Semper Invicta Napisano 28 Maja 2023 Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 Dzień doberek @ Grin[LN] [P] Skąd Jesteś ? [O] Jestem z Podkarpacia, okolice Tarnobrzega. [P] W jakim wieku zaczęłaś przygodę z Counter Strike ? [O] 15 lat miałam wtedy chyba [P] Jakieś Hobby / Zainteresowania ? [O] Interesuje się wszystkim a zarazem niczym - sport, lubię robić paznokcie, wędkować, chodzić po górach i jeździć samochodem. [P] Dlaczego tyle pijesz ? [O] Nie piję dużo - ale jak już pije to fajnie się wyluzować i odstresować w towarzystwie [P] Ulubiona Potrawa ? [O] Makarony uwielbiam [P] Ulubiony Alkohol ? [O] Wódka [P] Dlaczego "JAPA" ? [O] Bo "mo**a" było zbyt chamskie [P] Twój ulubiony Kolor ? [O] Czarny @ Nasrallah [P] Kto jest twoim ulubieńcem z forum? [O] Nie mam takiej osoby [P] Robisz zakupy on-line? [O] No pewnie że tak [P] Nie zdałaś kiedyś do któreś klasy? [O] Byłam w szkole pilną uczennicą [P] Masz zwierzę? [O] Mam kotka i psa @ RumcajsJumper [P] Masz faceta? [O] Mam [P] Jak bardzo planujesz się wybić na CSowicze? [O] Nie planuję się tu wybijać, wolę w życiu zawodowym to robić Chce tylko pomóc będąc tu [P] Ile bierzesz na klatę? [O] 35-38kg jakoś tak [P] Waga? [O] xD. 56kg [P] Kogo najbardziej nie lubisz z forum? [O] Odpowiedź zachowam dla siebie, ale ta osoba pewnie się domyśla ^^ @ Jax Teller [P] Ile masz giwer na chacie? [O] Żadnej [P] Ile masz już dziar? [O] 3, ale kolekcja się powiększy niebawem ^^ [P] Z której dziary jesteś najbardziej dumna? [O] Z tej, którą sama zaprojektowałam [P] Morze czy góry? [O] Góry! [P] Ulubiony drineczek? [O] Wódka z wódką xD [P] W jakim wieku będziesz bardziej poważna? [O] Myślę, że nigdy xD [P] Ulubiony piosenkarz, którego możesz słuchać nonstop? [O] Nie mam takiego, ponieważ słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho [P] Jaką ukończyłaś szkołę? [O] Technikum @ RingoPutaVarcaMister [P] Kochasz mnie Wikuś? [O] Lubię jako kolegę @ misiek223 [P] Ron vs Harry Potter? [O] Żaden xD [P] Slytherin czy Gryfindor? [O] Slytherin [P] Uważasz, że jestes dobrym czy złym człowiekiem? Uzasadnij. [O] Myślę, że jestem dobrym człowiekiem, często pomagałam ludziom będąc np. w wolontariacie, wielu osobom odpuszczałam, pomimo tego że wyrządzili mi wiele przykrości w życiu. [P] Różowy czy niebieski? [O] Różowy [P] Czarny czy różowy? [O] Czarny [P] Próbowałaś kiedyś popełnic samobójstwo? [O] Tak [P] W jakim wieku przeżyłaś swój pierwszy raz i czy jestes z tego zadowolona? [O] Zostawię to dla siebie [P] W skali 1/10 na ile jestesmy ziomkami Twoim zdaniem? [O] 7 [P] Kto z forum Cię najbardziej irytuje? Odpowiedz moge przyjac na pw [O] ok to pv xD [P] Jakie cechy charakteru cenisz najbardziej? [O] Szczerość [P] A jakie najbardziej Cię odrzucają? [O] Zakłamanie [P] Kogo najbardziej lubisz z forum? [O] Sporo osób lubię i one o tym wiedzą [P] Jaka jest Twoja wymarzona praca? [O] Taka w której mało zrobię a dużo zarobię [P] Jakiej potrawy nie jadałaś ale chciałabyś sprobować? [O] Sama nie wiem na ten moment [P] Cykasz się @ SzefShizer? [O] Nie @ Gangsta [P] Spotkamy się kiedyś? [O] Może kiedyś [P] Z czego składa się Twój idealny dzień? [O] Wyspanie się, kawa do łóżka i leniuchowanie xD [P] Co robisz w weekendy? [O] Odpoczywam lub spotykam się ze znajomymi [P] Jaki jest najlepszy sposób na przyciągnięcie Twojej uwagi? [O] Podobny gust jeśli chodzi o żarty i humor [P] Czego się najbardziej boisz? [O] Że umrę w samotności [P] Co jest najważniejsze w życiu? [O] Dla mnie po prostu to, żeby czerpać z niego jak najwięcej [P] Czy jesteś z siebie zadowolona? [O] Jestem [P] Jaka jest twoja ulubiona piosenka i dlaczego? [O] Nie ma takiej [P] Czego nigdy nie zrobisz? [O] Nie zasnę w pokoju wiedząc że są w nim pająki [P] Jakie są według Ciebie trzy najważniejsze rzeczy w związku? [O] Szczerość, zaufanie i wsparcie [P] Jaki jest twój ulubiony romantyczny gest? [O] Buziak w czółko [P] Jaki jest twój największy problem? [O] Często za dużo rzeczy biorę do siebie @ vivor [P] Usiadziesz mi na pysku jak wpadniesz nad morze? [O] Nie Nominuję @ Jax Teller 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82820-odpowiedzi-semper-invicta/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 28 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 W dniu 28.05.2023 o 15:05, Semper Invicta napisał: [P] Kto z forum Cię najbardziej irytuje? Odpowiedz moge przyjac na pw [O] ok to pv xD Rozwiń Ejjj, ale ja też chce wiedzieć i ze szczegółami 2 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82820-odpowiedzi-semper-invicta/#findComment-392340 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 4 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82820-odpowiedzi-semper-invicta/#findComment-392748 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi