Ojciec Rydzyk Napisano 29 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2023 Pytania od @ ogniR [P] Kiedy wtrącą cię do więzienia za okradanie polaków? [O] swój swojego kryje, ręka rękę myje [P] Co w końcu z tymi maybachami od bezdomnego? [O] no co? są a bezdomny wziął i umarł Pytania od @ Nasrallah [P] Z pod jakiego znaku zodiaku jesteś? [O] koziorożec [P] Lubisz skręcać meble? [O] Jak wszystko idzie dobrze to tak [P] Ulubione chipsy? [O] Crunchips ser-cebulka Pytania od @ Rufi [P] Jak masz na imię? [O] Bartek [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] siedzieć w garażu, postrzelać się w CS, pójść na ryby, pojeździć bez celu [P] Dlaczego akurat CSowicze? [O] Dołączenie tu było wynikiem fuzji między Wami a Kuleczkami, widzę tutaj potencjał w rozwoju naszego DD2 #2 oraz PaintBall [P] Oglądasz YouTube? [O] zdarza się, głównie urbexy, wędkarstwo oraz bungee [P] Szybko się denerwujesz? [O] Jestem zajebistym nerwusem Pytania od @ Jax Teller [P] Skąd pomysł na nick? [O] Szukałem czegoś z jajem i jakoś tak od 2016 jestem Ojciec Rydzyk [P] Czym się wozisz? [O] Opel Vectra C 2,2DTI 150KM 2004 rok z napędem na 4 koła (fabrycznie było 125KM, zrobiłem lekkiego chipa i dołożyłem napęd z Insigni 1gen bo to ta sama płyta podłogowa), Ford Mustang 2017 2,3 Ecoboost (dołożony pakiet dokładek Maxtona i 2 czarne pasy wzdłuż auta) a od niedawna jeszcze Mercedes-Benz G320 2006rok (aktualnie przy nim robię i jest trochę roboty) [P] Od kiedy zaczęła się Twoja przygoda z CSem? [O] Od 2014 [P] Blondynki, brunetki czy rude? [O] Blondynki, zdecydowanie [P] Skąd pochodzisz i gdzie mieszkasz? [O] Zjednoczone Emiraty Solińskie [P] Coś innego oprócz alkoholu preferujesz? [O] Jestem wręcz uzależniony od kawy, dziennie potrafię wypić 8-12 kaw i do tego z 3-4 RedBulle [P] Opisz siebie w 5 słowach [O] kawoholik, motomaniak, samouk, pracoholik, idiota Pytania od @ moose` [P] Kiedy piwo? [O] nie piję alkoholu [P] Czemu dostałeś samochód od bezdomnego? [O] Bóg tak chciał [P] Co aktualnie robisz w wolnym czasie? [O] aktualnie staram się poświęcić więcej uwagi PaintBallowi bo trochę go przez lipiec olałem, no i składam dalej Gelendę [P] 5 słów jakimi byś opisał siebie. [O] kawoholik, motomaniak, samouk, pracoholik, idiota (co do ostatniego zdania nie zmienię xD) Pytania od @ Semper Invicta [P] Skąd pojawiło się u Ciebie zamiłowanie do wędkarstwa? [O] Z 10 lat temu stary wziął mnie na ryby i tak jakoś się wkręciłem, zacząłem gromadzić wiedzę na temat ichtiofauny, metodach połowu i rodzajach przynęt, zabrzmi to nieskromnie ale uważam że wiedzę na temat wędkarstwa mam dużą [P] Dlaczego nie pijesz? [O] zostawię to dla siebie [P] Jak Twoja babcia zniosła wieść o tatuażu? [O] chciała mnie z domu wyrzucić, ale potem stwierdziła że ona trawy kosiarką żyłkową nie wykosi więc stwierdziła że mogę zostać xD [P] Planujesz jeszcze jakąś dziarkę? [O] być może [P] Czego ostatnio słuchasz? [O] AVI - Mały Książę (cały album) [P] Jak myślisz, urosnę kiedyś? XDD [O] nie pij to urośniesz XD Pytania od @ Gangsta [P] Jak reagujesz, gdy spotykasz bezdomnego? [O] mierzę wzrokiem i szukam kluczy do Maybacha [P] Na co wydajesz najwięcej pieniędzy? [O] Zdecydowanie na fajki, narzędzia do garażu, paliwo, graty wędkarskie oraz części do samochodów [P] Jak radzisz sobie z porażką? [O] Zamykam się w garażu albo wybieram się na tripa bez celu [P] Jakich złych nawyków chcesz się pozbyć? [O] Chyba najbardziej tego pracoholizmu [P] Ile pieniędzy tak naprawdę potrzebujesz do szczęśliwego życia? [O] Jak najwięcej. Pieniądze to wolność, wolność to szczęście [P] Lubisz swoją pracę? [O] nie zamieniłbym jej na żadną inną [P] Czego najbardziej żałujesz w życiu? [O] że pozwoliłem niektórym osobom wejść do mojego życia Pytania od @mr_tnctproo [p] 5 slow jakimi bys mnie opisal xd [O] ganjaman, bot, analfabeta, czub, nerwus [p] czemu jestes botem na dr i na pb [O] To filozoficzne pytanie, chyba najlepszą odpowiedzią są te słowa https://youtu.be/4UEoRN9asdw?t=38 [p] biedy wpadasz domnie do UK na [O] W Polsce mniejszy wyrok za to dostaniemy xD [p] jak tam i patixon [O] To wiedza tylko dla wybranych i przyjętych do sekty [p] kiedy przewazamy administracje ? [O] z tobą to będzie ciężko xD [p] jak tam znajomi z mafi BMW ? xd [O] BMW zostały, zmieniły się tylko roczniki Do następnego P&O nominuję @ Tygras 5 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83730-odpowiedzi-ojciec-rydzyk/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 29 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 29 Lipca 2023 Godzinę temu, Ojciec Rydzyk napisał: [P] Jak reagujesz, gdy spotykasz bezdomnego? [O] mierzę wzrokiem i szukam kluczy do Maybacha Kiedy zabierzesz mnie na przejażdżkę? @ Ojciec Rydzyk Czasem w jedną stronę są lepsze niż w te dwie strony xDD Przez Ojciec Rydzyk, 29 Lipca 2023 Ale maybach wiezie tylko w 1 stronę xD Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83730-odpowiedzi-ojciec-rydzyk/#findComment-397179 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi