Zasłużony moose` Napisano 23 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 (edytowane) Odpowiedzi- moose` @ Jax Teller [P] W dzieciństwie kim chciałaś zostać w dorosłości? [O] Weterynarzem. [P] Studiujesz coś czy zdobyłaś już jakieś wykształcenie? [O] Jestem po dwóch licencjatach- ratownictwo medyczne i pielęgniarstwo. Obecnie robię magistra pielęgniarstwa. Później będę myśleć nad Doktoratem. [P] Ulubiony drink? [O] Aperol Spritz i Malibu [P] Masz jakieś hobby lub coś szczególnie Cię pasjonuje? [O] Uwielbiam fotografować, lubię chodzić na mecze, jeździć na nartach i snowboardzie. Śpiewam trochę, lubię gry komputerowe. W wolnym czasie lubię oglądać seriale ;d [P] Czy jest jakiś strach z dzieciństwa, który nawet w tym wieku nadal Cię paraliżuje? [O] Strach przed byciem pod wodą. Ale taki niekontrolowany jak np. ze ślizgawki albo skoki w pomostu. Jak nurkowanie to spoko. [P] Skąd jesteś? Opowiedz w dwóch-trzech zdaniach. [O] Pochodzę z pomorza ale mieszkam od 8 lat w Poznaniu. Poznań miasto doznań jak to mówią xd na studiach było co robić ale teraz to już stara jestem i lubię odpocząć u rodziców na wsi ;d W Poznaniu przynajmniej klub fajny. Pozdrawiam fanów Kolejorza [P] Zjadłabyś ślimaka, żabie udka albo ośmiornicę? [O] Ośmiornica mi nie smakuje, żabie udka smakują dla mnie jak kurczak ze stawu xd A ślimaka nie jadłam, jakbym miała okazję to dla doświadczenia czemu nie. [P] Serial lub filmy godny polecenia według Ciebie to? [O] Niezmiennie od wielu lat serial- Pamiętniki Wampirów, jeśli jeden mam wybrać A Filmy Harry Potter w serduszku [P] Jakich 3 przymiotników użyliby Twoi najbliżsi do opisania Ciebie? [O] Nie mam pytań więcej: [P] Co sprawia, że tutaj jesteś i zajmujesz się redakcją? [O] Kuleczki i chęć pomocy im troszkę sprawiły, że tu jestem ;d Widze potencjał w Redakcji tutaj więc super sprawa Zostałam zapytana czy nie chce pomóc w Redakcji i zgodziłam się [P] Z kim mogłabyś się spotkać na kawę lub drinka z sieci? [O] @ Rodeo Rita@ Dzasta@ Alan@Aro[C21 H30 O2]@ Tygras@ Ojciec Rydzyk@ Semper Invicta@BadLuck@mr_tnctproo@przemek173 i reszta Kuleczek [P] Jakie masz podejście do innych używek niż alkohol/papierosy/kawa/cukier? [O] Sadzić, palić, zalegalizować. [P] Jeśli złota rybka mogłaby spełnić Twoje 3 życzenia to jak one brzmiałyby? [O] Wymarzony dom, podróż dookoła świata, rodzina i bliscy zawsze zdrowi. [P] Czy spełniło się już jakieś Twoje marzenie? [O] Jest kilka takich małych marzeń np. tatuaże, podróż gdzieś. Ale takie większe to przede mną. [P] Czy masz jakieś większe plany co do działalności tutaj? [O] Zobaczymy co czas pokażę. Póki co mi dobrze w redakcji [P] Opisz siebie 5 słowami. [O] Uparta i w czepku urodzona. @ xvz [P] wymarzony dzień ? [O] Z bliskimi gdzieś na fajnych wakacjach. [P] co powoduje u ciebie radość ? [O] Masa rzeczy codziennych. Widok bliskich, udany dzień. [P] Zima czy lato? [O] Raczej lato. Aczkolwiek uwielbiam góry w zimę. [P] Plaża czy góry ? [O] Góry [P]Piwko czy wódka ? [O] Wódka. [P] śniadanie na słodko czy na słono? [O] Słono. [P] Skok na spadochronie czy skok na bungee? [O] Spadochron. [P] Czy gdybyś dostała propozycję przeprowadzki do Los Angeles zgodziła byś się ? [O]Taaak! [P] Domówka czy klub ? [O] Domówka. [P] Została byś harcerzem? ? [O] Mówi się, że harcerzem jest się całe życie więc- jestem [P] Blant czy wiadro? [O] Blancik [P] ulubiona potrawa ? [O] Makaron ze szpinakiem. [P] Gdybyś miała wybrać super moc, jaka to by była ? [O] Teleportacja [P] Wyjazd na wakacje z rodziną czy z przyjaciółmi? [O] Przyjaciele [P] Spędzić 2 tygodnie w domu z internetem, czy jednak mieć możliwość wyjścia ale bez żadnego internetu,tv. [O] Internet. Seriale time [P] ulubiony raper* piosenkarz*? [O] Bieber i Paluch [P] Mc czy KFC ? [O] KFC [P] jaki aktualnie używasz telefon? [O] Iphone 11 pro max. [P] często kłamiesz ? [O] Raczej nie. Nie umiem xd [P] czy podoba ci się życie w Polsce? [O] Średnio [P] wymarzona fura? [O] Jakiś Mercedes ale nic konretnego. [P] kto jest twoim ulubieńcem na forum? [O] @ vivor buzi [P] Mieszkasz w mieście czy na wsi? [O] Miasto [P] masz jakieś zwierzę domowe? [O] Nie [P] co cię denerwuje? [O] Jak mi się coś wmawia. [P] Gdybyś mogła pojechać w dowolne miejsce na świecie, gdzie byś się udała i dlaczego? [O] Indie. Fascynuje mnie ten kraj [P] czy warto ryzykować? [O] Oczywiście. @ Kimono [P] Czy Twoje życie ma sens? [O] Myślę, że tak. [P] Ile kontroli naprawdę masz nad sobą? [O] ***** *** [P] Czy masz czyste sumienie? [O] Tak [P] Co Cię najbardziej przeraża? [O] Głupota ludzka i Oceany. [P] Jakie dobre nawyki chciałabyś w sobie pielęgnować? [O] Regularne odżywianie się [P] Kiedy myślisz o swoim domu, co natychmiast przychodzi Ci na myśl? [O] Super dzieciństwo [P] Jaka jest obecnie największa Twoja frustracja? [O] Że tak szybko wydaje kase [P] Co straciłaś w życiu? [O] Czas na ludzi, których nie powinno w nim być. [P] Kiedy ostatnio próbowałaś czegoś nowego? [O] Kilka dni temu odważyłam się zjechać ze ślizgawki hardcorowej na basenie- a boje się xd [P] Czy boisz się samotności? Co robisz, aby przezwyciężyć ten strach? [O] Fajną odskocznią jest wtedy świat gier [P] Uważasz, że płacz jest oznaką słabości czy siły? [O] Raczej słabości ale to nic złego. [P] Co Cię najbardziej przeraża? [O] Głupota ludzka i Ocean. [P] Co robiłaś, kiedy ostatnio straciłaś poczucie czasu? [O] Oglądałam serial xd [P] Co zrobiłaś, z czego jesteś najbardziej dumny? [O] Moje prace licencjackie i to gdzie teraz jestem w życiu. [P] Co sprawia, że się uśmiechasz? [O] Codzienność [P] Czy jesteś szczęśliwa? [O] Tak [P] Co byś zrobiła inaczej gdybyś wiedziała że nikt nie będzie Cię oceniał? [O] Rewolucje w systemie [P] Co jest Twoją największą słabością? [O] Krzywda zwierząt i starszych ludzi. [P] Jaka jest Twoja największa siła? [O] Charakter. @ Semper Invicta [P] Chciałabyś mieć jakieś egzotyczne zwierzę? [O] Raczej nie [P] Czy czasem żałujesz, że pracujesz na swoim aktualnym stanowisku? [O] Żałować nie ale czasem mam dosyć [P] Gdzie najchętniej spędzasz wakacje? [O] Na wsi u rodziny i nad jeziorkiem [P] Na czym jeszcze nie jeździłaś, a chciałabyś się przejechać? [O] Na kolejkach górskich w Energylandii. [P] Jak wspominasz współpracę ze mną na kulkach? [O] Bardzo miło i sprawnie, Cieszę się, że tu jesteś [P] Co najchętniej lubisz gotować? [O] Uwielbiam robić przekąski na imprezę. Tak to raczej nie należę do osób, które lubią gotować. @ xavjer [P] Jaki jest twój ulubiony pisarz? [O] J.K. Rowling [P] Ulubiony gatunek muzyczny/konkretny artysta? Albo jaka muzyka która ci najczęściej towarzyszy? [O] Bieber i Paluch. Lubię też reggae. [P] Jakie 5 cech charakteru którymi na pewno byś siebie nie opisała? [O] Nieodpowiedzialna, zarozumiała, spóźnialska, nieempatyczna, nielojalna. [P] Ile osób pomyliło cię już z @ mooiste? [O] No kilka było haha [P] Co zmieniłabyś na forum? [O] Szatę graficzną Styl w sensie. Jakaś grafika w nagłówku, belki, jakieś graficzne boxy, może jakiś animowany, przesuwany kontakt z administtacją? Ale to takie moje widzimisię xd [P] Czy jesteś zadowolona z tego, w jaki sposób prowadzicie redakcje? [O] Czasem jest problem kto kiedy ma wrzucić ale to jest do ogarnięcia. Coraz lepiej idzie [P] Czy będziesz aspirować na inne rangi forumowe czy raczej wolisz pozostać na aktualnej randze? [O] Czas pokażę czy mnie polubicie i zaufacie. W tej chwili dobrze mi na redaktorze [P] Ile średnio potrzebujesz czasu na przygotowanie jednego tematu? [O] Jeśli to temat, który wymaga użytkowników, żeby ich zaangażować to kilka dni. Czekam aż odpiszecie. Ale jak sama to godzinka, czasem dwie. Zależy czy musze szukać informacji czy jest to z głowy. Jak już mam odpowiedzi to też kwestia pół godzinki do 40 minut i gotowe. Jeśli robię grafikę wcześniej to też na grafikę z pół godzinki. [P] Nawiązując do powyższego pytania, co jest dla ciebie najtrudniejsze podczas tworzenia takowego artykułu? [O] Presja czy wszyscy do których napisałam się zgodzą ;d [P] Czego oczekujesz od @ Asystent Właściciela ? [O] W zasadzie to chyba niczego. Rób swoje jak dotychczas i wszyscy będą zadowoleni [P] Gdybyś musiała wybrać, kogo byś pozbawiła rang i dlaczego? [O] No mam taką osobę, która ma rangę bez żadnego awansu itd. Ale lepiej zachowam resztę dla siebie. Po co robić dramy Dziękuje Nominuję: @ Ojciec Rydzyk Edytowane 23 Lipca 2023 przez moose` 8 Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki jednocześnie malując paznokcie. ♥ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83625-odpowiedzi-moose/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzasta Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Kiedy lecimy na 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83625-odpowiedzi-moose/#findComment-396685 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony moose` Napisano 23 Lipca 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 1 godzinę temu, Dzasta napisał: Kiedy lecimy na Ja zapraszam na Poznań ;d Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki jednocześnie malując paznokcie. ♥ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83625-odpowiedzi-moose/#findComment-396697 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Napisano 25 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2023 W dniu 23.07.2023 o 18:36, moose` napisał: [O] Sadzić, palić, zalegalizować. Jak bede w PL to wpadne na drinka 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83625-odpowiedzi-moose/#findComment-396874 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi