Tygras Napisano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 @ Nasrallah [P] Kiedy ostatnio byłeś w pizzerii? [O] O dziwo w pizzerii około miesiąc temu. Częściej na kebabie. [P] Jakie masz marzenie, które się jeszcze nie spełniło? [O] Marzeń pełno, ale aktualnie to prosperująca własna działalność. [P] Dbasz o czystość w samochodzie? [O] U mnie czysto musi być wszędzie. Od razu lepiej się funkcjonuje. @ Syla` [P] Jaki był najbardziej pamiętny prezent, jaki otrzymałeś? [O] Myślę, że pierwszy komputer. [P] Czego według Ciebie możemy nauczyć się od dzieci? [O] Cieszyć się z małych rzeczy. [P] Uważasz, że płacz jest oznaką słabości czy siły? [O] Wielu osobom płacz pomaga wyrzucić z siebie negatywne emocje. Jeśli im to pomaga, to nie widzę w tym nic złego. [P] Co lubisz robić w deszczowe dni? [O] Zrobić trening, pograć lub spotkać się ze znajomymi. [P] Jaki rodzaj kuchni lubisz najbardziej? [O] Włoska zdecydowanie. [P] Czy jest coś, za czym wszyscy szaleją, a Ty nie przepadasz? [O] Jedyne co przychodzi mi do głowy to sushi, ale nie powiedziałbym, że wszyscy za nim szaleją. [P] W jaką dziwną, zabawną rzecz wierzyłeś jako dziecko? [O] Wydaje mi się, że święty mikołaj, ale byłem kumaty i szybko ogarnąłem, że to bajki [P] Twoja ulubiona zabawa w dzieciństwie? [O] W berka na boisku w podstawówce podczas przerw. [P] Jakiego dania nigdy nie byłeś w stanie sobie odmówić? [O] Kebabik [P] Za co nie lubisz płacić? [O] Paliwo hahah @ mooiste [P] Jakie jest Twoje ulubione danie? [O] Makaron z kurczakiem i szpinakiem w sosie śmietanowym [P] Masz jakieś hobby? Jeśli tak to jakie? [O] Jeśli chodzi o sporty to siłownia, kalistenika, urban freeride. Niedługo myślę, że jeszcze drifting Natomiast zawodowe to grafika komputerowa i cały web development. [P] Czym urzekł Cię serwer Paintball? [O] Prostotą. Każdy jest na kulkę i liczy się głównie movement oraz gamesens. [P] Co robisz na co dzień? [O] Aktualnie staram się jak najwięcej czasu poświęcać na rozkręcaniu swojej działalności. W wolnym czasie chodzę na siłownię lub rower i spotykam się ze znajomymi. [P] Masz dziewczynę? [O] Aż dziwnie mi to pisać.. nie mam. [P] Jakie są trzy cechy, które w sobie lubisz? [O] Uczciwość, wierność, pewność siebie. @ Semper Invicta [P] Czy według Ciebie fuzja była dobrą decyzją? [O] Napisaliśmy na kuleczkach kawał dobrej historii. Wydaje mi się, że lepiej jest tak, niż jakby miało świecić pustkami. [P] Chciałbyś mieć tatuaże? [O] Oj tak. Pierwszy robie w październiku i już mam kilka kolejnych w planach. [P] Ile zostało Ci jeszcze studiowania? [O] 2,5 roku. Późno się zaczęło, ale szybko zleci. [P] Chcesz zobaczyć małe kotki w mojej piwnicy? [O] Jak mnie tam zamkniesz to tak. [P] Co najczęściej gotujesz sobie na obiad? [O] Makaronik jakiś ciekawy. [P] Masz rodzeństwo? [O] Tak, młodszą siostrę @ Jax Teller [P] Jak masz na drugie imię? [O] Nie mam [P] Jakiej słuchasz muzy? [O] Bardzo różnie.. głównie remixów i rapu. Klubowe klimaty moje ulubione. [P] Jak długo już pykasz w CeeSa? [O] Od lutego 2010, więc trochę już nabite. Na steamie dopiero od 2013. [P] Skąd pomysł na nick? [O] Za dzieciaka w gierce kuzyn przekręcił nazwę jakiegoś tygrysa i tak mi zostało. [P] Czy wycinki w Twojej sygnaturze są z servera typu Gun Game? [O] Paintball kuleczek który mam nadzieję wróci z czasem do żywych. [P] Czy masz marzenia z dzieciństwa, które jeszcze nie spełniły się, ale czekasz aż się spełnią? [O] Pewnie, że tak. Nie ma co czekać tylko zamieniać je w cele i realizować Samo nic się nie zrobi. Zapomniałem o nominacji @ Destiny ;D 5 Kontakt: Steam Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83848-odpowiedzi-tygras/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP inanxt Napisano 6 Sierpnia 2023 VIP Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 W dniu 5.08.2023 o 17:44, Tygras napisał: [P] Jakie jest Twoje ulubione danie? [O] Makaron z kurczakiem i szpinakiem w sosie śmietanowym Rozwiń ooo, już Cie lubie! haha 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83848-odpowiedzi-tygras/#findComment-397928 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 6 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 W dniu 5.08.2023 o 17:44, Tygras napisał: [P] Twoja ulubiona zabawa w dzieciństwie? [O] W berka na boisku w podstawówce podczas przerw. Rozwiń Zabawa w berka była najlepszą zabawą na przerwach, szczególnie tych obiadowych bo były najdłuższe 2 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83848-odpowiedzi-tygras/#findComment-397932 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi