Sponsor PRO Jax Teller Napisano 23 Sierpnia 2023 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 1 MIEJSCE EGZEKWO Z NAJWIĘKSZĄ ILOŚCIĄ PUNKTÓW 7/7 Samochód marki Fiat Multipla (rocznik 2009, z wysokoprężnym silnikiem 1.9 JTD 8V 105 KM o przebiegu 370tys. kilometrów, drugi właściciel) +15 PUNKTÓW REPUTACJI @ M1STRZU @ Devil Eyes (dogadajcie się kto jest właścicielem a kto współwłaścicielem) 2 MIEJSCE JAKO JEDYNA Z ILOŚCIĄ PUNKTÓW 6/7 Tygodniowy pobyt w Hotelu Stara Gorzelnia w Licheniu + pielgrzymka po świętych miejscach + 10 PUNKTÓW REPUTACJI @ moose` (co do terminu to ustalimy to w późniejszym terminie) 3 MIEJSCE EGZEKWO Z ILOŚCIĄ PUNKTÓW 5/7 Voucher do internetowego sklepu Aliexpress o wartości 10 złotych! +5 PUNKTÓW REPUTACJI @ Kimono @WALLACE (jak nie załatwię dla każdego z osobna vouchera to macie się podzielić na jednym dwóch) 4 MIEJSCE EGZEKWO Z ILOŚCIĄ PUNKTÓW 4/7 @ Semper Invicta @ .::Ania;3::. @ Mor4z @ visi0nEer @ Rodeo Rita @ lootz@ xvz 5 MIEJSCE EGZEKWO Z ILOŚCIĄ PUNKTÓW 3/7 @ Vorti@ White Legend 6 MIEJSCE EGZEKWO Z ILOŚCIĄ PUNKTÓW 2/7 @ Laureanka @Rufi' A OSTANIE 7 MIEJSCE ZAJĄŁ STETY LUB NIE @MuremZaBonusem Nie spodziewając się takiego rozgłosu oraz kumulacji nagród to tak jak wspominałem w "Zgadywance #1" nagrody główne będą do odebrania po znalezieniu darczyńców/sponsorów. Gdy to nastanie to zostanie powołana komisja, w której towarzystwie dział Redakcji przekaże wygranym nagrody, a uznanie w formie reputacji na forum jest do odebrania już teraz >>TUTEJ<< Chętnych do współpracy pod względem finansowym zapraszam do kontaktu. A WSZYSTKIM POZOSTAŁYM UCZESTNIKOM, KTÓRZY NIE WYGRALI SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA UDZIAŁ I ŻYCZĘ POWODZENIA W KOLEJNEJ EDYCJI! Ogólnie udział wzięło 25 osób, lecz kilka albo nie ma konta na forum albo nie znalazłem, albo nie wiadomo mi kto to. A tutaj poniżej statystyki poszczególnych odpowiedzi: 3 NO PAIN NO GAIN Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84151-zgadywanka-1-wyniki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team CS2 M1STRZU Napisano 23 Sierpnia 2023 UB Team CS2 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 To ja moge być właścicielem bo pierwszy byłem xd. podrzućcie mi go pod dom 2 07.02.2022-25.04.2024 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/84151-zgadywanka-1-wyniki/#findComment-399612 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi