych partii, gdyż nadchodzą wybory. [P] Czego powinniśmy się wystrzegać w codziennym życiu? [O] Narcyzmu. [P] Jaki film jesteś w stanie oglądać w kółko? [O] Polskie komedie typu Kiler. [P]Jaką postać z jednego filmu umieściłbyś w innym aby film stał się bardzo dziwny? [O] Cezarego Pazurę w filmie "Coś" z 1982 roku jak głównego bohatera. [P] Czy myślisz, że niepełnoletnie osoby też powinny głosować w wyborach? [O] Tak, od 15 roku życia, ale tylko i wyłącznie po wypełnieniu odpowiednich dokumentów. Czasami młodsi mają większą świadomość podczas głosowania w wyborach od tych starszych zmanipulowanych przez reżimowe telewizje. [P] Jakie zwierzę byłoby najsłodsze gdyby zmniejszyć je do rozmiarów kota? [O] XD Motylek [P] Jeśli otrzymałbyś dodatkowe 3 dni płatnego urlopu aby odpocząć, jak byś je wykorzystał? [O] Odpoczynek. [P] Co jest złe, ale atrakcyjne do zrobienia? [O] Seks w windzie. [P] W jaki najbardziej spektakularny sposób zwolniono kogoś o kim słyszałeś? [O] Nie wiem. [P] Co zawsze będzie modne, bez względu na upływający czas? [O] Głupie pytania. [P] W przeszłości chowano ludzi z rzeczami, które miały im się przydać po śmierci. Z jakim przedmiotem zostałbyś ty pochowany? [O] Butelką Whisky. [P] Jaki był najlepszy/najgorszy żart, który wyrządziłeś/ktoś wyrządził Tobie? [O] Nie pamiętam. [P] Dla kogo, ze wszystkich sił starasz się być miły? [O] Na ogół jestem miły. [P] Gdzie urządzasz swoje mieszkanie? Skąd pochodzi większość dekoracji w Twoim domu? [O] Tak, był tam taki Paweł i mówił, że jest dekoratorem wnętrz. [P] Jaka potrawa jest pyszna, ale problematyczna do zjedzenia? [O] gó**o w papierku. [P] Kto był najbardziej szalonym nauczycielem w trakcie Twojej edukacji? [O] Moja wychowawczyni od języka niemieckiego w technikum. [P] Jakie rzeczy robisz, które prawdopodobnie robią tylko „starsze” osoby. [O] Wstaję do pracy. [P] Jakie było ostatnio zrobione przez Ciebie zdjęcie? [O] Zdjąłem majtki. [P] Jakie byłyby najgorsze słowa, które mógłbyś usłyszeć zapadając w śpiączkę, przed operacją serca? [O] Komuś innemu się przyda to serce. [P]Co najostrzejszego zjadłeś w swoim życiu? [O] Jakąś ostrą papryczkę. Nie jestem zwolennikiem ostrego jedzenia. [P] Co najdrożeszego zjadłeś w swoim życiu? [O] Prawdziwy stek w restauracji. [P] Co sprawia, że przewracasz oczami za każdym razem jak to słyszysz? [O] Tego typu pytania jakie są wyżej i te przede wszystkim. [P] W czym myślisz, że jesteś lepszy niż realnie jesteś? [O] W denerwowaniu innych. [P] Czy powinno się móc kupować i sprzedawać organy wewnętrzne? [O] Tak, na wolnym rynku za skiny do CS:GO. [P] Jaka emotka jest Twoją ulubioną? [O] Nie mam takiej. [P] Kiedy ostatni raz powiedziałeś: “A nie mówiłem???”? [O] Często tak mówię w pracy. [P] Jakie znasz zagadki? [O] Ja pierdole. [P] Jakie jest Twoje lekarstwo na czkawkę? [O] Woda. [P]Jakie odkrycie nie zostało szczególnie docenione, ale bardzo zmieniło świat? [O] Debilizm. [P] Jaki najciekawszy budynek widziałeś w swoim życiu? [O] Krzywa wieża w minecrafcie. [P] Jakie są Twoje najważniejsze zasady kiedy idziesz na randkę? [O] Nie ma zasad, trzeba mieć wspólny język, umiejętność rozbawienia drugiej osoby, albo randka jest nieudana. Robienie dobrego wrażenia na siłę jest beznadziejne, a tym samym oszukujemy samego siebie. [P] Na co zwracasz uwagę przy pierwszym spotkaniu z nową osobą? [O] Czy ma ze sobą alkohol. @ Devil Eyes [ P ] Jaka byłaby twoja idealna praca? [O] Własna, dobrze prosperująca firma. [ P ] Co myślisz o związkach na odległość? [O] Jeżeli dobrze się dogadujesz z drugą osobą i potrafisz stworzyć relację, która jest zdrowa dla wszystkich, to jak najbardziej rozumiem taki związek. Przede wszystkim nie powinniśmy ukrywać takiego związku jeżeli zależy nam na drugiej osobie. [ P ] Czy czujesz się spełniony w życiu? [O] Nie. [ P ] Jakie rzeczy uważasz za fascynujące? [O] Zorzę polarną. Pytanie z kategorii X D [ P ] Jakie jest twoje ulubione jedzenie? [O] Nie mam ulubionego jedzenia. Na pewno pizza, tradycyjny obiad u mamusi, jakieś fryteczki, gołąbki, pierogi, krokiety, wszelkiego rodzaju makaron, a zwłaszcza ze szpinakiem. [ P ] Jakie jest twoje ulubione miejsce na świecie? [O] Nie mam. [ P ] Gdybyś miał tylko jeden dzień życia, to co byś zrobił? [O] Uprawiałbym seks z ukochaną. [ P ] Jakie jest twoje ulubione zwierzę? [O] Piesek. [ P ] Skoczyłbyś na bungee, albo ze spadochronem? [O] Na bungee nie, ale ze spadochronem chciałbym skoczyć i poczuć tą dawkę niesamowitej adrenaliny. [ P ] Jak siebie wyobrażasz za 15 lat? [O] W grobie. [ P ] Którego Polaka podziwiasz najbardziej? [O] Wielu podziwiam, nie ma takiego którego podziwiałbym najbardziej. [ P ] Jaki tytuł miałby film o Tobie? [O] Incepcja [ P ] Wierzysz w miłość, do tak zwanej „grobowej deski”? [O] Tak. [ P ] Jeśli można byłoby cofnąć czas, co zmienisz? [O] Podejście do życia. [ P ] Lubisz niegrzeczne rozmowy? [O] Uwielbiam. [ P ] Jakie jest najśmieszniejsze imię, jakie kiedykolwiek słyszałeś? [O] Budziwoj XD [ P ] Gdybyś mógł założyć własne państwo, jaka by była jego waluta? xD [O] Emocje XD [ P ] Wolałbyś nosić skarpetki na dłoniach, czy rękawiczki na stopach? [O] Skarpetki na dłoniach [ P ] Gdybyś urodził się 200 lat temu, jaki byłby twój zawód? [O] Kwatermistrz [ P ] Czy ryby odczuwają pragnienie? [O] W pewnym sensie tak. [ P ] Z ilu pieców jadłeś chleb? [O] Z kilku. [ P ] Ile nóg ma stonoga? [O] Przestań mi rodzinie prześladować. [ P ] Dlaczego dzień kończy się o godzinie 24, a zaczyna się o 0? [O] Bo tak chciały biedronki. [ P ] Co to jest: wisi na suficie i grozi? [O] Ser na suficie. Nie zrozumiesz XDD [ P ] Jaki kolor ma lustro? [O] Zależy kto się w nim odbija. [ P ] Jaką dziecinną rzecz nadal lubisz w swoim dorosłym życiu? [O] Płatki z mlekiem na śniadanie i czasami nawet oglądam bajki z Cartoon Network [ P ] Jakie według Ciebie imię męskie jest najseksowniejsze? Xddddd [O] Oczywiście, że Mati @ Jax Teller [P] Co to jest świerzop? [O] Jakaś choroba pewnie. [P] Czy jest jakaś partia polityczna, którą popierasz lub jej poglądy są zbliżone Twoim? [O] Nie zgadzam się ze wszystkimi postulatami Konfederacji, ale jest to partia polityczna, na która będę głosował, a reszcie wielki ch*j do du*y. [P] Czy wierzysz w istnienie obcych cywilizacji z kosmosu? [O] Tak, wierzę w istnienie innych cywilizacji w innych galaktykach niż Droga Mleczna. [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Nie mam takiej jednej ulubionej, ale na pewno Świat Według Ludwiczka była dla mnie najlepsza, a później Labolatorium Dextera, Johny Bravo, Ed, Edd & Eddy, Oggy & Karaluchy, Chojrak: Tchórzliwy Pies, Woody Woodpecker i na pewno inne, o których zapomniałem. [P] Skąd pomysł na nick? [O] Od dzieciaka miałem nick VooFy już w grze Quake 3: Arena. Skąd pomysł? Naprawdę nie wiem. Zawsze sam wymyślałem sobie nick bez jakiejś uzasadnionej przyczyny. Kiedyś też używałem pseudonimu jako wyzywiska w szkole, ale bardzo krótko, np. w grze Metin2 czy Tibia. [P] Jesteś od czegoś uzależniony? [O] Obecnie uważam, że od alkoholu, ale staram się go ograniczać dla własnego zdrowia. [P] Masz drugą połówkę czy może bardziej w lodówce? [O] Bardziej w lodówce niestety [P] Jakie masz podejście do innych używek niż alkohol/papierosy/kawa/cukier? [O] Neutralne. @ SpectruM [P] Więcej niż jedno zwierzę to...? [O] Więcej niż dwóch graczy na serwerze JailBreak @ serGGGeJ [P] Dlaczego jesteś introwertykiem? [O] Denerwują mnie ludzie i ich zachowanie. Nie rozumiem podejścia innych do wielu kwestii. Uważam, że powinienem urodzić się w latach wcześniejszych, np. w latach 80, gdyż są bliższe mojemu sercu. [P] Skąd pomysł na nick? [O] Z głowy, zawsze chciałem mieć oryginalny nick na swój sposób. [P] Kiedy reaktywacja JB? [O] Chciałbym jak najszybciej, ale uważam, że na dzień dzisiejszy serwer JailBreak pod względem klasycznym już nie wypali i potrzeba zmian, żeby móc reaktywować taki mod. [P] Trzy wartości,które cenisz u drugiego człowieka? [O] Lojalność, szczerość, chęć bezinteresownej pomocy. [P] Goha czy Nikita? [O] Nie znam. [P] Skąd zajawka do piłki nożnej? [O] Od małego zakochałem się w piłce nożnej. W młodości chciałem być piłkarzem nawet, ale problemy zdrowotne uniemożliwiły na tamten moment rozwój w tym kierunku. W dzisiejszych czasach pewnie byłoby inaczej Ponadto jestem wielkim kibicem naszej reprezentacji. Czuję się Polakiem i bez względu na wszystko jestem całym sobą za naszą reprezentacją podczas każdego meczu. Zresztą kibicuje naszej reprezentacji też w innych sportach, zawsze targają mną emocje, nawet przy skokach narciarskich. Kocham Liverpool [P] Czy kury umieją latać? [O] Cośniecoś potrafią XD [P] Jakie osoby powinny mieć bana na zawsze? [O] @ Boski Z Polski i pewnie ktoś by się jeszcze znalazł, ale na chwilę obecną nie przychodzi mi do głowy. [P] Dlaczego pijesz wódkę pod kościołem? [O] Nie chodzę do kościoła, więc to są jawne pomówienia. @DIAMY [P] Kiedy reaktywacja JB? [O] Chciałbym jak najszybciej, ale uważam, że na dzień dzisiejszy serwer JailBreak pod względem klasycznym już nie wypali i potrzeba zmian, żeby móc reaktywować taki mod. [P] Kiedy wyskoczymy na ekwador? [O] Ekwador to kiedyś. Jak grał Alex Pain w pewnym klubie o nazwie Terminal w Szubinie, to była dla mnie jedna z najlepszych imprez w życiu. Teraz wolałbym jakiś MayDay w Spodku w Katowicach lub ewentualnie jakiś inny event. Lub Onyx Tarnowskie Góry - dobry klub. [P] czemu masz samojeda na profilowym? [O] Jestem fanem tej rasy, tak samo Husky [P] czy to prawda, ze kimono to twoj chlopak i dlaczego akurat on? [O] Pomówienia. @ Gangsta [P] Kto odegrał w Twoim życiu największą rolę? [O] Rodzice [P] Czym dla Ciebie jest przyjaźń? [O] Wzajemnie zaufanie, wspieranie się w trudnych chwilach. Przyjaźń powinna być budowana na wspólnych wartościach. Jeżeli uważasz kogoś za przyjaciela, to jesteś w stanie powierzyć mu swoje największe sekrety. [P] Czego żałujesz dzisiejszego dnia najbardziej? [O] Kierunku edukacji. [P] Czy jest coś z czego zrezygnowałeś w swoim życiu [O] Z alkoholu. [P] Czy każde przeprosiny mogą zostać przyjęte? [O] Nie, na pewno zdrady nie potrafiłbym wybaczyć. [P] Jakich przedmiotów nigdy nie chciałeś się uczyć w szkole? [O] Fizyki, chemii. [P] Czego nie skończyłeś i czego teraz żałujesz? [O] Nie ma czegoś takiego czego bym żałował. [P] Czy boisz się przegrać? [O] Tak. [P] Jeśli całe Twoje życie było filmem jaki tytuł najlepiej by do niego pasował? [O] Incepcja [P] Jaka jest zazwyczaj Twoja pierwsza myśl rano? [O] kur*a znowu do pracy. [P] Czy to co robisz obecnie będzie miało jakieś znaczenie za rok? [O] Dla mnie i dla mojej rodziny tak. [P] Czy kłamstwo dla czyjegoś dobra jest złem? [O] Zależy. [P] Co dla Ciebie oznacza "spokój"? [O] Brak smutków i stresów. Bycie sobą. [P] Gdybyś mógł zostawić sobie tylko jedno wspomnienie co by to było? [O] Chciałbym móc się zakochać i poczuć to co towarzyszy zakochaniu. Moja nominacja: @ Devil Eyes Przez Gangsta, 3 Września 2023 @ snuffy Dostałem informacje że @Kimono nie chce brać udziału.. edytuj temat i podaj nową nominację 7 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84390-odpowiedzi-snuffy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil xavjer Napisano 3 Września 2023 Devil Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Gratuluje za wytrwałość w ilości zadanych pytań, bardzo dobrze czytało się rozwinięte twoje odpowiedzi Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84390-odpowiedzi-snuffy/#findComment-400910 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 3 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Postarałeś się z tymi odpowiedziami @Kimono Pora na Ciebie Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84390-odpowiedzi-snuffy/#findComment-400948 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semper Invicta Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 @ White Legendweź przykład z voofiego i rusz ass Fajnie się czytało :d Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84390-odpowiedzi-snuffy/#findComment-400952 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
visi0nEer Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 10 godzin temu, snuffy napisał: [P] Więcej niż jedno zwierzę to...? [O] Więcej niż dwóch graczy na serwerze JailBreak To mnie zniszczyło Odpowiedzi ciekawe @ snuffy W sam raz do czytania do kawy w niedzielę Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84390-odpowiedzi-snuffy/#findComment-400956 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi