VIP Popularny post .::Ania;3::. Napisano 25 Sierpnia 2023 VIP Popularny post Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam was wszystkich serdecznie. Moim pierwszym gościem będzie @ adziulaa Zadaje pytania: @ .::Ania;3::. Respondent @ adziulaa Witam Cię bardzo i dziękuję, że zgodziłaś się udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań. Na dobry początek powiedz nam jak Twoje samopoczucie? A dzień dobry, nie ma problemu samej mi miło i czuję się podekscytowana wywiadem! Moje samopoczucie? Myślę że dobre ale zawsze mogło być lepsze a Twoje? Cieszę się, że twoje samopoczucie jest dobre i mam nadzieję, że będzie tylko lepsze. Ja się czuję lekko zestresowana, lecz cieszę się, że zarówno ja jak i użytkownicy możemy cię troszeczkę bliżej poznać Zacznijmy standardowo, czyli jak masz na imię, ile masz lat i skąd jesteś? Standard to standard haha Mam na imię Agnieszka, w tym roku kończę 20 lat i jestem z Małopolski! Opowiedziałbyś nam o jakichś ciekawych miejscach do których warto się udać w twoich stronach? Masz może swoje ulubione miejsce do którego często wracasz ? Oo ciekawe miejsca? w Małopolsce jest dużo ciekawych miejsc większe miasta to oczywiście Zakopane i Kraków, ale ja często wracam w klimaty górskie lubię ten klimat, świeże powietrze, czysta woda po prostu bajka! Jeżeli ktoś wybiera się w góry czy to Bieszczady czy inne to mam do polecenia hotele/pensjonaty które są mega! Przy zakopanym to pensjonaty "Basia", a w Bieszczadach hotel lub pensjonat nie pamiętam haha ale nazwa to "Halicz" ? Jeżeli mam być szczera to nigdy nie byłam w górach, lecz zamierzam się niedługo wybrać, a skoro kochasz takie klimaty to chętnie Cię zabiorę ze sobą! Co aktualnie robisz na co dzień? Uczysz się, a może pracujesz? Ooo bardzo chętnie w góry z tobą! Teraz gdy są wakacje pracuje na chłodni w takie upały to ulga haha, ale od października zaczynam kolejny rok studiów pielęgniarskich Zazdroszczę chłodu! W takie upały to zbawienie Lubisz swoją pracę ? Szczerze jest bardzo męcząca i ogólnie to jest fizyczna praca więc nie nie lubię. W jaki sposób spędzasz okres wakacyjny po za pracą? Haha śpię, ponieważ codziennie pracuje od rana do wieczora, ale też czasem oglądnę jakieś filmy. Wspomniałaś wcześniej, że studiujesz pielęgniarstwo. Dlaczego zdecydowałaś się pójść w tym kierunku? Szczerze początkowo miałam iść na psychologię, ale po obgadaniu tego tematu z moimi bliskimi stwierdziłam, że po pielęgniarstwie są większe perspektywy zawodowe i dlatego tam też poszłam a że mi się spodobało no to zostałam. Najważniejsze, że ci się spodobało Miałaś praktyki na studiach? Jeżeli tak to jaka była najśmieszniejsza lub najdziwniejsza sytuacja która wydarzyła się na praktykach? Tak zgadza się miałam praktyki. Najdziwniejszych sytuacji nie miałam bo nie było żadnej sytuacji, która mnie zaskoczyła ale miałam jedną która jednocześnie była śmieszna i mnie zdenerwowała. Podczas gdy na zleceniu lekarskim była lewatywa poszłam zrobić lewatywę pacjentowi no i wlałam płyn i mówię mu że musi przetrzymać 15 minut i po 15 minutach iść się wypróżnić i się go pytałam czy mam przyjść przypomnieć po 15 minutach a on powiedział, że nie no to nie szłam no ale poszłam tam po 20 minutach no i niestety całe łóżko było w odchodach XDDD. O kurczę no to niezłe miałaś tam przygody. Boisz się czegoś? Masz jakiś lęk, który chciałabyś przełamać? Boje się samotności, pająków i wysokości, ten ostatni chciałabym przełamać poprzez skok na bungee Mam nadzieję, że ci się uda pokonać lęki! Jakie jest Twoje największe marzenie? Szczerze jak byłam młodsza miałam takie marzenie, które się nie spełniło i raczej się już nie spełni a teraz myślę że największym marzeniem to skończyć studia i być szczęśliwą. Będę trzymać kciuki aby się spełniły! Mam dla ciebie małą grę. Przygotowałam dla ciebie kilka tekstów z czatu, twoim zadaniem będzie odgadnięcie kto to napisał. Żeby nie było tak trudno do każdego tekstu mam przygotowane 3 osoby, a twoim zadaniem jest wybrać prawidłową osobę. Zaczynamy ? Pewnie. 1.@ Gangsta, @ onajN, @ xvz 2. @ vivor, @ radkovsky, @ Kl@udi@. 3.@ misiek223, @ Semper Invicta, @ .::Ania;3::. 4. @ R1ng0, @ misiek223, @ White Legend 1.Na pewno @ Gangstabo mówił, że jest strażakiem! 2. @ radkovskyto sportowy świr odwaliło mu od białka ? 3.Myślę, że @ Semper Invicta ,ponieważ ona często tak mówi ahaha. 4. @ White Legend oczywiście ? Poszło ci bardzo dobrze! Prawidłowe odpowiedzi: 1. 2. 3. 4. Wróćmy do pytań. Jak trafiłaś na forum? Na forum trafiłam już w 2020 roku kiedy z moimi znajomymi założyliśmy serwer wtedy jeszcze się przyjaźniliśmy i była tam jedna taka toksyczna osoba przez którą odeszłam na jakiś czas i wróciłam na serwer ffa, a później na serwer miśka classic. Troszkę przykra historia lecz cieszę się, że trafiłaś akurat na naszą sieć. Czy chciałbyś tutaj być kimś wyżej? Aktualnie nie myślę o żadnej wyższej posadzie, ponieważ nie mam czasu na forum rzadko też tam wchodzę czasem się odezwę na czatboxie teraz jestem zajęta pracą później będą studia no po prostu brak czasu. Może w przyszłości będziesz miała więcej czasu i pomyślisz o tym. Jak oceniasz aktualną pracę administracji i co byś zmieniła na forum? Szczerze nie przebywam teraz na forum i nie śledzę jak pracuje administracja i tak dalej więc nie jestem w stanie ocenić na temat zmian też nie mam zdania bo nie przebywam na forum tak dużo. Z kim z forum dogadujesz się najlepiej i czy jest jakaś osoba na forum za którą szczególnie nie przepadasz? Szczerze najlepiej teraz na forum dogaduje się z tobą Aniu a czy są osoby za którymi nie przepadam oczywiście, że się takie znajdą każdy kogoś nie lubi nie przepada za nim więc no myślę, że znajdzie się tam kilka. Rozumiem. Jakie cechy cenisz u drugiego człowieka? Czy jest coś, co chciałabyś zmienić w swoim charakterze? Myślę, że jak każdy cenie szczerość przede wszystkim szacunek i jeżeli jesteśmy w przyjaźni czy tam związku no to lojalność w sumie. Czy chciałabym zmienić coś w swoim charakterze ze złych nawyków myślę, że lenistwo a tak to jest okej według mnie. Mam dla ciebie kolejna grę, mam nadzieję że nie znudziły ci się jeszcze pytania i rozrywka którą próbuje ci zapewnić ? Teraz pograjmy w "To czy to?" Chyba nie muszę tłumaczyć zasad myślę, że każdy wie o co chodzi. Zaczynajmy! Mieć moc telepatii czy moc latania ? Myślę, że moc telepatii, ponieważ mam lęk wysokości i latanie chyba to nie dla mnie. Wysłać niegrzecznego SMS-a do swojego szefa czy zostawić seksowną wiadomość głosową swojej mamie? Oj oczywiście że mojej mamie bo kocham ją nad życie jest najlepszą mamą na świecie i myślę że zasługuje na taką ?? Być uczulona na wodę czy uczulona na słońce? Być uczulona na słońce bo jakbym była na wodę to jakbym się myła na przykład. Znaleźć prawdziwą miłość czy znaleźć 1000000 zł? Definitywnie znaleźć prawdziwą miłość bo pieniądze są potrzebne w życiu, ale nie dają szczęścia tak bardzo jak druga osoba, a na pewno też pieniądze nie dadzą Ci wsparcia złych chwilach. Wysłać zdjęcia stóp osobie za którą nie przepadasz na forum czy być z tą osobą zamknięta w domu przez rok? Wysłać to głupie zdjęcie naprawdę, jeżeli byłaby to osoba za która faktycznie nie przepadam to przez rok w domu bym nie wytrzymała. Pocałować @ SzefShizer czy pocałować świnie? Pocałować świnię bez dwóch zdań. Pepsi czy Cola? Cola. Youtube czy Netflix? Youtube. Klub czy domówka? Domówka. Snapchat czy Instagram? Snapchat. Pies czy kot? Pies. Kawa czy herbata? Herbata. Owoce czy warzywa? Owoce. Bardzo ciekawe odpowiedzi. Zapytam teraz o Twoje gusta smakowe, najbardziej lubisz gorzkie, słone, kwaśne czy słodkie potrawy? Jeśli chodzi o potrawy na przykład obiady to wolę słone, na desery lubię słodkie, ale nie za słodkie najlepiej jakby był słony karmel, kwaśność też lubię bo potrafię zjeść cytrynę tak o bez wykrzywienia się więc można określić że kwaśne też lubię. Jeśli miałabyś wybrać kilka swoich ulubionych potraw, co by znalazło się na Twojej liście? Na pierwszym miejscu oczywiście pizza lubię też spaghetti i kebaba też lubię i to są chyba te trzy potrawy które na pewno bym zjadła. Jak wyglądają twoje umiejętności kulinarne? Lubisz sama gotować? Tak naprawdę moje umiejętności kulinarne są bardzo dobre bo umiem wiele potraw przyrządzić, ale żeby gotować potrzeba czasu a ja tego nie mam dlatego zazwyczaj jem kebaby XD. Ważne, że jakieś umiejętności posiadasz! Niestety albo i stety jest to już koniec. Jak oceniasz wywiad? Może chciałbyś dodać coś od Ciebie, kogoś pozdrowić? Wywiad bardzo fajny bo różnorodne pytania, a nie jeden temat się ciągnący. Od siebie nic nie chcę dodać. Jeszcze raz dziękuję ci za wzięcie udziału w wywiadzie Dajcie znać czy podobał wam się wywiad i co ewentualnie mogłabym zmienić następnym razem ! Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez .::Ania;3::. 10 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84193-wywiad-z-adziulaa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oro Koroner Napisano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 Super 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84193-wywiad-z-adziulaa/#findComment-399825 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 25 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 23 minuty temu, .::Ania;3::. napisał: 1.Na pewno @ Gangstabo mówił, że jest strażakiem! Cieszy mnie ta rozpoznawalność ijo ijooo Serduszko za wkład i pracę 1 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84193-wywiad-z-adziulaa/#findComment-399829 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Jax Teller Napisano 25 Sierpnia 2023 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 Fajna zabawa ze zgadywanką, przyjemnie czytało się wywiad, schludna estetyka na plus. Miło, że wpadł kolejny wywiad do działu 1 NO PAIN NO GAIN Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84193-wywiad-z-adziulaa/#findComment-399871 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mem Master Semper Invicta Napisano 25 Sierpnia 2023 Mem Master Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 3 godziny temu, .::Ania;3::. napisał: .Myślę, że @ Semper Invicta ,ponieważ ona często tak mówi ahaha No pięknie, dzięki ?? Super się czyta! ? 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84193-wywiad-z-adziulaa/#findComment-399877 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Devil Eyes Napisano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 Super wywiadzik ? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84193-wywiad-z-adziulaa/#findComment-399879 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP ZdR. Napisano 25 Sierpnia 2023 VIP Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 Jestem dumny aniu 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84193-wywiad-z-adziulaa/#findComment-399888 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrs.Fuksiarav19 Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 Ja wiedziałam, że masz talent, tylko się ze złym towarzystwem kręciłaś! Obyś redaktorską drogę wybrała! Świetny wywiad 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84193-wywiad-z-adziulaa/#findComment-399923 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stresik Napisano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2023 Przyjemny dla oka, elegancko się czyta Ania na redaktorkę! 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84193-wywiad-z-adziulaa/#findComment-400143 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony radkovsky Napisano 28 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2023 No no, Ania jak ty mi zaimponowałaś. Fajnie się czyta, dobra robota! 2 "When my time comes, forget the wrong that I’ve done. Help me leave behind some reasons to be missed." Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84193-wywiad-z-adziulaa/#findComment-400188 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi