Rodeo Rita Napisano 15 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 @ Jax Teller [P] Czy można zabić mima bez tłumika? [O] Można, ale odradzam [P] Twój ulubiony bohater z Bliźniaków Cramp? [O] Najbardziej lubiłem Lucjana i ich ojca, ale nie pamiętam imienia. [P] Jaki staż w CS? [O] Pierwszy raz odpaliłem CS'a w 2008 roku, więc nie licząc tych wszystkich małych przerw to stuknęło 15 lat [P] Ile masz lat? [O] 23. [P] Ulubiony owoc/alkohol/artysta ? [O] Liczi/piwo/Dua Lipa [P] Czy masz jakieś plany względem kuleczkowego onlydd2? [O] Małymi kroczkami do przodu [P] Jak określiłbyś siebie: sprawiedliwy i surowy czy sprawiedliwy i mściwy? [O] Sprawiedliwy i mściwy. [P] Czym zajmujesz się poza forum i internetem? [O] POMIDOR! [P] Film przy którym ronisz łzę to? [O] Przy filmach nie ronię, ale przy serialach zdarza się całkiem często, szczególnie przy The Walking Dead [P] Czy wierzysz w istnienie pozaziemskich cywilizacji? [O] W ufo nie za bardzo, ale w syreny już tak, serio [P] Która partia polityczna jest najbliższa Twoim poglądom? [O] Ja to lewak jestem @ Kimono [P] Czy Twoje życie ma sens? [O] Każde ma [P] Ile kontroli naprawdę masz nad sobą? [O] Bardzo trudno jest wyprowadzić mnie z równowagi, umiem panować nad sobą więc myślę, że 95%. [P] Czy masz czyste sumienie? [O] HAHAHAHA, bez szans. Trochę się nagrzeszyło [P] Co Cię najbardziej przeraża? [O] Śmierć, strzykawki, nowotwory i wysokość. [P] Jakie dobre nawyki chciałabyś w sobie pielęgnować? [O] Entuzjazm, dobro i troska [P] Kiedy myślisz o swoim domu, co natychmiast przychodzi Ci na myśl? [O] Jak wszyscy siedzimy przy wspólnym stole. [P] Jaka jest obecnie największa Twoja frustracja? [O] Ograniczony czas, doba powinna mieć więcej niż 24h [P] Co straciłeś w życiu? [O] Bardzo ważne dla mnie osoby. [P] Kiedy ostatnio próbowałaś czegoś nowego? [O] Wczoraj [P] Czy boisz się samotności? Co robisz, aby przezwyciężyć ten strach? [O] Nie boję się, ale bardzo bym nie chciał. Jest to coś, od czego raczej stronię i co motywuje mnie do pielęgnowania bliskich relacji:) [P] Uważasz, że płacz jest oznaką słabości czy siły? [O] Moim zdaniem niczego. Naturalna reakcja, której nie trzeba nic podporządkowywać. [P] Co robiłeś, kiedy ostatnio straciłeś poczucie czasu? [O] POMIDOR! [P] Co zrobiłeś, z czego jesteś najbardziej dumny? [O] Nie przypomnę sobie. [P] Co sprawia, że się uśmiechasz? [O] Rodzina, przyjaciele, pies, muzyka. [P] Czy jesteś szczęśliwy? [O] Zawsze [P] Co zrobiłbyś inaczej gdybyś wiedział, że nikt nie będzie Cię oceniał? [O] Większość rzeczy robię głównie dla siebie, a nie dla czyjegoś uznania więc chyba wszystko zostawiłbym po staremu [P] Jaka jest Twoja największa siła? [O] Ciężkie pytanie skłaniające do refleksji, musiałbym się dłużej nad tym zastanowić:) @ Treze [P] Co robisz na co dzień? [O] POMIDOR! @ Gangsta [P] Skąd pomysł na nick? [O] Natchnął mnie jeden z odcinków Bliźniaków Cramp XD [P] Grasz w inne gry poza CS? [O] Lubię pograć w GTA, FlatOut, Heroes of Might and Magic 3 [P] Co sądzisz o naszym forum CSowicze? [O] Jest super! Myślę, że już się zaaklimatyzowałem i w ogóle nie żałuję podjęcia fuzji z CSowicze [P] Masz jakieś większe plany co do naszej sieci? [O] Dużo wyjdzie w praniu, na razie było pełne skupienie na fuzji i zaaklimatyzowaniu się, a teraz będziemy myśleć już przyszłościowo [P] Korzystałeś kiedyś z numeru alarmowego 112? jak tak to w jakiej sytuacji? [O] Na szczęście nie i mam nadzieję, że nie będę nigdy w takiej sytuacji. [P] Jakim samochodem się wozisz? [O] Fordzikiem [P] Trenujesz coś? [O] Aktualnie nie. [P] Twoje największe marzenie? [O] Zdrowie dla mnie i moich najbliższych oraz samorealizacja. [P] Jesteś za czy przeciw spożywania alkoholu? [O] Jeśli to nie patologiczne picie alkoholu to nie mam nic przeciwko;) [P] Czy uważasz, że mężczyźnie wypada płakać? [O] Baaa, nawet czasem musimy;) Nie można tłumić w sobie emocji. [P] Jakiej piosenki słuchałbyś nieustannie do końca życia? [O] O kurde, nie wiem... Chyba "La Isla Bonita" od Madonny. [P] Jaki jest twój ulubiony cytat z filmu/książki? [O] Nie mam. [P] Czy jest film, w którym chciałbyś żyć? [O] Film to może nie, ale bardzo chciałbym żyć życiem "Przyjaciół' [P] Jak najchętniej spędzasz sobotnie wieczory? [O] Najchętniej to z przyjaciółmi żeby odreagować wszystkie stresy z całego tygodnia Nominacja: @ moose` 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83490-odpowiedzi-rodeo-rita/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 15 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 Krótko szczerze i na temat takich odpowiedzi potrzebujemy 1 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83490-odpowiedzi-rodeo-rita/#findComment-395984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony moose` Napisano 15 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 A już mnie nominowała chyba @ Dzasta i nie było mnie w Q&A, to może teraz będę Przez Gangsta, 15 Lipca 2023 Bo nastąpiły małe komplikacje dlatego zostałaś dwa razy nominowana, ale wszystko pod kontrolą. Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki jednocześnie malując paznokcie. ♥ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83490-odpowiedzi-rodeo-rita/#findComment-395990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi