Sponsor vivor Napisano 20 Maja 2023 Sponsor Udostępnij Napisano 20 Maja 2023 No elo @ M1STRZU [P] Skąd pomysł na nick? [O] Jakoś tak [P] Jak masz na imię [O] Michał [P] Jaki jest twój ulubiony kolor [O] Obecnie chyba czerwony [P] Jak dowiedziałeś się o forum? [O] Nie pamietam, konto od 2k16, pewnie robiłem reklame innej sieci [P] Co sądzisz o obecnej administracji? [O] Jest kompetentna i tyle wystarczy [P] W skali od 1 do 10 jak oceniasz to forum? [O] 10 [P] Jak długo grasz w CSa? Za długo [O] Ponad 10 lat z przerwami, na steam przegrane ponad 6, 200 godzin, csa nie odpalalem prawie od 2 miesiecy i gram bardzo sporadycznie od jakichś 2 lat blisko [P] CS 1.6 czy GO? [O] Jestem za stary na cs go, wiec 1.6 [P] Jaka jest twoja ulubiona gra? [O] Po przegranych godzinach mysle, ze caly czas ta 1.6 ale lubie tez bardzo pograc w minecrafta ( gra dla kidow wiem ) [P] Co najbardziej lubisz robić? [O] Chyba jechac samochodem przed siebie z odpalona z muzyka, no i oczywiscie pograc w gry [P] Jaka cecha najbardziej cię charakteryzuje? [O] Ale jest Pan chamski [P] W jakim województwie mieszkasz [O] Pomorskie [P] Jaki gatunek muzyki lubisz słuchać [O] Wszystko co wpada w ucho, nie ma znaczenia, ostatnio nawet mozzarta odpalilem w robocie i stwierdzilem, ze jest to spoko xD [P] Jeżeli czytałbyś to za 5 lat to co byś sobie powiedział? [O] Odpowiem za 5 lat [P] Ile znasz języków? [O] Idealnie to nawet po Polsku nie potrafie nawijać, ale tak to po trochu Angielski, Kaszubski // Ukraiński, Rosyjski, Niemiecki - tutaj to po pare słowek, w pracy idzie sie nauczyc xd [P] I ostatnie pytanie. @ White Legend czy @ misiek223 i dlaczego [O] Doputy są w czerwonych kolorkach to ani jeden.:D @ Jax Teller [P] Czym zajmujesz w pracy? [O] Wszystkm - będzie polecenie, ze mam isc zbierac papierki to ide zbierac papierki na plac xD ( no generalnie produkcja pizzy ), blisko 100 000 szt na zmiane 8 godzinna na jednej z lini, a sa 3 , wiec jest co tam robic, zaklad jest bardzo duzo i jakbym mial tu wszystko opisywac co ja robie w pracy to bym pisal chyba z tydzien [P] Jesteś nocnym markiem czy rannym ptaszkiem? [O] Noc - dzien / - Dzien - noc u mnie xD [P] Jakim samochodem jeździsz? [O] Audi a4 b6 *nie polecam* rower better [P] Skąd pomysł na nick? [O] Było up, nie mam pojecia [P] Jak to stało się, że zakochałeś się w graczu Laureanka? [O] Ciezko to wytlumaczyc [P] Która z partii politycznych jest najbliższa Twoim poglądom? [O] Mentzen #konfederacja [P] Czy znasz kogoś z forum osobiście? [O] Nope [P] Krzan czy muszczarda? [O] Keczup @ xvz [P] Czym się zajmujesz ? [O] Poza buziaczkowaniem Laureanki, to praca i picie piwka [P] Góry czy morze ? [O] Morze mam na codzień, w górach byłem raz, ale mimo wszystko morze, ale w górach sezon trwa cały rok, to tam jest lepsza opcja zarobkowa niż nad morzem, ale też nie mam co narzekać [P] Gdzie ci się marzy wybrać? [O] Gdziekolwiek byle z Laureanka ? [P] Ile dziennie grasz ? [O] Zależy jaki dzień, OBECNIE TO STARAM SIE ODBIJAĆ OD GRANIA W GIERKI, BO Z WIEKIEM INNE SPRAWY MAJA WIEKSZE ZNACZENIE NIZ KOMPJUTER [P] Basen czy Jezioro ? [O] To ok i to - takze nie powiem [P] Wolisz spędzać czas samemu czy z kimś ? [O] i to i to xd [P] Co uwielbiasz robić ? [O] Droczyc pisiun ( bez warna ok ) [P] Jaki jest twój ulubiony/wymarzony samochód ? [O] Nie wiem, co jakis czas mi sie zmienia wizja, mialem na oku juz bmw e60 535i, f30, audi a4 b8 i teraz audi a4b9 ale pewnie jeszcze mi przyjdzie do glowy 100 roznych aut xd , ale to pewnie dopiero wprzyszlym roku pomysle nad czyms innym # bida Pozderki? Pozderki również @ Semper Invicta [P] Dalej masz moje foty na swoim telefonie? [O] Pośrednio tak [P] Czy gdyby ktoś z wyższej administracji zaproponował Ci dołączenie do ich szeregów, zgodziłbyś sie? [O] Zależy od oferty, ale nie wykluczam [P] Będziemy prowadzić kiedyś jeszcze sieć? [O] Prowadzenie sieci / serwera to swietna sprawa, ale no nie wiem, wydaje mi sie ze moje 5 minut sie skonczlyo [P] Jak się nazywają Twoje psy? [O] Czarny podrabiany lablador to Luna, a drugi golden retriver to ' Lejla ' czy jakoś tak, ale ja przewaznie mowie do niego sikacz xd [P] Dlaczego akurat czerwone felgi do auta? [O] Stary był naj****y to wpadł mu taki pomysł, grywałem wtedy dużo w gta 5 i sobie robiłem jakieś modyfiakcje samochodow i przypodbały mi sie czerwony felgi na black samochodzie to i u sb zrobilem [P] Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Wszystko prawie co leciało na disney channel, cn, disney xd, boomerangu i jetixie @ RingoPutaVarcaMister [P] Kiedy @Laureanka da ci w końcu buzi? [O] @Laureanka Kiedy dasz buzi? Lubisz dawac na prawo i lewo to czemu mi nie dasz buziaczka xD @ valde [P] Jeśli miałbyś zostać zabity, to przez: Niedźwiedzia, rekina, tygrysa? [O] Zmień dropsy mordo [O] Rekina @ Gangsta [P] Jaka jest 1 rzecz, której nie zrobiłeś w przeszłości i tego żałujesz? [O] Nie pamietam, bym czegoś w życiu żałował [P] Jeżeli mógłbyś iść na kolację z dowolną osobą żyjącą na świecie, kto by to był? (prócz laureanki ) [O] Nie ma znaczenia, jeżeli by sie ktoś zgodził to why not, byle by zapłaciła ? [P] Jakie są twoje pasje? [O] CÓÓÓŻ cały czas je odkrywam ? [P] Co Cię uspokaja? [O] Nie ma takiej SIŁY , która by mnie w obecnym czasie mogła zdenerwować lub zestresować, odkąd skónczylem szkole, to zycie stalo sie duzo spokojniejsze xd [P] Jaka była najbardziej niebezpieczna sytuacja, w której się znalazłeś? [O] Nie było takiej [P] Na co wydajesz najwięcej pieniędzy? [O] W ostatnim czasie to na dentyste, w jakies 3 miesiące to chyba z 5 tke prawie zostawiłem u dentysty, a tak to samochod, bo sie jezdzic nie umie normalnie i 3 razy mialem kolizcje *2 razy moja wina* xd [P] Czego nie lubiłeś w dzieciństwie, a teraz to uwielbiasz? [O] Dalej jestem dzieckiem, nic sie nie zmienilo, to co nie lubialem to dalej nie lubie xd [P] Opisz się trzema słowami [O] cham, cham, cham, kazdy sobie sam moze mnie opisac jak uwaza za sluszne [P] Ile masz lat? [O] Jeszcze 21, 07.08.2001 POZDRO @ Insanity. [P] @ mała czarnaaczy @Laureanka? [O[ Lubie mlodsze takie jak ty ? [P] Która z wymienionych dam da Ci pierwsza buzi? [O] Która zechce @ ^^^MaLIk^^^ [P] Jaki zawód najbardziej chciałbyś wykonywać? [O] Szlachta nie pracuje. Z wyksztalcenia jestem stoczniowcem, pracuje jako piekarz / rybak xd [P] W jakim programie telewizyjnym najchętniej wziąłbyś udział? [O] Familiada [P] Wziąłbyś udział w konkursie śpiewackim? [O] Nie xD [P] Jakie są twoje oczekiwania wieku który chciałbyś dożyć? [O] - @PandziaxViceMiss [P] - Gdyby @Laureankakazała ci skoczyć z wysokiego mostu za buzi, skoczył byś? [O] naj****y zrobie wszystko, no prawie [P] - Czemu masz fotki @ Semper Invicta na telefonie? [O] LASKI WYSYLAJA TO MAM , PROSTE [P] - W ilu związkach byłeś? [O] 1 w podstawowce xDD [P] - Czy od stycznia udało ci się wyrwać jakąś foczkę z csowiczy? [O] Pytanie powinno brzmiec ktorej laski stad jeszcze nie wyrwalem Nominate: @ Semper Invicta bo wyludzala na pv, buzi P O Z D R O mo**y mo**a 1 1 2013 - 2023 2023 Csowicze Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82679-odpowiedzi-vivor/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor R1ng0 Napisano 20 Maja 2023 Sponsor Udostępnij Napisano 20 Maja 2023 48 minut temu, vivor napisał: [P] Kiedy @Laureanka da ci w końcu buzi? [O] @Laureanka Kiedy dasz buzi? Lubisz dawac na prawo i lewo to czemu mi nie dasz buziaczka xD @Laureanka no daj mu w koncu kurła tego buziaka, no chłop juz tyle miesięcy czeka 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82679-odpowiedzi-vivor/#findComment-391728 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Gangsta Napisano 27 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/82679-odpowiedzi-vivor/#findComment-392292 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi