Skocz do zawartości

Zablokowane Ban

Sedah

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, dzisiaj dostałem bana grając u Was na serwerze.
Że niby mam aima a takiego nie posiadam.
Proszę o rozpatrzenie mojego problemu ponieważ spodobał mi się Wasz serwer.

[EDIT] przepraszam, dopiero zobaczyłem wzór zgłoszenia, a więc:

Twój nick: Sedah
Twój SID (komenda status): co to?
Godzina i data: 02.02.2023 około godziny 8:00
Opis sytuacji: wszedłem do gry i jak na screenshocie widać dostałem bana po chwili rozgrywki
Dowody (demo, SS, świadkowie): nie znam ludzi, screen mam z konsoli, dema mój laptop nie ogarnie XD ledwo cs śmiga na 30-60 fps
Uwagi (opcjonalne): nie ogarniam nawet i nie korzystałem nigdy z czegoś takiego jak aim, 
wiem co to jest ale nie czuje potrzeby go używac a tym bardziej nawet nie wiem czy to się instaluje czy o co kaman XD 
z sentymentu zainstalowałem steama i kupiłem cs 1.6 po dobrych 10ciu latach bo zreanimowałem starego laptopa 
i nie licząc heroes III to jedyne co mi na nim chyba pójdzie a że spodobał mi się Wasz serwer to zależało by mi aby zdjąc bana.
Jeżeli mogę jakoś udowodnić to że nie mam aima to proszę o wskazówki. Nie wiem, może za mało fps przez smoke i mnie z automatu zbanowało? 
i wszedłem 3 razy się rozłączając bo ustawiłem klawisze żeby się komunkować więc z automatu mnie rozłączyło. Nie znam sie.
Pełna tu kulturka, przynajmniej z rana hehe, więc zależało by mi na zdjęciu bana. i zacne mody, muzyczka ;)

screen.jpg

Edytowane przez Sedah
przeczytałem wzór podania o zdjęcie bana
https://csowicze.pl/topic/81214-ban/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie