misiek223 3 811 Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca Cześć. Kiedyś na tej sieci sporo osób grało w lola i raz na jakis czas 'kleiliśmy' sobie mecze 5vs5. Chciałbym się zorientować ile z aktywnych osób z forum aktualnie gra w lige, moze znow udalo by nam sie cos skleic i pograć 4fun? Dajcie znac kto bylby zainteresowany ;d spocence i placzki niech sobie daruja @ Użytkownik @ Kobieta @ Zasłużony Nefertiti , snuffy , Sarenka i 4 innych dodali reakcje 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mała czarnaa 257 Napisano 28 Marca Super Babka Udostępnij Napisano 28 Marca Jestem za 😀😊 misiek223 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 AsSaSsIn 1 Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca (edytowane) Ja też jestem za 😂 hop ile to lat A nadal mam gdzieś cs w plikach Kurde 8 lat temu 😂😂 Edytowane 28 Marca przez M4A1 AsSaSsIn misiek223 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snuffy 2 062 Napisano 28 Marca Właściciel CS 1.6 [DD2] Udostępnij Napisano 28 Marca Wolałbym w CS GO coś 4fun pograć 😋 Rafal7255 , Stylowa , WALLACE i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 Przez misiek223, 28 Marca też możemy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal7255 179 Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca Jestem za można do mnie pisać + zgodzę się z snuffy w cs go tez super gierka misiek223 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psia dupa 28 Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca ja w lige moge misiek223 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrolNastolatek 27 Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca Chętnie w 1,6 zagram misiek223 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryLary 29 Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca jak bede z @ psia dupaw teamie to chetnie misiek223 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka 26 Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca Tez chetnie pogram w ligusie misiek223 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White Legend 1 177 Napisano 29 Marca Head Admin Udostępnij Napisano 29 Marca Czysto 4fun też mogę dziabnąć misiek223 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onajN 395 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca Można poklikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIKARY 87 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca Oczywiście piszę się na tą inicjatywę jednak chciał bym zaznaczyć iż przed każdą grą powinna być odprawiana szybka modlitwa w intencji ironów takich jak @ youknowswho@ MeQustooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psia dupa 28 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca @ WIKARYnigdzie sie nie piszesz bo zmienie haslo do konta snuffy i WIKARY dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkul777 399 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comeback 4 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca Mogę was co nieco poduczyć w tej lidze legend BadLuck i Banned ;) dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banned ;) 348 Napisano 29 Marca VIP Udostępnij Napisano 29 Marca @Szprotu JB^^ look DonPapaSzprotu dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 3 811 Napisano 29 Marca Autor Udostępnij Napisano 29 Marca To zapraszam jutro o 20;00 na sieciowego ts3 publik1 ts3.csowicze.pl kto chętny pograć skleimy sobie coś Banned ;) dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon111 0 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca Mogę zagrać w Lola xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sexy BoY 25 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca To w tej grze można mieć fun? Ciekawe ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuckMyRządło 0 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca też jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 3 811 Napisano 30 Marca Autor Udostępnij Napisano 30 Marca no to dzis tj 30.03 godz 20 zapraszam ts3.csowicze.pl publik 1 post na przypomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1ng0 1 927 Napisano 7 Kwietnia Sponsor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Jeśli dalej aktualne, to ja chętnie, bo obecnie będę wracać do tej gównogry tylko prezes Laskowski musiałby pisać do mnie na fb, bo nie zawsze: a) jestem tera na forum b) mam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangsta 1 404 Napisano 5 Lipca Junior Admin Udostępnij Napisano 5 Lipca Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi