Skocz do zawartości

Zablokowane Skarga: 14/15 Letni hipokryta na posadzie Opiekuna

ipio

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
  • Skarga na Admina/Gracza (nick): @ PejdzunK
  • Twój nick: ipio [Buy & Sell CS Skins]
  • Nick oskarżonego: [✧] ??????NK
  • Steam ID/IP oskarżonego: STEAM_1:0:573162335
  • Dowody (SS'y/Demo): -
  • Opis sytuacji:

Siema, 
    graczom i byłej administracji tego serwera nie trzeba przedstawiać sytuacji co się dzieje na serwie, bo każdy wie to. 

A więc tak aktualny Opiekun niczym się nie opiekuje. Rozdaje warny Administracji oraz nie potrafi niczego zorganizować. Jak sama nazwa Opiekun wskazuje na to, żeby się opiekował i interesował serwerem (Nie potrafię sb przypomnieć zeby kiedykolwiek coś zrobił w tą stronę). 

Dobrze a teraz wróćmy do hipokryzji jego. Rozdaje warny Administracji za mała aktywność/ braku bycia na zebraniu (mimo wpisanego urlopu na forum). 

A więc tak drogi Opiekunie chciałbym ci przypomnieć ze sam od MIESIĘCY nie wyrabiasz swojego czasu na serwerze. A warnow masz nadal 0...

image.png

Dodam, że pisałem do niego prywatnie z informacja na serwie nie ma kto banować na serwie i jest patologia oraz cheaterzy grają, zostałem po prostu zlany i nic się nie zmieniło.

Ja osobiście przestałem grac na serwerze, ale jak jeszcze grałem to MVP nie działało i nw czy nadal nie działa, ale tez tym się wgl nie zainteresował.

@ NiunieK Wiem, że z tym MVP to nie wasza wina, ale z tego co mi wiadomo to ty tylko pisałeś z tym do Rumcajsa. I naprawdę zastanów się, czy warto posiadać takiego opiekuna, czy bardziej słupa.

@ RumcajsJumper Polecam sprawdzić też Opiekuna, bo jego aktywność również nie jest i nie była zadowalająca przez ostatnie msc. No i ja poza tym miałem wpisane w podaniu mała ilość godzin, bo 5-7h z tego co pamiętam wiec no.

76561198310249510.png

https://csowicze.pl/topic/83407-skarga-1415-letni-hipokryta-na-posadzie-opiekuna/

siemank sprawa którą opisuje @ ipio jest poważna i możesz o mnie @ NiunieK powiedzieć co chcesz że jestem fałszywą szmatą itp. ale ja na oczy przejrzałem i ty też musisz powiedzmy sobie szczerze jak był @ 1XTIGERX8 opiekunem na AWP to wszystko grało było dobrze on dbał nie miał gdzieś tego serwera, a popatrzmy teraz jak opiekunem jest @ PejdzunK 3/5 graczy odeszło gdyż on nie umie zadbać o serwer i wszystko co się wokół niego dzieje. Przyznać się trzeba serwer, forum upada przez takie głupie błędy jak dawanie opiekuna 14 latkowi co  jedyne co umie to skakać do kogoś i mówić jaki on nie jest a prawda jest taka że on pewnie nie wie jak sie tym serwerem, forum i wieloma innymi rzeczami zająć. Moja rezygnacja była spowodowana sprawami prywatnymi ale też tym że nic się w stosunku do opiekuna nie zmieniło, i do póki się nie zmieni będziemy mieli cały czas spadki i gorszą opienie właśnie przez niego. Jak to mi powiedział pewien były administrator awp lizać każdy potrafi ale wziąć odpowiedzialności już nikt tyle ode mnie. 

https://csowicze.pl/topic/83407-skarga-1415-letni-hipokryta-na-posadzie-opiekuna/#findComment-395535

skarga_odrzucona_csowicze2021.png

O aktywności wiemy, MVP od zgłoszenia były weryfikowane i działają, pejdzuk sam nawet chodził z niunkiem na serwer i sprawdzali. 

Nie jest to zadowalająca aktywność jaką byś chciał zobaczyć - to prawda. 

@ PejdzunKzapewne zajmie się poprawą tego. 

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

https://csowicze.pl/topic/83407-skarga-1415-letni-hipokryta-na-posadzie-opiekuna/#findComment-395599

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie