Zasłużony Gangsta Napisano 25 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 @ xvz [P] skąd jesteś ? [O] Beskid śląski [P] twoje hobby? [O] Motoryzacja [P] słuchasz diskopolo? [O] Nie powiem że nie czasem się zdarzy ( @ White Legend nie bij ) [P] twoje marzenie ? [O] Zbudować wymarzony dom, stworzyć kochającą się rodzinkę, śmigać z ekipą na motorach [P] wypad na Jeziorko z ekipą czy z rodziną ? [O] Rodzina jest ważna, ale dobrej ekipy nic nie zastąpi [P] jakie województwo jesteś ? [O] Śląskie [P] twój ulubiony fastfood? [O] Staram się unikać takich rzeczy, ale jak już to maczek @ ringo.exe [P] Kto jest najlepszym administratorem i dlaczego jest to @ misiek223 [O] Ohh miśka znam już dobrych parę lat z innej sieci ma swój charakterek i podejście do życia, ale zawsze można było i w sumie można dalej na niego liczyć @ #MuremZaBonusem [P] Lubisz meskalinę? [O] Nie próbowałem i nie zamierzam @ Jax Teller [P] Skąd pomysł na nick? [O] W sumie tak naprawdę nigdy nie zastanawiałem się nad nim :p [P] Ile już jesteś strażakiem? [O] Od małego licząc to już 12 lat a z uprawnieniami do akcji jako strażak-ratownik to 3 lata [P] Od kiedy zaczęła się Twoja przygoda z CSem? [O] Jak miałem 13 lat to zawsze grałem z bratem i jakoś mnie to wkręciło [P] W jakie inne gry niż CS jeszcze grasz? [O] Teraz rzadko w cokolwiek gram, niedawno kupiłem Ghotic 3 więc staram się go przejść [P] TOP3 ulubionych artystów? [O] Taco Hemingway, White 2115, Lewis Capaldi [P] Ulubiony Twój dryneczek? [O] Niie pijam drinków, tylko whisky [P] Jakie masz podejście do innych używek niż alkohol/papierosy/kawa/cukier? [O] Nie tolerują żadnych środków odurzających czy psychoaktywnych dla mnie to zwykłe śmieci które trzeba eliminować. [P] Czy masz jakąś pasję oprócz gaszenia pożarów? [O] Samochody, motory [P] Co sprawia, że tutaj jesteś i pomagasz na sieci? [O] Zaczęło się od starej sieci Cs-Escape gdzie tam mogłem zaczerpnąć moderowania forum i serwerami spodobało mi się to na tyle że nadal chcę to robić a tutaj znam sporo ludzi więc czuję się jak u siebie w dodatku zawsze można z kimś popisać na chatbox [P] Czy to prawda, że w 2021 roku wygrałeś konkurs muzyczny w amfiteatrze w Zakopiance dzięki utworowi Maryli Rodowicz o tytule Łatwopalni? [O] Takkkk daliśmy ognia [P] Jakim wozem jeździsz? [O] Prywatnie to Audi A3 a do akcji śmigamy mercedesami [P] Czy w szkole uprawiałeś jakieś sporty poza zajęciami z w-fu? [O] Siatkówka w mym serduszku [P] Podaj swoje TOP5 filmów. [O] Tylko dla odważnych, Skazani na shawshank, Proceder, Szybcy i Wściekli, Szeregowiec Ryan [P] Masz drugą połówkę czy może bardziej w lodówce? [O] W lodówce [P] Kiedy w końcu zdecydujesz się na redaktora? [O] A tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą [P] Jakie kolejne dziarki? [O] Planuje coś zrobić ale zero pomysłów [P] Czy masz jakiś lęk/fobię? [O] Nie na szczęście [P] Z kim mógłbyś się spotkać na kawę lub wódkę z csowiczów? [O] @ Semper Invicta, @ Jax Teller, @ Bezi, @ misiek223, @ xavjer i wielu by można było jeszcze wymienić... [P] Opisz siebie w 5 słowach! [O] Uśmiechnięty, szczery, pełen energii, uparty, nienormalny @ Semper Invicta [P] Jaki zawód masz po szkole? [O] Nadal się uczę Wikusia [P] Kim chciałbyś zostać w przyszłości? [O] Strażakiem [P] Jakie jest Twoje popisowe danie? [O] Dużo nie umiem, ale jak ktoś chce kotleta z ziemniaczkami i mizerią zapraszam [P] Czy podoba Ci się Twoje imię? Jeśli nie, to jakie chciałbyś mieć? [O] Strasznie mi się podoba Wiktor.. Moja nominacja to: @ Alan pora poznać nowe mordeczki z ekipy 5 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83177-odpowiedzi-gangsta/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 2 Lipca 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/83177-odpowiedzi-gangsta/#findComment-394860 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi