Skocz do zawartości

Zablokowane Wywiad z radvkosky | O siłowni, forum i..

Gość gdziekonkurs

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gdziekonkurs

2.png

y7jH79n.gif

2.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie w kolejnym wywiadzie! Dzisiaj moim gościem będzie Właściciel DD2 classic oraz Junior Admin sieci. 

Redaktor -  @ Rufi

Respondent - @ radkovsky

Dzisiaj postaram się wyciągnąć jak najwięcej z @ radkovsky.  Tym razem polecimy standardowo. Bardzo Cię proszę, żebyś podał nam swój wiek oraz miejsce zamieszkania.

Witam również wszystkich czytelników. Skończyłem niedawno 21 lat. Mieszkam w Grudziądzu, położonym w województwie kujawsko-pomorskim, w północnej części naszego pięknego kraju.

Tylko raz słyszałem o tym mieście. Opowiedziałbyś nam coś o nim? Jest coś tam ciekawego, jakieś fajne miejscówki, a może miejsca, w których spotykasz się ze znajomymi?

Jest to w miarę spokojne miasto. Tak naprawdę nie ma tu zbyt wielu atrakcji, jak i ciekawych miejsc. Jedynie nad Wisłą możemy podziwiać spichrze, które są wizytówką miasta. Można się udać też na wieżę Klimek znajdującej się na Górze Zamkowej, będącej tak naprawdę pozostałością po niegdyś się tu znajdującym zamku krzyżackim. To stamtąd można podziwiać panoramę miasta.

Jeżeli byłbym w okolicy to chętnie odwiedziłbym wieże o której wspomniałeś. Masz 21 lat, co aktualnie robisz na co dzień? Studiujesz? 

Aktualnie jestem na studiach zaocznych, a zatem studiuję w weekendy. Rozglądam się też za pracą w dni powszednie. W ciągu tygodnia sporo czasu spędzam, ćwicząc na siłowni.

Czemu akurat zdecydowałeś się na studia zaoczne? Aktualnie nie pracujesz tylko szukasz pracy, a wspomniałeś, że  sporo czasu spędzasz na siłowni. Zarabiasz na tym? Czy po prostu to jest ważniejsze od nauki? 

Zdecydowałem się na studia zaoczne, bo zamysł był taki, by w tygodniu pracować, a w weekendy studiować. Siłownia jest moim sposobem na zajęcie czasu, gdy nie pracuję oraz tworzenie "lepszej wersji siebie".

Oczywiście. Szukasz pracy w dni powszednie, ponieważ w weekendy masz studia. Jaka praca Cię interesuje? Znalazłeś już jakąś ofertę, która by Ci w pełni odpowiadała?

Adekwatnie do kierunku, jaki studiuję, najbardziej zależy mi na pracy za biurkiem. Na chwilę obecną nie udało mi się znaleźć takiej oferty, która by mnie satysfakcjonowała.

Życzę powodzenia w poszukiwaniach. Nawiązując do tego, że bardzo dużo spędzasz czasu na siłowni. Jakie są Twoje rekordy? Zdjęcie jest mile widziane, ale jak nie chcesz, to na pewno zrozumiemy.

Powiem szczerze, że na tę chwilę nie ma co się za bardzo chwalić rekordami. Ja nie ćwiczę pod wyniki, tylko pod sylwetkę i zdrowie. Może za jakiś czas się to zmieni  :D 

Jeżeli nie chcesz, to nie będę namawiał. Masz swojego trenera personalnego czy raczej sam ćwiczysz? 

Ćwiczę samemu. Dzięki fillmikom na YouTube i tiktoku oraz pomocnym ludziom poznanym na siłowni, nie było i nie ma potrzeby wynajmować trenera personalnego. 

Fajnie, że w obecnych czasach mamy takie możliwości jak filmy na YouTube, które mogą nam w czymś pomóc. Jakie dałbyś rady osobie początkującej? 

Przede wszystkim robić swoje i nie patrzeć na innych oraz się nie poddawać. Warto pooglądać w internecie filmiki oraz czytać artykuły instruujące jak ćwiczyć. Nie należy się też wstydzić, pytać ludzi na siłowni jak ćwiczyć. Na ogół są oni pomocni i życzliwi - mi osobiście ta "siłowniana" społeczność sporo pomogła.

Może komuś się przydadzą Twoje rady, więc dziękuję w ich imieniu. Nie ćwiczysz dla rekordów, a dla wyglądu ciała, więc moje pytanie brzmi; czy zażywasz, bądź zażywałeś jakieś środki wspomagające typu sterydy? Co sądzisz o osobach, które zażywają tego typu rzeczy?

Zdecydowanie szkoda zdrowia na takie coś. Ja się ograniczam do nieszkodliwich, przebadanych suplementów. Raczej nie zdecyduję się w przyszłości na branie sterydów, ale jak ktoś bierze, to nie mam nic przeciwko - jego ciało, jego decyzja. 

Mądre podejście. Masz jakiegoś ulubionego swojego strongmena? Wzorujesz się na nim? 

Bardziej kulturystę niż strongmana. Moimi idolami ze świata kulturystyki są Arnold Schwarzenegger i Mike o'Hearn. Nie powiedziałbym że się na nich wzoruję, ale imponują mi ich sylwetki. 

Sprawdziłem sobie i rzeczywiście są niesamowite. Cofniemy się o kilka lat wstecz. Jak wspominasz swoją dzieciństwo? Jakim byłeś dzieckiem? 

Byłem raczej spokojnym dzieckiem. Trochę pyskowałem, ale nie sprawiałem większych problemów. W szkole dobrze się uczyłem, jednak głównie przez nacisk rodziców na naukę. Wydaje mi się, że nie chciałbym się cofnąć do czasów, gdy byłem dzieckiem.

Jaki przedmiot był Twoim ulubionym? Byłeś z czegoś bardzo dobry? 

Najlepiej spośród wszystkich przedmiotów szedł mi język angielski. Zawsze byłem z niego jednym z lepszych uczniów w klasie, a maturę zdałem z wysokim wynikiem. Z językiem rosyjskim w szkole średniej również bardzo dobrze sobie radziłem i lubiłem się go uczyć.

Nie ma co wracać do starych czasów, więc zmieniamy temat. Oglądałeś mecz Polski z Mołdawią? Jeżeli tak, to co o nim sądzisz? 

Tego meczu chyba nie da się inaczej skomentować niż: "XDDDDDDDDDDDDDDD". Po prostu tragedia, drugą połowę spotkania naprawdę ciężko się oglądało.

Dokładnie. Uważasz, że co tutaj zawiniło? Mamy złego trenera, a może nasi piłkarze nie posiadają odpowiednich umiejętności?

Jaki trener by nie był, to i tak gra wygląda miernie. Tu by chyba nie pomógł nawet żaden Guardiola czy Mourinho. Zawodnicy nie potrafią ze sobą współpracować.

Masz jakiegoś ulubionego piłkarza? Jaki piłkarz według Ciebie jest najlepszy na świecie? 

Oczywiście! Najlepszym piłkarzem jest Leo Messi! Od dziecka jestem jego fanem. 

Dokładnie, też tak sądzę. Jakie jest Twoje największe marzenie? Czujesz się już spełniony? 

Na ten moment nie czuję się spełniony, ale kiedyś pewnie będę. Marzy mi się skończenie studiów, znalezienie dobrej pracy, założenie rodziny i piękny dom. 

Życzę powodzenia, na pewno Ci się uda spełnić Twoje marzenia. Słuchasz muzyki? Jeśli tak, to czy masz swojego ulubionego artystę? 

W sumie to słucham wszystkiego, co wpadnie w ucho z prawie każdego gatunku (jedynie k-pop :bełt:), jednak w moich słuchawkach przeważa rap i ciężkie brzmienia. Moim ulubionym artystą jest Chester Bennington (wokalista Linkin Park), którego już z nami nie ma.

Mam podobnie. Masz jakąś ulubioną swoją markę odzieżową? Przykładasz dużą wartość do wyglądu? 

Tak naprawdę nigdy nie interesowała mnie moda i nie przykładałem dużej wagi do ubioru drugiej osoby. Nie mam ulubionej marki odzieżowej.

Otrzymałbyś 1.000.000 złotych. Co byś z nimi zrobił? 

Zapewne część bym wydał na mieszkanie, samochód i wymarzone wakacje oraz podzieliłbym się z bliskimi. Pewną sumę też bym w coś zainwestował, aby majątek się pomnażał.

Dobrze, zmienimy temat. Jak trafiłeś na forum? 

Na CSowicze trafiłem dzięki osobom, które znam jeszcze z mojej poprzedniej sieci, a mianowicie @ Fatal1tYi @ .::Ania;3::.. Zapraszali do gry na DD2, a że to akurat były czasy pandemii i nie miałem co robić w domu, to powróciłem do csa i zacząłem pogrywać na serwerze, a z czasem także udzielać się na forum. Atmosfera tu panująca sprawiła, że pozostałem i nie planuję nigdzie odchodzić.  

Rzeczywiście, jesteś tutaj już od 2019 roku, więc już konto posiadasz cztery lata. Aktualnie jesteś Junior Adminem, więc można powiedzieć, że odpowiadasz w jakiejś części za forum. Jak wyglądała Twoja droga do tej rangi? 

Sporo się udzielałem na forum, dzięki czemu dałem się poznać jego społeczności. Dzięki wysokiej kulturze osobistej, poczuciu humoru, dobrym wypełnianiu swoich obowiązków na stanowisku opiekuna DD2 oraz doświadczeniu w zarządzaniu forum, niektórzy proponowali mi, abym pisał podanie na moderatora. Zwlekałem z tym, jednak skorzystałem z okazji, gdy otwarto szybką rekrutację na stanowiska administracyjne. Moje podanie na moderatora zostało przyjęte i starałem się jak najlepiej wykonywać swoje zadania. Doceniono moje starania, a ja zdobyłem zaufanie reszty administracji i nie tak dawno zostałem awansowany na stanowisko junior admina.

Miałeś już taki moment, że chciałeś zrezygnować z rang i opuścić sieć? 

Zdarzały się chwile, że chciałem się odciąć od sieci, ale nie działam pod wpływem emocji i po prostu robiłem sobie kilka dni odpoczynku.

To bardzo dobrze, że nie zrezygnowałeś pod wpływem emocji, tylko przeczekałeś. Czy na jakimś serwerze oprócz DD2 na którym sprawujesz funkcje grasz? 

Czasami wejdę postrzelać na GG, ale najwięcej i tak gram na DD2.

Nawet przed chwilą widziałem Cię na serwerze GunGame. Od jakiego trybu zaczynałeś swoją przygodę z CS'em i w którym roku to było? Masz się za dobrego gracza? 

Moją przygodę z CSem rozpocząłem w roku 2015. Jednym z pierwszych serwerów, na których grałem, był... paintball sieci kuleczky.pl. Lubiłem też grać na zombie modach. Z czasem przeniosłem się na serwery FFA/DD2, gdyż stwierdziłem, że lepiej mi się gra na standardowych trybach. Czy uważam się za dobrego gracza? Jeszcze jak!

Jednym z pierwszych serwerów był serwer PaintBall Kuleczky, a teraz właśnie Csowicze i wcześniej wspomniana sieć się łączą. Co o tym sądzisz? Jak zareagowałeś jak dotarła do Ciebie ta informacja? 

Ucieszyłem się na wiadomość, że dołączą do nas nowi ludzie wraz z serwerami. Trochę poczułem nostalgię, gdy się dowiedziałem, że wśród nich ma być wspomniany serwer paintball. Będę miał okazję powspominać dawne czasy i przypomnieć sobie moje początki.

Ciekawy zbieg okoliczności. Jak oceniasz aktualną pracę administracji na forum oraz na serwerze gdzie pełnisz funkcją opiekuna? 

Nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Wszyscy radzą sobie bardzo dobrze i wypełniają swoje obowiązki tak jak powinni.

Grasz w jakieś inne gry komputerowe czy tylko CS? 

Obecnie w ogóle mało gram w gry, nawet w CSa. Straciłem zainteresowanie grami komputerowymi, gdyż w realu mam ciekawsze zajęcia. Jeszcze do niedawna lubiłem sobie pograć w GTA albo Postala 2.

Może w przyszłości będziesz miał więcej czasu i znów będziesz mógł pograć regularnie w jakąś gierkę. Jakimi wartościami kierujesz się w życiu? 

Kieruję się tym, aby być lojalnym wobec swoich bliskich i stawiać ich na pierwszym miejscu.

Masz jakiś wymarzony samochód, a może motocykl? 

Nie posiadam takowego. Nie interesuję się zbytnio motoryzacją.

Rozumiem. Zbliżamy się ku końcowi wywiadu. Przed Tobą szybkie strzały. Cola czy Pepsi? 

Cola (zero oczywiście^^)

YouTube czy Twitch?

YouTube

Śniadanie na słodko czy słono? 

Na słono

Jak oceniasz wywiad? Brakowało Ci jakiegoś pytania? Może chciałbyś dodać coś od Ciebie, kogoś pozdrowić? 

Moim zdaniem wywiad przebiegł bardzo dobrze i mam nadzieję, że będzie czytany z zaciekawieniem. Chyba wszystkie pytania jakie powinny, się tu pojawiły. Pozdrawiam wszystkich czytelników tegoż wywiadu!

Również, dziękuję. 

2.png

https://csowicze.pl/topic/83416-wywiad-z-radvkosky-o-si%C5%82owni-forum-i/

• Donator

A o pieskach robiących cardio nic :pepekrzyk:

v3.png.e4356ff2ea9fe647b6290654e3f0c93a.

image.png

https://csowicze.pl/topic/83416-wywiad-z-radvkosky-o-si%C5%82owni-forum-i/#findComment-395576

• Sponsor PRO

Bardzo fajnie przeprowadzony wywiad, czekam na kolejne z administracją! :pepecigar:

SAMCRO.gif

NO PAIN NO GAIN

https://csowicze.pl/topic/83416-wywiad-z-radvkosky-o-si%C5%82owni-forum-i/#findComment-395609

• Gość usunał z polecanych temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie