Skocz do zawartości

Zablokowane Dziewczyny vs Chłopaki w tą niedziele! - Zapisy

misiek223

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć na wstępie chciałbym przeprosić za lekkie opóźnienie, ponieważ miałem wstawić ten post w poniedziałek :sorry: 

Z racji tego, że zainteresowanie przerosło moje oczekiwania postanowiliśmy zorganizować owe przedsięwzięcie. Odbędzie się ono w najbliższą niedziele (tj. 20.08) o godzinie 17:00

Drużyna chłopaków będzie grała z lekkim osłabieniem, a mianowicie: kobiety maja full vipa (tak jak to jest u nas na classicu) + jak będą chciały to osobę podpowiadającą, natomiast chłopacy będą grać po prostu bez vipa i jak uda mi sie to ogarnąć to też bez granatów.

Dla dziewczyn biorących udział zostanie stworzona ranga "superbabka" na okres dwóch tygodni. Skromnie ale jeżeli nam to wszystko wypali to nastepne takie 'spotkania' będą z jakimiś nagrodami dla wszystkich uczestników ;p 

@ Kobieta @ Użytkownik

Pod tym postem proszę o wypowiedzi tylko i wyłącznie osób które w najbliższą niedziele o 17:00 będą mogły zjawić się na serwerze! 

Każdy kto ma czas i chcę zagrać niech napisze niżej "Zapisuje się"

Adres ip serwera podam tutaj w sobotę wieczorem.

@ Zuzaa :*  @ Moni$ @ Insanity. @ moose` @ Aleksandra x3 @ mała czarnaa @ Justyna @ adziulaa @raLr8xY.pngAnggie @ patkaaa @ Pati @ noonoo @ Devil Eyes @ Semper Invicta @ Natalciaa:***  - Niech każda z was potwierdzi niżej obecność, jeżeli data Ci nie odpowiada prosimy o napisanie niżej w poscie lub do @ Zuzaa :*

Panowie kto ma czas i chce zagrać no to liczy się kto pierwszy ten lepszy od teraz, ilość miejsc wynosi 14.

Pozdro :pifpaf: 

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

https://csowicze.pl/topic/84011-dziewczyny-vs-ch%C5%82opaki-w-t%C4%85-niedziele-zapisy/

• Devil

Zapisuje się

image.png

https://csowicze.pl/topic/84011-dziewczyny-vs-ch%C5%82opaki-w-t%C4%85-niedziele-zapisy/#findComment-398881

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie